Terim: "Galatasaraylılara izah edeceğim, Ocak'ta neler olacak..."

futbolcu olmadigi icin rengo

emery için de anlamıyor diyorlar. oyun planı buymuş. bizimkine benziyor.

EF9N7MBXYAAZpDS.jpg

Terimin verdiği zararları toparlamak Galatasaraya en az 3 seneye maloldu her seferinde. Gelmeden öncede demiştim. 2000 senesi, zararla geçen birkaç yıl ve toparlama. 2. gelişinde yine zarar, sonrasında uzun yıllar toparlanamadık. 3. gelişi yine iğrenç bir takım bıraktı taaki Tudora kadar. Tudor toparladı, takımı yeniledi, yine ağzı sulandı geldi Galatasaray'a. Yine mahvetti takımı, ama 5 senelik sözleşmeyi kaptı ya, kafası rahat. Kafasına göre hayali düşmanlar yaratır, oyuncuları taraftarın önüne atar, kurtarır kendini. Ben 5 maçta 1 gol atan bir Galatasaray hatırlamıyorum. Bu utanç yeter ona.
Bos bos salllamak kadar kolayi yok su dunyada diyeceklerim bu kadar

onunda vakiti doldu gibi evet. ama alla var iyi gencler cikariyor willock, martinelli, nelson, guendouzi fln hepsine sans veriyor surekli.

bu sene cl'ye sokamazsa tekme vurulmalı.

tottenham yamuldu, chelsea tecrübesiz gençlerle gidiyor. üçüncü sırayı almamak için sebebi yok.

Terimin verdiği zararları toparlamak Galatasaraya en az 3 seneye maloldu her seferinde. Gelmeden öncede demiştim. 2000 senesi, zararla geçen birkaç yıl ve toparlama. 2. gelişinde yine zarar, sonrasında uzun yıllar toparlanamadık. 3. gelişi yine iğrenç bir takım bıraktı taaki Tudora kadar. Tudor toparladı, takımı yeniledi, yine ağzı sulandı geldi Galatasaray'a. Yine mahvetti takımı, ama 5 senelik sözleşmeyi kaptı ya, kafası rahat. Kafasına göre hayali düşmanlar yaratır, oyuncuları taraftarın önüne atar, kurtarır kendini. Ben 5 maçta 1 gol atan bir Galatasaray hatırlamıyorum. Bu utanç yeter ona.
İgrenc bir takim pek birakmadi. 13/14 gitti. O kadroda :
Sneijder burak drogba melo bruma muslera vs vardi.
14/15 15/16 16/17 sicildi

Kardeşler-arkadaşlar-spartalılar bir kıyım olacaksa şu yardımcılar önce kıyılacak. Yönetim gidecek yarın hepsinin sözleşmesini feshedecek hocaya yen ekip bul diyecek bu kadar. Hatta Scout ekibi tüm avrupayı tarayıp ismi olmayan ama şu an ligleri hoplatan adamların listesini yapacak yardımcılarının profillerine bakacak ligleri- 2.ligleri tarayacak ve cvsi güçlü en azından bir futbol eğitimi almış bir liste yapıp buyur seç diyecek.

Muslera
Luyindama
Nzonzi
Seri
Feghouli

Sutlanacak... tam terimlik hareketler bunlar.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Lanet gelsin belhanda‘da olsn Fatih Terim kasedine.

Baska izahi yok bu inadin.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

"Sitem değil, direkt söylüyorum. Yakışmadı benim oyuncularıma. Ocak ayına kadar Galatasaraylı bu sabrı gösterecek. Sosyal medyaya göre hareket etmiyoruz. Takımı ona göre yapmıyoruz.

Beğenmediğiniz sosyal medya futbolu ekibinden daha iyi biliyor hocam buna ne diyeceksin acaba ha. Spesifik olarak suçu oyunculara atıp kaçamazsınız.

Zaman istiyor ama şampiyon yapıyor ben tamamım. Su dönemlerde olabildiğince şampiyon olup maddi olarak rahata ermemiz gerek. Kötü oyun mücadelesiz futbol can sıkıyor ama kupa geliyorsa bişey demem. Ha aksi olursa eleştiririm.

Geri
Üst Alt