Terim: "Galatasaraylılara izah edeceğim, Ocak'ta neler olacak..."

86 da aldı Emre'yi 86 da bunun bir izahı yok birde Andone ile değiştirdi Belhanda, Babel beni çıkar diye bas bas bağırırken. Belki ben hatalıyım diyor %100 suç senin hoca bu kadroyu tahtaya başkası yazsa adamın küfürle aklını alırlar.

değişiklikler bir yana bu takımda oyuna hareket katabilecek tek adam emre ise planlamada bir yanlış vardır.

hoca yine geçen seneki gibi ocaktan bahsediyor ama yaz transfer döneminde 3 ayda yine kendisi vardı.

göz göre göre bu kağnı hızına sahip kadroyu oluşturduk

şimdi neye istinaden ocakta düzeleceğine inanalım ?

geçen sene ikinci yarıdaki takıma göre bariz geriye gidiş görüyorum ben çünkü.

Ali koç nihat özdemir fenerli beşiktaşlı medya hakemler hocayı yemeye çalışıyor bizi zayıf düşürmek için ama malesef kendi taraftarımız daha çok uğraşıyor hoca gitsin diyerek tamam hataları var ki kendisi de kabul etmiş ama istifa demek ağır geliyor bana istifa etse kim gelecek prandelli-hamza hamzaoğlu değişikliği dışında lig içindeki teknik direktör değişiminin yaradığını görmedim milli maç arasından sonra daha iyi olacağız inşallah yeter ki zırt pırt sakatlık olmasın

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Her şeyi anlarım ama Emre Mor... Neden hoca ya? Adam 85 de girip oyunu hareketlendirdi. 70'de alsan belki maçı kazanacagız. Neden yani neden?
bi maçta kırmızı gördü ya ki kendi hatasıda değildi ordan takık olsa gerek

Hala Ocak diyor hoca. Hocam biz 3 senedir böyleyiz yalnız

Ali koç nihat özdemir fenerli beşiktaşlı medya hakemler hocayı yemeye çalışıyor bizi zayıf düşürmek için ama malesef kendi taraftarımız daha çok uğraşıyor hoca gitsin diyerek tamam hataları var ki kendisi de kabul etmiş ama istifa demek ağır geliyor bana istifa etse kim gelecek prandelli-hamza hamzaoğlu değişikliği dışında lig içindeki teknik direktör değişiminin yaradığını görmedim milli maç arasından sonra daha iyi olacağız inşallah yeter ki zırt pırt sakatlık olmasın

Şu yorumun “Amerika Almanya liderimizi kıskanıyor operasyon çekiyor dış güçler diyen kesimden farkı nedir?

Okudum ve boş konuşmuş. Takım kötü oynuyormuş ama neden kötü? Anlatmıyor.

Ocak diyor, ya geç hoca geçen sene de Ocak ve Temmuz dedin bir Ocak daha diyorsun. 10 transfer dönemi daha bekleyelim ne dersin? Senin takımın bu işte yapılan her transfer de sen istediğin için alındı sen şimdi futbolu anlatacaksın bize.

Rakiplerin ligde PSG, Real falan değil sen bu ligi futbol anlamında domine edemiyorsan bu sorunu kendinde arayacaksın.

Bu sene 3. sezonun oluyor, kimse de demiyor takım her sene daha iyiye gitmesi gerekirken daha da kötü oynuyor. Takım ne maç kazanıyor ne gol atabiliyor.

Ayrıca hakemi niye gündeme getiriyorsun? Sanki hakemlik bir olay oldu. Yapma bunları artık sen önce takımına bak ve sorunları çözmeye çalış.

Yav tamamda kardeşim sormazlar mı adama bu takımı kim çalıştırıyor, ilk 11’i kim seçiyor, değişiklikleri kim yapıyor diye?

Milli arayı bile bahane eder hale gelmişsin hocam.Rakip gençlerbiliği arkadaş.

Geri
Üst Alt