Terim: "Galatasaraylılara izah edeceğim, Ocak'ta neler olacak..."

bu arada hoca toplantı filan yapıp taraftara anlatmayacak hicbirsey bosuna beklemeyın yani

hocanın tarzıdır bu 30 yıldır söyler bugun konusacam yarın konusacam sezon bitsin konusacam bende cok sey biliyorum vs gibi

taraftarı sakinleştirmek icin bu tarz cümleleri yıllardır kullanır ama önemli olan iceride neşteri vuracakmı

Söylenecek milyon tane şey var da anlamı yok tekrar etmenin.

Ocak ayı demesi de çok enteresan, Ronaldo'yu mu getiriyoruz Hoca ne olacak Ocak'ta? Şu an görünen 2 bek + 2 kanat lazım bu takıma (gerçi kadrodan çok daha büyük diziliş ve oyun sıkıntısı var). Ara transferde öyle ciddi hareketler yapman zor, kimse de düzgün oyuncusunu bırakmaz, nedir bu kadar Ocak diye vurgulamanın manası? Ocak gelsin ben bu sahada yürüyenlere yapacağımı bilirim der gibi. O adamlar 3 senedir yürüyordu zaten yeni bir şey değil ki.

Hep derim Fatih Terim kadrolarinin kanatlari iyi olmazsa kaybeder.

Bizim hem kanatlar hem 10 numara berbat ötesi.

Yeni sezon basarisi istiyorsak, su transferler lazim.

Muslera

XXX - Luyindama - Marcao XXX

Nzonzi - XXX

XXX- XXX- XXX

Falcao

Maalesef...

Ya git işine ya, selçukla oyuna başlamak galatasaraya ihanettir, 65 dakika selçuğu oyunda tutmak demans belirtisidir, babele 95 dakika katlanmak sahada ne olup bittiğinden haberi olmamaktır, emre mor gibi bir adamı son 5 dakika oyuna almak teknik direktörlükten zerre anlamamaktır, sakat olmadığı halde feghouliyi çıkarıp bir de yerine ptt liginde bile oynayamayacak sakallı jimmy'i almak 3 yaşında bir taraftarın bile yapmayacağı bir saçmalıktır.
30 milyon taraftardan herhangi biri saha kenarında teknik direktör olsaydı dün, biz bu maçı kazanmış olurduk,

bırak yakamızı, çek git şu takımdan

asıl kesilmesi gereken adam babel, 1 numaraya onu yazarım, selçuk bile ondan daha katlanılır

Değdimi linnes gibi takımı için oynayan iş ahlakı yüksek bir adamı lav etmeye

Şimdi kolladığın adamları satarsın tabi sahada mücadele etmiyorlar diye ağlarsın

Bahane çok sende yarın da kulüp doktorunu satarsın,başkanı medyaya satarsın ki yapmadığın şey de değil

Senin yarı yaşında ki adamlar teknik direktörlük dersi veriyor sana ayar yemekten şirazen kaydı

2002 2003 senesin de ne yaşandıysa şuan aynısı yaşanıyor tek fark daha kimseden 6 yemedik ama bu gidişle o da olacak gibi

Şu kadroyu bu hallere düşürdün ya cümle alem senin ne basiretsiz bir hoca olduğunu anlar artık diyorum ama gözleri kör olmuş dilleri lal olmuş eleştirmeye korkuyorlar yanlışı söylemeye korkuyorlar.

Sana tapanların da senden bir farkı yok.

FT çok formsuz. Belki son olaylar dengesini bozdu. Ilk defa bu kadar kötü yönettigini goruyorum.

Ama senin gibi sonrasini dusunmeden gömenlere soru soruyorum cevap veremiyorlar. Belki sen becerirsin.

1. FT gitsin peki kimi kaça getireceksin?

2. O teknik adam yabanci ise son 35 senede kac yabanci teknik adam sampiyon olmus?

3. Sampiyon olamazsak o sene minimum 400 milyon TL kredi almamiz gerekiyor. Yani borc her sampiyon olamadigimiz sene 400 milyon TL artacak. 9 da 8 sampiyonluk orani olan hocayi kovup bu 400 milyon tl borclanma riskine kimle girelim?

Mariano,belhanda,nagatomo bu 3 oyuncunun direk gönderilmesi şart oğlu şart. Biz son 3 yılı baz aldığımızda hiç'de takım oyunu ile filan şampiyon olmadık hep bireysel yetenekler taşıdı bizi bruma , rodriges, onyekuru 3 lüsü üst üste gelmese biraz zor görürdük o şampiyonlukları biz. Bek'inden tut kanadına kadar topcuların füze gibi olucaklar yoksa olmuyor bu iş. Geçen salzburg'u izlediğimde utandım resmen heriflerin bütün topçuları uçuyo nerdeyse.

ya zaten takıma babel, jimmy, adem gibi çöp bile denemeyecek adamları doldurmak, bir döngünün tamamlanma sürecinden başka bir şey değildir, daha önce de gördük, muazzam bir kadroyu al, 2 sene içinde aldığın kadronun ekmeğini ye, bu süreç içinde kadroyu yavaş yavaş çöplerle doldur, en sonunda takımı batırıp kaç,

ya zaten takıma babel, jimmy, adem gibi çöp bile denemeyecek adamları doldurmak, bir döngünün tamamlanma sürecinden başka bir şey değildir, daha önce de gördük, muazzam bir kadroyu al, 2 sene içinde aldığın kadronun ekmeğini ye, bu süreç içinde kadroyu yavaş yavaş çöplerle doldur, en sonunda takımı batırıp kaç,
Jimmy bir şansı daha hak ediyor renkdaş hemen kesip atmayalım. Adem de yedek zaten. Ama Babel konusunda haklısın. Bir de Selçuk var dimi ne müthiş. Ben onun yerinde olsam takıma daha fazla zarar vermemek için affımı ister jübile yapıp ayrılırdım.

Defansif Aykut olsa senden daha fazla puan toplardı, hücuma doyardık.

Jimmy bir şansı daha hak ediyor renkdaş hemen kesip atmayalım. Adem de yedek zaten. Ama Babel konusunda haklısın. Bir de Selçuk var dimi ne müthiş. Ben onun yerinde olsam takıma daha fazla zarar vermemek için affımı ister jübile yapıp ayrılırdım.

selçuk zaten takımda olduğu için yazmadım, ama yeni sözleşme imzalandığı için haklısın, ondan başka kimse bu dahice transferi yapmayı akıl edemezdi, 65 dakika oyunda tutmasından aralarında ne kadar büyük bir aşk olduğunu gördük dün, babele de 95 dakika katlandı, muhtemelen kulübede uyuyordu, feghoulinin sakat olmadığı halde çıkmasından bu anlaşılıyor,

Selcuk mac basi parasini aldi di mi?
Cok sukur

Hoca Belhanda ve Selcugun futbolcu olmadigini, babelle feghouliyi kendilerine gelene kadar yedege-tribune yollamasi gerektigini kavradigi gun geri gelmis olacak.

Belhanda >>>zu arabistan yarimadasi
Mariano>>> köyüne
Nagatomo>>>>>köyüne

Banega >>GS
Onyekuru>>> kiralik GS

Evet Banega yasli vs diyenler olabilir. Ama bize Onyekuru gibi aninda katki yapacak gencler ancak kiralik alabiliriz ffp ile. O da aninda Onyekuru gibi katki yapmayabilir.

50 milyon euro gelir hayati. O yuzden hemen katki saglayacak , sampiyon yapacak adam almaliyiz. Yapilanma, bekleme, sabretme romantizmimiz olamaz milyarlarca TL borcla ve ffp ile!

-----------------------------Falcao-----------------------------

Onyekuru--------------Banega--------------Emre Mor

----------------Lemina---------------Nzonzi-----------------

Linnes----------Marcao-------Lyundama------Sener

---‐-----‐------------‐---------Muslera-----------------------

Seri,Donk, Feghouli yedek. (Yerli guvenilir stoper yok, donk ondan yedek)

Andone, babel tribun.

Son düzenleme:
Biri hocanın geldiği günden itibaren kaç tane transfer yaptırdığını yazsın. Acaba sorun sayısal mı yoksa sistemsizlik mi!

futbola doymuş futbolcular GALATASARAY'ın en büyük problemi. Koşmak istemeyen gitsin. Bunları görüpte hala oynatıyorsan ne diyeyim?

selçuk zaten takımda olduğu için yazmadım, ama yeni sözleşme imzalandığı için haklısın, ondan başka kimse bu dahice transferi yapmayı akıl edemezdi, 65 dakika oyunda tutmasından aralarında ne kadar büyük bir aşk olduğunu gördük dün, babele de 95 dakika katlandı, muhtemelen kulübede uyuyordu, feghoulinin sakat olmadığı halde çıkmasından bu anlaşılıyor,
Benim anlamadığım adam "ben şimdi Selçuk'u ilk 11 çıkarırsam ve puan kaybedersem beni topa tutarlar" bile demiyor. Yani bu nasıl bir umursamazlıktır. Fegh olayı ancak amatör küme takımlarında yaşanabilecek bir saçmalık. Mustafa Denizli'nin sınırdan bir fazla yabancı oynatmasından sonra gördüğüm en amatörce hata. Bu maç oyunculara suç bulmayıp oturup şapkasını bir önüne koysun önce sonrada kendine bir çekidüzen versin.

Son 2 senedir Hoca saha içi liderliği ile pekçok grup üzerinde baskı oluşturdu, oynan oyunlara kafa tuttu ve kulübe çok büyük katkı sağladı.

Hoca yıpranmış, belliki kurulan takımda da işler yolunda gitmiyor.

Bu kaotik ortamda başkanın liderliği bu işlerin düzelip düzelmemesinde belirleyici olacak.

Geri
Üst Alt