- 10 Mart 2013
- 120.726
- 152.597
- 4.938
Fatih Terim: "Yarınki maçın kolay geçeceğini kimse beklemesin. Biz de beklemiyoruz. Grup 2.'sinin sonraki turda Şampiyonlar Ligi'nden gelecek rakiplerle oynayacağını düşünürsek grup liderliği çok önemli."
Fatih Terim: "Lokomotiv Moskova'nın matematiksel olarak hala iddiası var. Bu maçın kolay geçeceğini kimse beklemesin, gruptan lider çıkmamız için bu maç büyük önem taşıyor. İlk maça göre zor olacak..."
Fatih Terim: "Rakiplerimiz fazladan 3-4 bin seyirci alırken biz TFF ne demişse ona uyduk. %100 kapasiteye 9 Kasım'da gidilebiliyor ama 4 Kasım'da gidilemiyor Demek ki bu 5 günde her şey değişebilir. Saygı duyuyoruz, bu karara uyacağız.Yarın 25 bin seyirci bekliyorum.
Marcao: "Brezilya pasaportum var. Portekiz'de 1.5 sene oynadım ama oranın pasaportunu alabilmek için 5 seneyi tamamlamak gerekiyor. Yani Portekiz Milli Takımı haberleri gerçeği yansıtmıyor."
Fatih Terim: "Biz onun Brezilya'da oynayacağını düşündük."
Fatih Terim: "Ben geçen sene aşağı yukarı 15 tane Türk oyuncu oynattım. Geçen sezon yabancı kullanmak serbest değil miydi? Parayı kulüplerin verdiği bir yerde, kararın da kulüplerin vermesi gerekir."
Fatih Terim: "Yabancı kuralı değişiyor ama bu kuralın hedefinin 14 Türk olduğunu bir türlü anlatamadım. Yabancı zaten serbestti. Bu, bir bakış açısı. Yasaklarla hiçbir yere varamayız. Oyuncuyu Türk-yabancı diye ayırt edemezsiniz."
Fatih Terim: "Crystal Palace'ın akademik yapılanmasının fotoğraflarını gönderdiler, A takımdan daha ileri seviyede. Bu makas, 2000'de de vardı. Hep vardı ama artık açılıyor."
Terim: "Sezonu en erken açan takım olmamıza rağmen en az kas sakatlığı yaşayan takım biziz. İnşallah böyle devam eder. Atletik performans antrenörlerimize teşekkür ediyorum"
Fatih Terim: "Benim takımlarım, şampiyon olsa da olmasa da en çok pozisyona giren ve en çok gol atan takımlardan biridir. Nereden bakarsanız 8-10 tane de gol kralı çıkarmışızdır. Benim felsefemde, önemli olan o pozisyonlara girmektir."
Fatih Terim: "Mostafa da Diagne de gole yakın oyuncular. İleride umuyorum ki Halil de gole daha yakın olacak. Şimdilik 'sahte 9' oynayabilen, gol pozisyonuna çok giren bir oyuncumuz. O da gelişecektir. Yakında daha fazla gol atacaklarına inanıyorum."
Fatih Terim: "Rakiplerinin kaybettiği haftada kazanan, Avrupa'daki grubunda gol yemeden lider olan, futbolu ve genç kadrosuyla Avrupa'da dikkat çeken bir Galatasaray var. Bunlar konuşulmalı. Ben sadece sahaya konsantre olmak istiyorum."
Fatih Terim: "İlk maçta planladığımız her şey dakika dakika iyi gitti ama her şey bazen öyle gitmeyebilir. Ona iyi konsantre olmalıyız. Lider olarak çıkıyoruz, gol yemeden çıkıyoruz."
Fatih Terim: "Kazanırsak, bir beraberliğin dahi bizi götüreceği bir ortam olabilir. Kendimizi prove ettik #UCL grubunda esasında."
Fatih Terim: "TFF'nin pandemi gününden itibaren her türlü kuralına uyduk, uymaya da devam edeceğiz Galatasaray olarak. Bazı şeylerin çok da üstünde durmak istemiyorum. 9'unda serbest olan şey 5'inde değil demek ki. Bir bildikleri vardır."
Fatih Terim, Galatasaray'ın yarınki ilk 11'ini açıkladı: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Feghouli, Berkan, Cicaldau, Morutan, Kerem, Halil.
Fatih Terim: "Ben de bunu Galatasaray'a söylemiş olayım, ağzımdan sen aldın." (Gülerek)
Moderatör tarafında düzenlendi: