Terim: "Galatasaraylılara izah edeceğim, Ocak'ta neler olacak..."

Mariano - Nagatomo - Selçuk - Babel ve Donk beraber 11 başlar mı hiç akıla mantığa sığıyor mu bu adamların hiçbirisi kadroda olmamalıydı planlama çok kötü, Bu kadro ile 3. lig takımını bile yenemeyiz bence 1 puan mucize adamlar atmaya daha yakındı zaten. Hoca artık eski cesaretini kaybetmiş oyuncu değiştirmeye korkar olmuş.

gecen sene fegulıyı yollayamadı bu sefer kesın yolalr
Yaa feguliyi severim ama yılda 4m euroya 5 tane ceza sahası dışından gol atacaksa o da gitsin abi yaa. 4m alıp Bana gençler maçında, konya maçında fark yaratmayacaksa o da gitsin. Kimse geçen sene şampiyon yaptı demesin. Geçen sene şampiyonluğu bizim iyi oyunumuza değil rakiplerin mallığına yazar

Hep aynı laflar bana transfer sezonu sonuna kadar zaman verin, ocağa kadar zaman verin falan. Ezbere biliyoruz.
Evet ama eksik söylüyorsun her dediğinde de kupaları alıyoruz... Eee?

Bak bu açıklamalar şu demek zira maçta oynayan oyuncular kastediliyor başka bir ihtimal yok;

1) Benim gibi bir selçuk inan düşmanı için bile süpriz oldu :) Selçuk İnan artık kadroda yok demek hiçbir şekilde
2) Belhandaya çocukcağız dedi yani yeri garanti
3) Feghouli'de kendisi de mahçup yani onun da yeri garanti
4) Muslerayla alakalı bir durum hasıl olmadı
5) Andone kalibremiz değil unutun çift forvet filan kalitesi çooook düşük hemen klasik ergen galatasaray hezeyanı adamı Adrian Illie yaptık ama aslında Ion Ganeadan hallice...
6) Donk'tan memnun ama yedek olacak rotasyon atfı bu yani Luyindama devam
7) Seri ve Lemina hedef bence
8) N'zonzi'de sıkıntı yok
9) Jimmy Durmaz ve Adem Büyük'ün işi bitti boşa transfer olduğunun farkına varıldı
10) Kızacaksınız ama Mariano ve Nagatomodan memnun hoca
11) Babel'in ipini çekecek
12) Falcao artık dinlendirilmeyecek
13) Emre Mor ilk 11 oynayacak
14) Yunus Akgün, Atalay Babacan, Ömer Bayram, Taylan Antalyalı devamlı kadro sirkülasyonunda yer alacak

Genel olarak benim çıkarımlarım bunlar. Artık bir de kiralık oyuncu filan o işlerden vazgeçeceğiz. Yerli genç oyunculara daha fazla şans vereceğiz. Yunus Akgün ve Atalay Babacan'dan yeni sözleşmeler bekleyebiliriz. Emre Mor'un da bonservisini alacağız... Falcao da iyi antrene edilecek önümüzdeki iki milli maç arasında... Sezon arası sonrası İkinci Devre de Falcao lige damga vuracak... Devre arası da Ahmet Çalık, Emre Taşdemir gibi isimlere yol verilebilir... Mutlaka da devre arası transferi yapılacak...

yine mi ocak ? ne alaka lan daha yeni kurdun kendi takimini. begenemedin mi??? igor tudorun takimini harcadin be adam

Daha bitiremedi ondan
Gonder gonder bitmiyor
Performans iyi olur kotu olur ama kalkip fegh’e bilerek oynamiyor imasi yapamaz kimse
Ondan once kac mactir 90 dk sabrettigi babele bakacak
Ama yoookkkk onu kendi getirdi ya vardir bir bildigi

Tudorun kurdugu takim 2 senedir sampiyon oluyor ama artik dagitti iyice daha da devam edebilmek icin bahane olsun diye gidip selcugu falan oynatiyor

3 m euro maaş alıp ocakta izah ne kadar güzel iş bu.Hadi biriniz işyerinde kötü performans gösterip ocakta izah ederim diyin işvereninize.

3 m euro maaş alıp ocakta izah ne kadar güzel iş bu.Hadi biriniz işyerinde kötü performans gösterip ocakta izah ederim diyin işvereninize.
devre arası 1905 tl de almışlığı olduğundan denilebilir... Bu adamı hala paracı diye eleştirmek bence sadece art niyettir... Hadi itiraf et renktaş Aysalcısın değil mi :) Ekmek peşindesin galiba...

Fb maçında Seri ve Andone’yi tribüne gönderip normalde yanına pas atamayan adamı maske ile oynatıp gol posizyonu bulamadan maçı bitirmeyi izah et.Yeter artık bahane bahane bahane.Dünyayı kurtarıyormuş gibi tripler vs sıkıldık.Maç sonu oyunu oyuncu tercihlerini anlat bize.Ben bunları duymak istiyorum.

Bak bu açıklamalar şu demek zira maçta oynayan oyuncular kastediliyor başka bir ihtimal yok;

1) Benim gibi bir selçuk inan düşmanı için bile süpriz oldu :) Selçuk İnan artık kadroda yok demek hiçbir şekilde
5) Andone kalibremiz değil unutun çift forvet filan kalitesi çooook düşük hemen klasik ergen galatasaray hezeyanı adamı Adrian Illie yaptık ama aslında Ion Ganeadan hallice...
9) Jimmy Durmaz ve Adem Büyük'ün işi bitti boşa transfer olduğunun farkına varıldı
14) Yunus Akgün, Atalay Babacan, Ömer Bayram, Taylan Antalyalı devamlı kadro sirkülasyonunda yer alacak

Genel olarak benim çıkarımlarım bunlar. Artık bir de kiralık oyuncu filan o işlerden vazgeçeceğiz. Yerli genç oyunculara daha fazla şans vereceğiz. Yunus Akgün ve Atalay Babacan'dan yeni sözleşmeler bekleyebiliriz. Emre Mor'un da bonservisini alacağız... Falcao da iyi antrene edilecek önümüzdeki iki milli maç arasında... Sezon arası sonrası İkinci Devre de Falcao lige damga vuracak... Devre arası da Ahmet Çalık, Emre Taşdemir gibi isimlere yol verilebilir... Mutlaka da devre arası transferi yapılacak...
Polyanna seni görse tövbe eder din değiştirirdi

Fatih hoca gibi hoca varken benim her zaman umudum var.Geçen sene Erzurumspor maçından sonra şampiyon olacağımıza inanıyodum.Bu takım iyi oynayamıyosa nasıl şampiyon oluyo?Sinirli olmadığınız zaman bi düşünün..
Ismi sayesinde, camianin buyuklugu sayesinde sampiyon olduk. Eger dedigin gibi iyi oynasaydik Avrupa'da 3 4 galibiyetimiz olurdu.

Keske soylediklerini yapsa
Ama ben sunu anliyorum, napip edip fegh’i gonderecek
Performans gecen sene gibi degil belki ama en axindan cabaliyirken, cok daha kotuleri varken 2-3 mactir ozellikle cikariyor hedef tahtasina koymaya calisiyor, bunun icin selcuku bile oynatiyor
Babeli ise israrla 90 dk sabrediyor
Moru kalkip 85. dk oyuna aliyor
Andone cok calisti cabaladi ama atak bile yapamiyorken adamdan tek basina ne bekleyebilirsin
Jimmy olsun adem olsun oyuna girdiler iceridekilerden kat kat daha istekliydiler en azindan

Polyanna seni görse tövbe eder din değiştirirdi
Bakalım üstat hangi oyuncuları kastetmiş. Dediğim gibi benim çıkarımım o. Tıpkı geçen sene dediğim gibi serdar aziz tarzı adamları sevmez belhanda tarzını sever diyordum herkes belhandaya gamsız diyordu. Fatih Terim ocakta neşteri vurdu şimdi taraftarın sevgilisi çakma braveheart serdar aziz sadıkla yedek kulübesinde jailsonun arkasında bekliyor :) Belhandaysa maskeyle oynuyor... Yine de dün dündür bugün bugündür dersen bekleyelim görelim kimlerin ipini çekecek fatih hoca benim yorumum bu kayda geçti işte...

Geri
Üst Alt