Terim ile Albayrak, Basın Toplantısı Sonrası Antrenmanda Tartıştı!

Neden sizinle farklı düşünen insanları kabullenemiyorsunuz onu anlamıyorum ? Burada olay o daha Galatasaraylı bu az daha Galatasaraylı değil.

Milyon euroların konuşulduğu sektörde bu adamların başarısızlıklarını birbirlerine atmasıyla alakalı bir yazıyı çocuk muhabbetine çeviriyorsanız yaş 13-14 civarıdır öyle kabul ediyorum sizi.

Saçmalamayın. Başka kişileri örnek verseniz neyse.

images

Her ne kadar siyasi yönünden dolayı pek hazetmesemde bu adamda senden benden büyük Galatasaraylıdır.

element uydurupta şu şöyleymiş bu böyleymiş diye yazıp durmayın. İddaa ediyorum bu iki adamda senden daha çok Galatasaraylıdır.

Galatasaraylılığın büyüğü küçüğü olmaz

Kardeş, saçma sapan bi tarafından uydurarak birşeyler karalamışsın. Şimdi yine saçma sapan birşey yazmışsın. Tebrikler. Kolay gelsin.

Yaşım 14 değil. 9 yaşındayım bu arada.

Tartışma uydurma habere benziyor,öte yandan albayragı iyi bir galatasaray fanatiği ve siyaseten zıddım olarak görmeme rağmen albayrak terimden bin kat daha Galayasaraylıdır.terimin ömrü Galatasaraydan para kazanmakla geçmişdir albayrakda maddi olarakda epey fedekarlık yapan birisi diye düsünüyorum...

Ben Terimi başarılı bulduğum sezonda övdüm , başarısız bulduğum sezonda da yerdim. Bu benim hakkım değil mi yani ?

Kimse suçu üstüne almıyor , ortada gerçekten rezalet futbol oynamaya çalışan bir takım var. Burada birbirimizi isimler üstünden kırmak zaten ahmaklık.

Banane Terimden Albayrak'tan. Ben onlar gibi geleceğimi garanti altına alamadım henüz. Onlar yatsın kalksın GALATASARAY'ın büyüklüğüne kalan ömürlerinde ibadet etsinler. Yine de yetmez ya neyse. Biz takımı bırakıp Milli Takıma 7m eurolara koşanlarıda gördük ama unutmadık...

Başarısızlığı Yönetime mi atacağız yoksa Hocaya mı ?

Yönetim ne yapsın yılların borç batağı var transfer yapamamış. Hoca ne yapsın elindeki tek forvet satılmış futbolcu alınmamış.

Takım şuan rezalet bir oyun sergiliyor. Bunun adı futbol değil. Yönetime 4 pay suç buluyorsam bu durumla ilgili hocaya 24 pay suç buluyorum. Çünkü takım futbol OYNAMIYOR!.

He hocayı koruyacağız diye yakında taraftar suçlu olur bakın görün siz. Milyon euroluk heriflere yine laf söyletmez donu yırtık kaşkolu delik tipler.

Donu yırtık dediğin kişilere dikkat et. Belki senin geleceğini güvenceye alabilecek kadar geleceği güvendedir.

Ortada ciddi bir başarısızlık var. Yönetime mi hocaya mı kızacağız bilemiyoruz.

Şu durumda yönetime laf etmek işin kolayına kaçıp günü kurtarmaktır.

Takım neden top oynamıyor ? Neden bu kadar kas-adale sakatımız var ? Neden takım 50. dk'dan itibaren stand-by moda geçiyor.

Bunları tartışıp doğruyu bulamadıktan sonra burada yaptığımız yorumlar bullshit.

Dolmuscu taraftardan sonra Terim'den de zilgiti yemis.Bos bos konusursa olacagi buydu.Bir daha geri donmemek uzere yollari ayrilcagi gunler yakin gibi

Büyütülecek bir olay degil

Bizim daha bilmedigimiz veya duymadigimiz büyük tartismalar olmustur mesela,sonucta onlar da bizim gibi insan

Her is yerinde bir tartisma olur ama sonunda tatliya baglanir

Mesajı editleyerek komik olduğunu mu düşünüyorsun? Ben editlemeyeceğim o mesajı orada kalsın. Eğlenir durursun ben kendime 9 yaşındayım diyordum sen 8 çıktın.

Gsc haberse kolpadır.

Itibar etmeyin

Mesajı editleyerek komik olduğunu mu düşünüyorsun? Ben editlemeyeceğim o mesajı orada kalsın. Eğlenir durursun ben kendime 9 yaşındayım diyordum sen 8 çıktın.
berke kımle konusuyorsun kendı kendıne yazıyor gibi hissettım tartıstıgın ısım kım

Geri
Üst Alt