Mustafa Özcelik
Tecrübeli Üye
- 14 Şubat 2009
- 6.027
- 4.108
- 2.248
Ooo yabancı olsa agzına ederlerdisuan yabancı bı td olsa neler yapılırdı kım bılır...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ooo yabancı olsa agzına ederlerdisuan yabancı bı td olsa neler yapılırdı kım bılır...
Boş muhabbetterimin vaatlerini dinleyince hemen aklına ekonomi bakanının boş beleş vaatleri gelenler????
86 da aldı Emre'yi 86 da bunun bir izahı yok birde Andone ile değiştirdi Belhanda, Babel beni çıkar diye bas bas bağırırken. Belki ben hatalıyım diyor %100 suç senin hoca bu kadroyu tahtaya başkası yazsa adamın küfürle aklını alırlar.
bi maçta kırmızı gördü ya ki kendi hatasıda değildi ordan takık olsa gerekHer şeyi anlarım ama Emre Mor... Neden hoca ya? Adam 85 de girip oyunu hareketlendirdi. 70'de alsan belki maçı kazanacagız. Neden yani neden?
fegulıAdım gibi eminim bu lafları Belhanda için söylemedi. Haftaya yine ilk 11'deki yerini alır
+belhanda, mariano vs. Ama belhanda kesinlikle değil. Adam büyümü yaptırdı nedir. Hocanın gözünde sanki perde varfegulı
Şu yorumun “Amerika Almanya liderimizi kıskanıyor operasyon çekiyor dış güçler diyen kesimden farkı nedir?Ali koç nihat özdemir fenerli beşiktaşlı medya hakemler hocayı yemeye çalışıyor bizi zayıf düşürmek için ama malesef kendi taraftarımız daha çok uğraşıyor hoca gitsin diyerek tamam hataları var ki kendisi de kabul etmiş ama istifa demek ağır geliyor bana istifa etse kim gelecek prandelli-hamza hamzaoğlu değişikliği dışında lig içindeki teknik direktör değişiminin yaradığını görmedim milli maç arasından sonra daha iyi olacağız inşallah yeter ki zırt pırt sakatlık olmasın
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
fegulı
Ali koç nihat özdemir fenerli beşiktaşlı medya hakemler hocayı yemeye çalışıyor bizi zayıf düşürmek için ama malesef kendi taraftarımız daha çok uğraşıyor hoca gitsin diyerek tamam hataları var ki kendisi de kabul etmiş ama istifa demek ağır geliyor bana istifa etse kim gelecek prandelli-hamza hamzaoğlu değişikliği dışında lig içindeki teknik direktör değişiminin yaradığını görmedim milli maç arasından sonra daha iyi olacağız inşallah yeter ki zırt pırt sakatlık olmasın
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gecen sene fegulıyı yollayamadı bu sefer kesın yolalro da berbat ama belhanda'ya hala nasıl katlanıyor anlamak güç.
mariano
belhanda
babel
feghouli
bunların sahaya çıkmaması lazım. selçuk'u saymıyorum bile.