- 27 Ocak 2010
- 139.472
- 105.823
- 5.648
the crown dizisinde kraliçe bile gömülmüş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ispatlasana bunuHoca bütün bütçesini netflixe gömüp ben en mağdurum algısı yaratmaya çalışmış.
Sana bişi ıspatlamak zorunda değilim. Belgesel tüm gerçekliğiyle yapılır. Nerde Aysal zamanı? Nerde ceketimi astım daha gelmem açıklaması? Nerde Klübü borç batağına sapladığı bölümleri. Nerde o başarısız rezil zamanlar. Zaten 4 bölüm olunca anlamıştım böyle birşey olduğunu. Siz terime tapmaya devam edebilirsiniz. Ben başarılarına saygı duyarım ama Terimde sütten çıkma ak kaşık gibi gösterilmesine de karşıyım. Hep pohpohlamışlar. Bu bildiğin belgesel değil Terim var ortada alkışlamaktan başka çare yoka dönmüş.ispatlasana bunu
yoo madem bu kadar büyük bir iddia ortaya atıyorsun ispatlamak zorundasın, iftira atmak bu kadar kolay mı?Sana bişi ıspatlamak zorunda değilim. Belgesel tüm gerçekliğiyle yapılır. Nerde Aysal zamanı? Nerde ceketimi astım daha gelmem açıklaması? Nerde Klübü borç batağına sapladığı bölümleri. Nerde o başarısız rezil zamanlar. Zaten 4 bölüm olunca anlamıştım böyle birşey olduğunu. Siz terime tapmaya devam edebilirsiniz. Ben başarılarına saygı duyarım ama Terimde sütten çıkma ak kaşık gibi gösterilmesine de karşıyım. Hep pohpohlamışlar. Bu bildiğin belgesel değil Terim var ortada alkışlamaktan başka çare yoka dönmüş.
torrentin ilk maçı olan 4 yediğimiz hatay maçının 15. dksıTorrent ball > terimball
Mostafaya bir geliştirici teknik adam değince gayette iyi olacak demiştim. Takım muazzam iyi. Devam edilir edilmez bilmem ama torrent hoca klüpte kalmalı.

Çöp olan terimdi. Gitti ve Torrent hoca geldi. Hep söylemiştim hala söylüyorum bizim oyunculara gelişimi öğretecek onlara birşeyler katacak hoca lazım. 4 senedir yatan takım 3 ayda ayağa kalktı. Mücadele analiz ve taktik oyun muazzamdı. Önümüzde barça maçı var daha etkisiz oynamayı 2.yarı kabullenirim ama o........ Hakem kırmızıları vermedi bjkyi oyuna zorla ortak etmeye çalıştı. Mohammedde barça maçından dolayı çıktı sanırım. 10 numara oynadı. Fizik felaket. Aynı geldiği zaman gibi. Terimin metodlarından çok daha fazlasını verdiği kesin Torrent hocanın
Ağır olmuyor mu böyle laflar?