Terim: "Galatasaraylılara izah edeceğim, Ocak'ta neler olacak..."

Bu 11 denenmeli. Rotasyon şart !

EzUZ.png

Ulan atom parçalıyor sanki.

Fatih Terim yanlış oynatıyor, yanlış takım kuruyor.
Son derece rahatsızım ama milenyum jenarasyonun 5-10 maçta kötü sonuç alındı diye istifa davet etmesi oldukça komik.
Zaten Fatih hocanında bu tür tepki verenleri pek takacağını düşünmüyorum.
Fatih biran önce kendine gelsin yoksa sene sonu kendisi adına pek olumlu geçmiyecek.
Ayrıca istifa edip, yeni hoca gelmesinin sezon ortasında bu takıma hiçbir yararı olmuyacaktır.

İyi oldu aslinda boyle. Hoca yumrugu fena yiyip yere cakildi. Bakalim Milli ara sonrasi 11 nasil olacak

Asıl sorun ilk 11 meselesi de değil. Takım komple bitik. Sezon başı hazırlık maçlarından beri böyle. Başlarda aşırı kondüsyon yüklemesinden dolayı fiziken toparlanamadılar falan diyorduk ama görünüyor ki böyle değil. Çünkü öyle olsa az da olsa bir gelişme olur.

Sanki bir 90 dakika maç yapmışız ve biz onu görmemişiz, bu oynanan maç ikinci bir maçmış gibi bitik oyuncular. İzlerken bana bir yorgunluk, tükenmişlik hissi
geliyor.

Oyuncu seçiminden daha büyük sorunlar var. Yani bu kadar iyi oyunculardan kurulu bir takım haftalar boyunca bir kez bile organize olamaz mı? Hadi onu da geçtim, ne defans yapabiliyoruz ne ikili mücadele kazanabiliyoruz ne pres, ne alan daraltma, ne adam takibi, ne alan paylaşımı, futbolun gereği hiç bir şey yok. Duran topları geçtim taç bile atamıyoruz. Hepsi rakibe gidiyor.

Hal böyleyken bir de Selçuk falan oynayınca zaten halsiz dermansız görünen takım iyice sıfıra düşüyor.

Kaç senedir ilk defa bir maçı tamamlamadan kapattım bugün. Sinirlendim çıktım gittim evden tahammül edemedim oynanan oyuna.

Okan olmaz beşiktaşlı o. Ayrıca bizi sattı beşinci şampiyonluktan etti para kanzandırmadığı gibi maç da sattı. Hain kusmuğunda boğulur inşallah. Tugay'ın da kapasitesi bu kadar denedik iki kere olmadı. Mancini ve Hagi zamanı. Urfasporda bile tutunamadı. Yorumcu olur çok çok

sergeni alsak

Imparator fatih terim olene kadar seninleyiz

Burada hocaya laf edenler son 2 yilda hoca sapkadan sampiyonluklar cikardi. Bunlara tesaduf diger takimlar kotuydu diyen ilk sene taliscali besiktas vardi, ikinci sene fener yine deli gibi yatirim yapip cokmus rakibimiz malum yerden destekli butun sene kirmizi kart yemeyen basakti. Bu sene de yapacak zaten varsin olmasin seneye de olamayalım ne Olacak? Sizin sozde vizyonlu riekerinkleriniz tudorlariniz manciniler prandelliler ne yapmis ne basarmis? Onlarin oynadiginda rakipler super miymis?

Son düzenleme:
dünya tarihinin pas rekorunu kıracağız galiba şuan 500. 1500 olur o zamana

Geri
Üst Alt