- 26 Ekim 2009
- 8.103
- 2.017
- 1.588
Yaw hehehe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne olursa olsun aşağıdakiler gerçek ona göre boşa beklentiye girmeyin;;Hoca yönetimi bombalarsa Mart'a kalmadan bir kurul görürüz. Yoksa Mart ayında ibrasızlık alacakları çok garanti ve takımla falan alakası yok bu işin. Üyelerin hepsi bilenmiş her laf edeni disipline veriyorlarmış. Adnan Polat'tan daha beter olacaklar gibi duruyor.
İstifa gelir mi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pandemi var diye toplanamıyorlar zaten yoksa Ağustos'ta toplanacaklardı. Hani artık işler belli raddeye gelirse bir şekilde toplanırlar. Açıkcası bu yönetim çok da umrumda değil ne kadar erken giderlerse o kadar iyi diye bakarım ibrası falan beni etkilemez üye falan değiliz sonuçta. Ama kongre olabilirse bu pandemi döneminde çok sert şeyler duyarız.Ne olursa olsun aşağıdakiler gerçek ona göre boşa beklentiye girmeyin;;
1) Dernekler toplanamaz, seçime gidemez pandemiden ötürü.
2) Mustafa Cengiz yönetimi yeniden aday olsa bile seçilemeyeceklerini kendileri de biliyor.
3) Ne ibrası zaten önce mali sonra da idari yönden ibra edilmediler. Mahkemeler yıllarca sürer ama sonunda ibra edilirler.
4) Artık ibranın bir önemi kalmadı zira istifa istifa denen yönetimin süresi 7 ay içinde bitiyor ne genel kurulu???
Yani ezcümle Cengiz Yönetimi normal süresini doldurur; yerine yeni bir yönetim gelir; kendileri de ibra edilirler...
öyle olsa sıcağı sıcağına bir açıklama yapardı diye düşünüyorum.
ben başlığı ilk okuduğumda direkt bir açıklama yapacak sanmıştım ama öyle değil herhalde.
muhtemelen tansiyon düşürmeye çalışacaktır.