Terim: “Gönderilmeden 3 gün önce bırakayım dedim, devam dediler. O gün hocam devam diyenler 3 gün sonra yolları ayırmak istedi”

acil genç ve potansiyelli bi hoca getirip 5 yıllık imzalayıp tazminatı yüksek tutalım. gelen yönetim kovmak istese de kovamasın
Taraftar profili degismedikce guardiolayi getirsen boş. Bu ortamda uzun süreli proje işlerine giremezsin. 3 yildir sesi cikmayan adamlar 1 aylik hocayla dalga gecip gondermeye calisiyor.

Bunlar satılık herifler. Sucuk at destek al.

Bu toplantıyı biliyorum, bir balıkçıda olmuş. Terim in genç üyelerle birlikte oturduğu da doğru ama söyledikleri bence yalan.

Terim
yabancı hoca
yerli hoca
Terim
Yabancı hoca
yerli hoca
Terim
yabancı hoca
Terim
...
...

30 yıldır bitmeyen döngü.

Hocam tam zamanında çekildin kenara efsane olarak anılmaya devam et artık karışma şu kulübün işlerine uzaktan sende iyi bir taraftar olarak takip et ... Bıraktığın enkazı temizlemek uzun zaman alacak ve mevcut yönetimin devam ettiği bir süreç yaşarsak 3-5 sene şampiyonluk da hayal olur yönetim şerefli bir duruş sergiler istifa eder ve kulübü ayağa kaldıracak yeni bir yönetim gelirse bir ihtimal ayağa kalkarız ...

Doğru düzgün bir takım kurmuş olsan sana hepimiz destek verirdik. Ömer Bayram'ın ve İsmail Çipe'nin yetersiz olduklarını bilmene rağmen sözleşme imzaladın. Yav ne diyeyim sana niye böyle saçma şeyler yapıyorsun, Galatasaray'ı seviyorsundur okey ama bu futbolcu tercihleri ve bu kadrolar ne demek otur düşün.

Bi sal artik bizi be.

Geç tff başına yargı dağıt hocamm

Taraftar profili degismedikce guardiolayi getirsen boş. Bu ortamda uzun süreli proje işlerine giremezsin. 3 yildir sesi cikmayan adamlar 1 aylik hocayla dalga gecip gondermeye calisiyor.

Bunlar satılık herifler. Sucuk at destek al.
Torrent Hocamızı yedirmeyelim. Kendi takımını kursun, izleyelim.

O zaman bu tantana niye? Zaten birakmak istemiş. Ha 3 gun sonra ha 3 gun önce

Geri
Üst Alt