Terim Milli Arada Açıklama Yapacak!

Şimdi eğri oturup doğru konuşalım.

Hoca bu işlerde harika. İşler iyi gitmediği anda yükü hooop kendi üstünden başka yerlere atmada, gündem değiştirmede10 numara. Hoca 20 yıldır bir şeyler konuşacak ama bir türlü konuşamıyor.

AMA.

Şimdi bana cevap verin. Geçen yıl Galatasaray’ın kadrosundan daha iyi kadro hangi takımda vardı?

peki Galatasaray’ın başında dördüncü yılına giren Fatih Terim hala kendi takımını yapamadı mı? Bu oyuncuları, bu sus pus yönetimin aldığına inanan varsa tek kelime etmiyorum.

Peki bu yıl iki tane Scout transferi olarak ucuz kanat almak da mı imkansızdı? Arda ve Feghouli ile mi kanatlarda akıp gideceğiz?

Geldiklerinde taraftarın kendinden geçtiği
Falcao
Diagne
Lemina
Seri
Nzonzi
Neden sürekli Kötü performans gösterdi?

Bu takım neden darbesiz acele sakatlıklarında tavan yapmış durumda?

Bize haftada iki maç çok zor da, bu hafta üç maç yapan Tottenham oyuncuları doping mi yapıyor?

bu yukarıda yazdığım alınan oyuncular bu leş ligin fersah fersah üzerinde değil mi?

Bu top süremeyen Diagne’ye ben mi 13 milyon bonservis verdirdim?

Peki bizimle “yaz kampı” geçirmeyen yeni transferler neden lige zımba gibi girip sonra dökülüyor?

Sahi Nzonzi’nin oynadığı oyuna ilk 6-8 maç bu forumdaki kişiler ne methiyeler diziyordu? Sonra ne oldu?

üç senenin ikisinde şampiyon oluğumuzda bunda Başakşehir’in mallığının payı neydi?Diğer üç büyükler ne haldeydi?

Biz mi iyi oynadık? Ikınarak şampiyon olduğumuzda Deplasman mı yoksa futbol mu fobimiz vardı? Sami Yen’de taraftarın gücüyle mi, Terim’in taktik dehasıyla mı maçlar aldık?
Şampiyon olduğumuz iki yılda neden Muslera takımın açık ara yıldızıydı?

Hep şanssızlıklar. Hep fobiler...
Aslında doğru, geçen yılki şampiyonluk da COVID yüzünden gitti.

Bu yıl da yönetim yüzünden böyleyiz.

yönetim mi Belhanda’yı sattırmadı?

Yönetim mi hala her maç Belhanda’yı, Babel’i, Feghouli’yi, Arda’yı oynatıyor?

Bu iğrenç, disiplinsiz, saha içi organizasyonunun sıfır olduğu futbolun suçlusu kim?
Kasımpaşa’dan aynı atağı bin kere yiyip, saha kenarından hiç bir taktik düzenleme yapmayan kim? Maça Diagne, Feghouli, Belhanda ve Arda gibi koşmayan adamları koyup Etobo’nun ve Taylan’ın anasını ağlatan kim?

Doğru kadromuz kötü.

Anlı şanlı Kasımpaşa’nın Rangers’ın kadroları mükemmel.

Son sözüm...

Evet yönetim beceriksiz. AMA Fatih Terim’in performansı onlardan bile kötü.

galatasaray felsefe kulubu degildir.

hani korkup ta soylemek istemedigimiz seyler artik konusulmaya baslandi ya yukaridan gelen direktiflee uzere bilerek transfer falan yapilmiyor diye hadi cik sen de aziz gibi konusursam yer yerinden oynar de. Diyorsun zaten ne zaman basin sıkıssa. Yani sahada Feghouli önü bimbos be hala topu israrla geri oynuyorsa reamen oynamak istemiyorum diye bagiriyor ve sen de ayni israrla sahada tituyorsan, gidip acunun emrenin kankasi ardayi her mac sahaya suruyorsan sen de sanki bir seyleri bilerek yapiyormussun gibi yorumlarim. Hadi bunlari acikla. Turkiye'de sampiyonlqr artik hatir gonul isleriyle belirleniyor desene. Karagumrugun yedigi ikinci golden bahset. Tabi sirf kendi isimize bakalim isterdik ama sen eskiden hic degilse bunlardan bahsederdin konuyu kendinden uzaklstirmak icin Onlarca mac ceza alacagini bile bile. Daha gecen "lig Zorlu gececek" diyen sendin. Hadi bekliyoruz ne diycen de bakalim. Koc şu sebeplerden dolayi saraya cikti de. Bilmedigin ya da bilmedigimiz bir sey degil ya soyle hadi. Eskiden lafi cakardin artik o da yok. Seni de mi susturdular? Sen de mi alet oluyorsun bu oyuna? Eskinin tersine Teknik taktik konusmani istemiyorum bunlardan bahset. Iceriden boyle sabote ediyoruz yonetim olarak, teknik idare olarak. Disaridan da boyle yapiliyor. Hadi soyle biz de bos yere vaktimizi harcamqyalim.

Açık açık "Suçlu Abdurrahim Albayrak, Mustafa Cengiz vs." demezse gözümden tamamen düşer. Eğer sen suçlu değilsen hoca isim vererek açık açık her şeyi anlatacaksın. "Galatasaray için sustum ama artık susmayacağım" diyeceksen konuş. Yoksa laf ebeliği yapacaksan zerre itimadın kalmaz taraftarın gözünde!

Geri
Üst Alt