Terim Milli Arada Açıklama Yapacak!

Yönetimin ipini çek 2 tane adam getiremeyen beceriksizlere yer yok o çapsız erola kurulan kadroya bak bir de

İlk sene tudorun sectigi antrene ettigi takimi tecrubesi ile sampiyonlugu zor bela aldik tum deplasmanlarda ezildik

2.sene yine oyle her deplasmanda ezilip basksehir hediyesi ile sampiyon oldu

Gecen seneyi gorduk ilk yari yanlis takim kurdu yetistiremedi

3 senede 3 mac arka arkaya iyi top oynamadik kazandik ama iyi top oynamadik sistem teknik taktik yok

Yonetimle birlikte kendide istifa etsin eminim yeni gelen yonetim terimle calismak istemez

Konuşucaktım derken konuşmayım mı acaba dedim ama konuşursam konuşmuş olurum diyerek konuşmamaya karar verdim.
Fatih Hocanın son üç yıldır konuşma konusundaki durumu budur.
Konuşcam der ama konuşmaz.

Hoca yönetimi bombalarsa Mart'a kalmadan bir kurul görürüz. Yoksa Mart ayında ibrasızlık alacakları çok garanti ve takımla falan alakası yok bu işin. Üyelerin hepsi bilenmiş her laf edeni disipline veriyorlarmış. Adnan Polat'tan daha beter olacaklar gibi duruyor.
Ne olursa olsun aşağıdakiler gerçek ona göre boşa beklentiye girmeyin;;

1) Dernekler toplanamaz, seçime gidemez pandemiden ötürü.

2) Mustafa Cengiz yönetimi yeniden aday olsa bile seçilemeyeceklerini kendileri de biliyor.

3) Ne ibrası zaten önce mali sonra da idari yönden ibra edilmediler. Mahkemeler yıllarca sürer ama sonunda ibra edilirler.

4) Artık ibranın bir önemi kalmadı zira istifa istifa denen yönetimin süresi 7 ay içinde bitiyor ne genel kurulu???

Yani ezcümle Cengiz Yönetimi normal süresini doldurur; yerine yeni bir yönetim gelir; kendileri de ibra edilirler...

1- Danışıkşı dövüş yönetime sallayacak olsa bugün sallardı tam zamanı mağlup olmuşuz taraftar yanında. Arada maç yok mağlubiyet unutulacak 2 gün sonra, aşağı yukarı ne diyeceği belli hocanın elimizden geleni yapacağız güçlüyüz mesajı verecek.

2- Yönetime göz dağı veriyor konuşmanın içeriği henüz belli değil.

İstifa gelir mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konuşmakla değil saha da iş yapmakla hocalık yap artık habire açıklayacağım yok temmuzlar ocaklar zırvalıklar bahaneler üretmekten başka işin yok

Bu takım 3 yıldır top oynamıyor geldin geleli hep aynı futbolcuları ısrarla kötü olamalarına rağmen oynatıp duruyorsun üstüne 40 bahane buluyorsun bunadın mı arkadaş ne oldu

İstifa gelir mi?

öyle olsa sıcağı sıcağına bir açıklama yapardı diye düşünüyorum.

ben başlığı ilk okuduğumda direkt bir açıklama yapacak sanmıştım ama öyle değil herhalde.

muhtemelen tansiyon düşürmeye çalışacaktır.

Ne olursa olsun aşağıdakiler gerçek ona göre boşa beklentiye girmeyin;;

1) Dernekler toplanamaz, seçime gidemez pandemiden ötürü.

2) Mustafa Cengiz yönetimi yeniden aday olsa bile seçilemeyeceklerini kendileri de biliyor.

3) Ne ibrası zaten önce mali sonra da idari yönden ibra edilmediler. Mahkemeler yıllarca sürer ama sonunda ibra edilirler.

4) Artık ibranın bir önemi kalmadı zira istifa istifa denen yönetimin süresi 7 ay içinde bitiyor ne genel kurulu???

Yani ezcümle Cengiz Yönetimi normal süresini doldurur; yerine yeni bir yönetim gelir; kendileri de ibra edilirler...
Pandemi var diye toplanamıyorlar zaten yoksa Ağustos'ta toplanacaklardı. Hani artık işler belli raddeye gelirse bir şekilde toplanırlar. Açıkcası bu yönetim çok da umrumda değil ne kadar erken giderlerse o kadar iyi diye bakarım ibrası falan beni etkilemez üye falan değiliz sonuçta. Ama kongre olabilirse bu pandemi döneminde çok sert şeyler duyarız.

öyle olsa sıcağı sıcağına bir açıklama yapardı diye düşünüyorum.

ben başlığı ilk okuduğumda direkt bir açıklama yapacak sanmıştım ama öyle değil herhalde.

muhtemelen tansiyon düşürmeye çalışacaktır.

Belkide düşünüp karar verecek. Bence öyle yapacak.

Bos beles seyler konusur yine...simdiden soylesene be hocam..

panik halinde

yönetimi sıkıştırma politikası güdüyordu zaten taraftarın bir kaşık suda boğacağı adamları taraftarın önüne atıyordu

ama yavaş yavaş oklar kendisine döneceğini anladı

şimdi zaman kazanmaya yönelik şeyler göreceksiniz

beklemeniz gereken diğer bir şey de ua ile aralarında koordineli kararı alınmış göstermelik organizasyonlar bildiriler filan

not alın bunları

2 hafta ust uste galibiyet aliriz sonra Ocakta konusucam der. Aha buraya yaziyorum.

Her zaman yaptığı gibi kötü zamanda taraftarı arkasına almaya çalışan bir konuşma yapacaktır

Tamam milli ara da hangi milli ara önümüzdeki 20 sene içinde olabilir

Geri
Üst Alt