- 12 Temmuz 2009
- 60.768
- 24.133
- 2.968
gelsin yarin baslasin reiskovuldu galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gelsin yarin baslasin reiskovuldu galiba
futbolcu olmadigi icin rengoUnai niye takti Ozil'e reis
gelsin yarin baslasin reis
asistant olarak klopp'u vereyim bide abimerudi garcia hemen baslasin
futbolcu olmadigi icin rengo
onunda vakiti doldu gibi evet. ama alla var iyi gencler cikariyor willock, martinelli, nelson, guendouzi fln hepsine sans veriyor surekli.emery için de anlamıyor diyorlar. oyun planı buymuş. bizimkine benziyor.
![]()
Bos bos salllamak kadar kolayi yok su dunyada diyeceklerim bu kadarTerimin verdiği zararları toparlamak Galatasaraya en az 3 seneye maloldu her seferinde. Gelmeden öncede demiştim. 2000 senesi, zararla geçen birkaç yıl ve toparlama. 2. gelişinde yine zarar, sonrasında uzun yıllar toparlanamadık. 3. gelişi yine iğrenç bir takım bıraktı taaki Tudora kadar. Tudor toparladı, takımı yeniledi, yine ağzı sulandı geldi Galatasaray'a. Yine mahvetti takımı, ama 5 senelik sözleşmeyi kaptı ya, kafası rahat. Kafasına göre hayali düşmanlar yaratır, oyuncuları taraftarın önüne atar, kurtarır kendini. Ben 5 maçta 1 gol atan bir Galatasaray hatırlamıyorum. Bu utanç yeter ona.
onunda vakiti doldu gibi evet. ama alla var iyi gencler cikariyor willock, martinelli, nelson, guendouzi fln hepsine sans veriyor surekli.
onunda vakiti doldu gibi evet. ama alla var iyi gencler cikariyor willock, martinelli, nelson, guendouzi fln hepsine sans veriyor surekli.
İgrenc bir takim pek birakmadi. 13/14 gitti. O kadroda :Terimin verdiği zararları toparlamak Galatasaraya en az 3 seneye maloldu her seferinde. Gelmeden öncede demiştim. 2000 senesi, zararla geçen birkaç yıl ve toparlama. 2. gelişinde yine zarar, sonrasında uzun yıllar toparlanamadık. 3. gelişi yine iğrenç bir takım bıraktı taaki Tudora kadar. Tudor toparladı, takımı yeniledi, yine ağzı sulandı geldi Galatasaray'a. Yine mahvetti takımı, ama 5 senelik sözleşmeyi kaptı ya, kafası rahat. Kafasına göre hayali düşmanlar yaratır, oyuncuları taraftarın önüne atar, kurtarır kendini. Ben 5 maçta 1 gol atan bir Galatasaray hatırlamıyorum. Bu utanç yeter ona.
futbolcu olmadigi icin rengo
firtina gibi cocuk![]()
Unai salagi bunu ligde de oynatmali, iyi 1 scout gibi duruyor
haLanet gelsin belhanda‘da olsn Fatih Terim kasedine.
Baska izahi yok bu inadin.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
"Sitem değil, direkt söylüyorum. Yakışmadı benim oyuncularıma. Ocak ayına kadar Galatasaraylı bu sabrı gösterecek. Sosyal medyaya göre hareket etmiyoruz. Takımı ona göre yapmıyoruz.