Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.571
- 6.721
- 2.323
actığımız ortalar Jan Koller bile bir şey yapamaz

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
actığımız ortalar Jan Koller bile bir şey yapamaz
Pozisyon bilgisi vasat eğer söylediğin buysa ama leş gibi ortalar açıyoruz.Bilemeyiz . Allah aşkına kaç defa çok rahat kafa topu geldi bu adama hangisini güzel vurdu örnek var mı ben kaçırmış olabilirim. Veya kaç defa birinin üstünden şöyle kafaya çıktı da aldı ?
Yav o konuda hemfikiriz berbat haldeyken bile 10 15 tane rahat veya rahat sayılacak golleri atamadı kafa olarak ondan bahsediyorumPozisyon bilgisi vasat eğer söylediğin buysa ama leş gibi ortalar açıyoruz.
10-15 yoktur be YunusYav o konuda hemfikiriz berbat haldeyken bile 10 15 tane rahat veya rahat sayılacak golleri atamadı kafa olarak ondan bahsediyorum
Kaç vardır10-15 yoktur be Yunus
La nasıl bileyim net olarak kaç vardır. 7-8 ancadırKaç vardır![]()
Tapusunu alana kadar el tavuğu gözüyle bakıyorlar,sonra başlarlar giydirmeyemostafa diye tutturanlar mostafasporlu mu sayılıyor
hm?
9 olsun orta yolu bulalım reis.La nasıl bileyim net olarak kaç vardır. 7-8 ancadır
Berkeyemi uydun Mohammede salliyorsun ha yazıklar olsunLa nasıl bileyim net olarak kaç vardır. 7-8 ancadır
yok lan ben arkaya arka derim. Topsuz oyunu vasatBerkeyemi uydun Mohammede salliyorsun ha yazıklar olsun