- 25 Ağustos 2019
- 1.703
- 1.097
- 303
Devre arası;
Mariano,
Nagatomo,
Belhanda,
Fegh
Babel
bunları kovmazsan torunlarını seversin.
Mariano,
Nagatomo,
Belhanda,
Fegh
Babel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaa feguliyi severim ama yılda 4m euroya 5 tane ceza sahası dışından gol atacaksa o da gitsin abi yaa. 4m alıp Bana gençler maçında, konya maçında fark yaratmayacaksa o da gitsin. Kimse geçen sene şampiyon yaptı demesin. Geçen sene şampiyonluğu bizim iyi oyunumuza değil rakiplerin mallığına yazargecen sene fegulıyı yollayamadı bu sefer kesın yolalr
Evet ama eksik söylüyorsun her dediğinde de kupaları alıyoruz... Eee?Hep aynı laflar bana transfer sezonu sonuna kadar zaman verin, ocağa kadar zaman verin falan. Ezbere biliyoruz.
yine mi ocak ? ne alaka lan daha yeni kurdun kendi takimini. begenemedin mi??? igor tudorun takimini harcadin be adam
Beyni olan insan bu hamleyi hiç düşünmeden yapar.Mariano ve Nagatomo da dahil...Belhanda-Feghouli şut ben öyle anladım.
Devre arası;
Mariano,
Nagatomo,
Belhanda,
Fegh
Babel
Galatasaray'ın el freni maalesef Feghouli'de dahil bu dörtlüdür. Bıktım yahu geri pas görmekten !Beyni olan insan bu hamleyi hiç düşünmeden yapar.Mariano ve Nagatomo da dahil...
Üstat sanki tam tersi ikisinden de memnun. Feghoulideki anlaşmazlık ve belhandaya "çocukcağız" demesi de bunları gösteriyor.Belhanda-Feghouli şut ben öyle anladım.
devre arası 1905 tl de almışlığı olduğundan denilebilir... Bu adamı hala paracı diye eleştirmek bence sadece art niyettir... Hadi itiraf et renktaş Aysalcısın değil mi3 m euro maaş alıp ocakta izah ne kadar güzel iş bu.Hadi biriniz işyerinde kötü performans gösterip ocakta izah ederim diyin işvereninize.
Polyanna seni görse tövbe eder din değiştirirdiEvet ama eksik söylüyorsun her dediğinde de kupaları alıyoruz... Eee?
Bak bu açıklamalar şu demek zira maçta oynayan oyuncular kastediliyor başka bir ihtimal yok;
1) Benim gibi bir selçuk inan düşmanı için bile süpriz olduSelçuk İnan artık kadroda yok demek hiçbir şekilde
2) Belhandaya çocukcağız dedi yani yeri garanti
3) Feghouli'de kendisi de mahçup yani onun da yeri garanti
4) Muslerayla alakalı bir durum hasıl olmadı
5) Andone kalibremiz değil unutun çift forvet filan kalitesi çooook düşük hemen klasik ergen galatasaray hezeyanı adamı Adrian Illie yaptık ama aslında Ion Ganeadan hallice...
6) Donk'tan memnun ama yedek olacak rotasyon atfı bu yani Luyindama devam
7) Seri ve Lemina hedef bence
8) N'zonzi'de sıkıntı yok
9) Jimmy Durmaz ve Adem Büyük'ün işi bitti boşa transfer olduğunun farkına varıldı
10) Kızacaksınız ama Mariano ve Nagatomodan memnun hoca
11) Babel'in ipini çekecek
12) Falcao artık dinlendirilmeyecek
13) Emre Mor ilk 11 oynayacak
14) Yunus Akgün, Atalay Babacan, Ömer Bayram, Taylan Antalyalı devamlı kadro sirkülasyonunda yer alacak
Genel olarak benim çıkarımlarım bunlar. Artık bir de kiralık oyuncu filan o işlerden vazgeçeceğiz. Yerli genç oyunculara daha fazla şans vereceğiz. Yunus Akgün ve Atalay Babacan'dan yeni sözleşmeler bekleyebiliriz. Emre Mor'un da bonservisini alacağız... Falcao da iyi antrene edilecek önümüzdeki iki milli maç arasında... Sezon arası sonrası İkinci Devre de Falcao lige damga vuracak... Devre arası da Ahmet Çalık, Emre Taşdemir gibi isimlere yol verilebilir... Mutlaka da devre arası transferi yapılacak...
Ismi sayesinde, camianin buyuklugu sayesinde sampiyon olduk. Eger dedigin gibi iyi oynasaydik Avrupa'da 3 4 galibiyetimiz olurdu.Fatih hoca gibi hoca varken benim her zaman umudum var.Geçen sene Erzurumspor maçından sonra şampiyon olacağımıza inanıyodum.Bu takım iyi oynayamıyosa nasıl şampiyon oluyo?Sinirli olmadığınız zaman bi düşünün..
Evet ama eksik söylüyorsun her dediğinde de kupaları alıyoruz... Eee?
Bak bu açıklamalar şu demek zira maçta oynayan oyuncular kastediliyor başka bir ihtimal yok;
1) Benim gibi bir selçuk inan düşmanı için bile süpriz olduSelçuk İnan artık kadroda yok demek hiçbir şekilde
2) Belhandaya çocukcağız dedi yani yeri garanti
3) Feghouli'de kendisi de mahçup yani onun da yeri garanti
4) Muslerayla alakalı bir durum hasıl olmadı
5) Andone kalibremiz değil unutun çift forvet filan kalitesi çooook düşük hemen klasik ergen galatasaray hezeyanı adamı Adrian Illie yaptık ama aslında Ion Ganeadan hallice...
6) Donk'tan memnun ama yedek olacak rotasyon atfı bu yani Luyindama devam
7) Seri ve Lemina hedef bence
8) N'zonzi'de sıkıntı yok
9) Jimmy Durmaz ve Adem Büyük'ün işi bitti boşa transfer olduğunun farkına varıldı
10) Kızacaksınız ama Mariano ve Nagatomodan memnun hoca
11) Babel'in ipini çekecek
12) Falcao artık dinlendirilmeyecek
13) Emre Mor ilk 11 oynayacak
14) Yunus Akgün, Atalay Babacan, Ömer Bayram, Taylan Antalyalı devamlı kadro sirkülasyonunda yer alacak
Genel olarak benim çıkarımlarım bunlar. Artık bir de kiralık oyuncu filan o işlerden vazgeçeceğiz. Yerli genç oyunculara daha fazla şans vereceğiz. Yunus Akgün ve Atalay Babacan'dan yeni sözleşmeler bekleyebiliriz. Emre Mor'un da bonservisini alacağız... Falcao da iyi antrene edilecek önümüzdeki iki milli maç arasında... Sezon arası sonrası İkinci Devre de Falcao lige damga vuracak... Devre arası da Ahmet Çalık, Emre Taşdemir gibi isimlere yol verilebilir... Mutlaka da devre arası transferi yapılacak...
Bakalım üstat hangi oyuncuları kastetmiş. Dediğim gibi benim çıkarımım o. Tıpkı geçen sene dediğim gibi serdar aziz tarzı adamları sevmez belhanda tarzını sever diyordum herkes belhandaya gamsız diyordu. Fatih Terim ocakta neşteri vurdu şimdi taraftarın sevgilisi çakma braveheart serdar aziz sadıkla yedek kulübesinde jailsonun arkasında bekliyorPolyanna seni görse tövbe eder din değiştirirdi