Terim Gitti Maaşlar Yattı!

Fatih hocamı Kuntz'un yerine milli takımın başında görmek istiyorum.

Maaş bütçesi açılmıştır belki😄 ne saçma haberler bunlar

Futbolcular alacağımız yok kağıdını terim güvencesiyle imzalamıştır. Şimdi yeni hocaya bide ödemelerle alakalı bir problem çıkmaması adına kaynak yaratılıp ödenmiştir. Belki de terim için ayrılan tazminattan karşılanmıştır. kim bilir?

GSCimbom Mobile App

yok yok o da vizyoner tayfadan zaten
suat ateşdağlı , ali güvenç kirazla konuşmuştum sevmezler onu
onu bilmem de daha geçen ay alacakların bi kısmı ödendi diye haberler yapıldı, maaşlar zaten geriden geliyor. öyle bi konuşuyorlar sanki bilerek yatırmamışlar gibi, sallamasyon olma ihtimali çok yüksek.

onu bilmem de daha geçen ay alacakların bi kısmı ödendi diye haberler yapıldı, maaşlar zaten geriden geliyor. öyle bi konuşuyorlar sanki bilerek yatırmamışlar gibi, sallamasyon olma ihtimali çok yüksek.
bca kolpacıdır zaten ben haber için demedim
terimci dediğine ithafen

Evet ilk haber düştü. Bunun ardından Terim'e ihanet eden futbolcular haberini bekliyorum.

Bu ayak oyunlarına girilmesi ne kadar aciz olduklarını gösterir. Adamı kovacaksan kov.
Daha önce görüşmedik diyorsun, sonra birkaç haftadır bunun çalışmasını yapıyoruz diyorsun.
Birde herifin twitter hesabından hemen açıklama yaptırmışlar. Galatasaray ile çok önceden görüşmedik tarzında.
Delikanlı gibi söyleyin. 1-2 aydır görüşüyoruz falan filan. Ama delikanlı gibi. Böyle ucuz hareketlere girmeyin.

Geri
Üst Alt