TERİM | Netflix

biriyle ilgili belgesel yapılıyor olumsuz olaylar zaten olmaması cok normal ozaman iş eleştiriye dönerdi tadı kaçardı

olumsuz olayların olmaması dogru fakat hakan bülent hasan gibi figürlerin olmaması tamamen sacmalık

Bülent Korkmaz ile arasının iyi olmadığını düşünüyorum, o yüzden yer verilmemiştir. Keza Ergün de öyle.

dfdf.gif

Terimin Galatasaray için verdiği emeklere saygı duyuyorum. Ancak öyle tek başına falan olmadı o başarılar. Terimsiz de Galatasaray vardı, olurdu ama Galatasaraysız Terim Terim olamazdı. Nokta. Gerisi lafıgüzaftır.
Bunu hep diyor zaten.

Adam işine ciddi mesai harcıyor, emek veriyor bu emeklerin sonunda gelen başarılarla da ovunmesi kadar doğal bise yok. Italyaya gitmeden kolay kabullenemeyecegini düşünüp onların diliyle basın toplantısına çıkmasi çok ince düşünce. Bizim burda yapıldığıni düşün müthiş başlangıç bir hoca için. Başarıya gidecek yolları biliyor, kendini yetiştirmiş bu süreçte hep geliştirmiş. Gelen başarılarla da egosunu doğal olarak besliyor. Yakışıyor da vala.

Size şaka gibi geliyo ama yaptığı kupa koleksiyonunu bir hoca belki önümüzdeki 50 yıl daha yapamayacak. O günlere geldiğimizde bu günleri gordugumuz için çok şanslı addedicez kendimizi.

Adam yaşayan, hatta yaşamayan en büyük efsanelerinden kulübün. Hep tek taraflı biliyoruz konuları hocanın kulüp üzerinde hala planları var 3bnce. Hocalık olmasa başkanlık için gelecek. Bu sebeplerden de konuşmuyor bana kalırsa. Bir gün elini tamamen çektiğinde kulüpten herşeyi açıklamadan giderse çok üzülürüm.

Asil belgesel orda bence.

GscimbomMobile

Bunu hep diyor zaten.

Adam işine ciddi mesai harcıyor, emek veriyor bu emeklerin sonunda gelen başarılarla da ovunmesi kadar doğal bise yok. Italyaya gitmeden kolay kabullenemeyecegini düşünüp onların diliyle basın toplantısına çıkmasi çok ince düşünce. Bizim burda yapıldığıni düşün müthiş başlangıç bir hoca için. Başarıya gidecek yolları biliyor, kendini yetiştirmiş bu süreçte hep geliştirmiş. Gelen başarılarla da egosunu doğal olarak besliyor. Yakışıyor da vala.

Size şaka gibi geliyo ama yaptığı kupa koleksiyonunu bir hoca belki önümüzdeki 50 yıl daha yapamayacak. O günlere geldiğimizde bu günleri gordugumuz için çok şanslı addedicez kendimizi.

Adam yaşayan, hatta yaşamayan en büyük efsanelerinden kulübün. Hep tek taraflı biliyoruz konuları hocanın kulüp üzerinde hala planları var 3bnce. Hocalık olmasa başkanlık için gelecek. Bu sebeplerden de konuşmuyor bana kalırsa. Bir gün elini tamamen çektiğinde kulüpten herşeyi açıklamadan giderse çok üzülürüm.

Asil belgesel orda bence.

GscimbomMobile
Fatih Terim baskan olursa Burak Elmas'tan bile vasat yonetir kulubu.

Necati atesi basket subesine yonetici atar felan.

Tabii ki Terim hepsini tek başına yapmadı. Teknik direktör olarak kadroyu ayarlayıp , sonra sahaya çıkıp gol atıp tribüne çıkıp destekledi falan gibi bir durum yok bunu iddia eden de yok.

Lakin genç milli takımlardan itibaren amatör takımlardan bulduğu topçular + Galatasaray'dan gönderilmek üzere olan sonrasında efsane olacak isimler + Hagi gibi transferlerle 4 sene şampiyon olup sonunda Uefa kupasını aldı. Bu süreçte Hagi transferi patlayacakken başkana "bana maaş vermeyin yeter ki Hagi'yi getirin" dedi. Futbolcular taparcasına saygı duydular ona. Ve inandılar. Şimdi dönüp bakıyorum Hagi, Drogba, Sneijder, Melo, Taffarel gibi efsaneler Terim karşısına geçtiğinde ceketini iliklerken bizim taraftarlar antrenmanda artislik yapıp terk eden Nzonzi diloluğu yapmakla meşguldü, sırf hoca düşmanlığından.

Neyse sabaha kadar yazarız burada bin tane de anektod bulunur. Ama işin özü çok basit; hoca, karakteri ve yönetim tarzı gereği başarıda da ve başarısızlıkta da en büyük sorumludur. Hatta tek sorumludur. Dolayısıyla kupa kazanırken de tektir takım kötü giderken de.

Paralel evrende FTnin hiç gelmediği Gs bjk büyüklüğünde falan bi takım olurdu bu arada

ben de geçen yıl gitmesini istedim, artık beceremediğini söyledim falan ama bu adamın Türk futbolunun çok önünde bi profil olduğu, bizi Türkiyenin 1. takımı yaptığı aşikar.

başarılarının yarısını yakalayabilecek adam çıkması bile çok zor.

İlk bölümünü izledim duygulandım, Allah hocama uzun bir ömür nasip etsin.

Paralel evrende FTnin hiç gelmediği Gs bjk büyüklüğünde falan bi takım olurdu bu arada

ben de geçen yıl gitmesini istedim, artık beceremediğini söyledim falan ama bu adamın Türk futbolunun çok önünde bi profil olduğu, bizi Türkiyenin 1. takımı yaptığı aşikar.

başarılarının yarısını yakalayabilecek adam çıkması bile çok zor.
Bu gerçeği Galatasaraylı olduğunu iddia eden haterları asla kabul edemeyecek.

25 senede 12 şampiyonluk 8i FT ile

Fenere gitse şu an Fener 30 bizse max 15 falan olurduk muhtemelen.

Bu hikayeyi Lucescu değiştirebilirdi ama başarılı olmasak o dönem Lucescu gelir miydi muamma tabii.

Bugun izleyebildim belgeseli

4 bölüme pek bir şey sığmamış üstünkörü geçmişler tüm olayları, 96-2000 senesi biraz daha detaylandirilabilirdi, basına yansımayan görüntüler bulunabilirdi vs.

CL çeyrek final maceramızı mesela çok kısa kesmişler, sadece Real maçını 20 saniye gösterip geçiştirmişler, böyle bir fırsat yakalamışken 8-10 bölüm çekilmeliydi bence minimum

Ama belgeselde bazı anlar duygulandırıyor insanı, resmen Galatasaray'a adanmış bir hayatı var, çok büyük bir figür

Özellikle sosyal medyanın da yaygınlaşmasıyla başarısızlıkta tüm krediyi sıfırlayan bir taraftar kitlesi var, sosyal medya ile de bu baskı katlandıkça katlanıyor, bu sebeple Terim gibi bir figür Türkiye'ye bir daha gelmeyecek

Terim'den 20 kat daha faydalı olacak biri varsa bile ona bu fırsat verilmeyecek, tek başarısızlıkta gömüyoruz insanları çünkü, 15 senede sosyal medyanın getirdiği nokta bu, 15 sene önce sosyal medyanın yaygınlaşmadığı dönemde efsane olan oldu, böyle değerleri artık kolayca tüketiyoruz, Metin Oktay gibi isimler günümüzde olsa 3-5 maçla çöp yapıp atardık kenara, özellikle 1990 ve üstü doğumlulardan hiçbir topcu kolay kolay efsane olmayacak

Bu nedenle bence camia olarak gördüğümüz son efsane Terim olarak kalacak, 50-100-200 yıl sonra da değişmeyecek bu

diziler gibi 8 bölüm olmalıydı

Ilk chelsea macinin hikayesi var yanniz ondan sonra cikip oyle konustu. Ingilterede bizimkilere baya terorist muamelesi yaptilar sonra attigimiz bi gol cizgiyi gecmedi diye verilmedi vs. onun hinciyla o cikisi yapti.

Btw devam edebilir belgesel.

Bence havada bırakıldı biraz.

Geri
Üst Alt