Terim: "Grup 2.'sinin ŞL'den gelenlerle oynayacağını düşünürsek liderlik çok önemli"

Feg son idmanda falan sakatlanir belki umidimizi kaybetmeyelim

Terimin yerinde olsam tribüne yollarim kazmayı. Kulübede bile oturtmasın

FDRpz34WEAkkZg2

Hoca yeni Iphone almis onu gosteriyor basina sanirim.

Arda bitmis

Fatih Terim: "Arda Turan'ın sakatlığı hafif algılandı ama çok ağır bir sakatlık geçirdi. Koşmaya başladığı an ağrısı oluyor. Sağlıkçılarımız, küçük bir eşik olduğunu onu atlattığında 1 haftada bile dönebileceğini ifade etti. Ona ihtiyaç duyduğumuz maçlar oldu. Onu özledik."

boey sorusunu geçiştirdi imparator

Test yapmışlar hazırmı diye o testlerin birinde belli bi hızlı koşma felan mı varmış,orda ağrısı tekrarlanınca mecburen tedaviye devam edilmiş.boey akıllılık edip yener ince denen belki truva atından o da şüphelenmiştir.ben falcaonunda yener ince ekibinden ya da masöf felan yüzünden hep sorun yaşadığını düşünüyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Niye penalti kacirdi diyemi?🤣 bombos kaleye atamayan halili ne olacak ozaman? Penaltidan daha kolaydi 🤣🤣
Yoo sevmiyorum oynayışını ilk geldiğinden çok uzakta. Diagne daha yararlı kendisinden. Yanlış hatırlamıyorsam kafa golü bile yok bizde. çok kez fırsat verildi ve orta geldi ama dağlara taşlara vurdu sürekli . Umarım düzelir bizde destekleriz oynasın diye ama şu an değil. Gol kaçırabilir golcu hiç bir sıkıntı yok o konuda ancak oyun içinde aktif olmak zorunda

Yoo sevmiyorum oynayışını ilk geldiğinden çok uzakta. Diagne daha yararlı kendisinden. Yanlış hatırlamıyorsam kafa golü bile yok bizde. çok kez fırsat verildi ve orta geldi ama dağlara taşlara vurdu sürekli . Umarım düzelir bizde destekleriz oynasın diye ama şu an değil. Gol kaçırabilir golcu hiç bir sıkıntı yok o konuda ancak oyun içinde aktif olmak zorunda
Kaç tane kafa golümüz var Yunus toplamda?

Olabilir renktas o senin görüşün, ama ben begeniyorum. Dogru düzgün orta acan olsa kafa gollerini siralar eminim.

mostafa diye tutturanlar mostafasporlu mu sayılıyor

hm?

Geri
Üst Alt