TERİM | Netflix

the crown dizisinde kraliçe bile gömülmüş.

Hocanın sırf Aysal'ın telefonunu açıp açmama mevzusundan 2 sezonluk dizi çıkardı daha kapsamlı bir yapım bekliyordum. Keyifle izledik tabi ki Türk futbolunda böyle iş yapılacaksa kendisinden başka hak eden biride yok zaten.

Sana bişi ıspatlamak zorunda değilim. Belgesel tüm gerçekliğiyle yapılır. Nerde Aysal zamanı? Nerde ceketimi astım daha gelmem açıklaması? Nerde Klübü borç batağına sapladığı bölümleri. Nerde o başarısız rezil zamanlar. Zaten 4 bölüm olunca anlamıştım böyle birşey olduğunu. Siz terime tapmaya devam edebilirsiniz. Ben başarılarına saygı duyarım ama Terimde sütten çıkma ak kaşık gibi gösterilmesine de karşıyım. Hep pohpohlamışlar. Bu bildiğin belgesel değil Terim var ortada alkışlamaktan başka çare yoka dönmüş.

Belgeseli böyle izleyenler var.

Fb7nVjRXoAADDjy

Sana bişi ıspatlamak zorunda değilim. Belgesel tüm gerçekliğiyle yapılır. Nerde Aysal zamanı? Nerde ceketimi astım daha gelmem açıklaması? Nerde Klübü borç batağına sapladığı bölümleri. Nerde o başarısız rezil zamanlar. Zaten 4 bölüm olunca anlamıştım böyle birşey olduğunu. Siz terime tapmaya devam edebilirsiniz. Ben başarılarına saygı duyarım ama Terimde sütten çıkma ak kaşık gibi gösterilmesine de karşıyım. Hep pohpohlamışlar. Bu bildiğin belgesel değil Terim var ortada alkışlamaktan başka çare yoka dönmüş.
yoo madem bu kadar büyük bir iddia ortaya atıyorsun ispatlamak zorundasın, iftira atmak bu kadar kolay mı?

yazdığın satırlar da bomboş ve dediğinle alakası yok, belgeselin sana göre kötü ve eksik olması hocanın bütün bütçesini netflixe para verip belgesel yaptığını kanıtlamaz.

tapındığımız falan yok ayrıca 500 kere gitmesi doğru dedik hatalarını da yazdık. siz kininizi kusmak için fırsat kolluyorsunuz tam tersi. şahsen benim bu kadar nefret ettiğim birinin belgeseli yapılsa fragmanını bile izlemeye tenezzül etmem. sırf FT nefretinden torrent diloluğu yapan bir adammışsın zaten verdiğim cevaba üzüldüm şimdi :) selametle

Torrent ball > terimball
torrentin ilk maçı olan 4 yediğimiz hatay maçının 15. dksı :D
Mostafaya bir geliştirici teknik adam değince gayette iyi olacak demiştim. Takım muazzam iyi. Devam edilir edilmez bilmem ama torrent hoca klüpte kalmalı.
:asd:

Çöp olan terimdi. Gitti ve Torrent hoca geldi. Hep söylemiştim hala söylüyorum bizim oyunculara gelişimi öğretecek onlara birşeyler katacak hoca lazım. 4 senedir yatan takım 3 ayda ayağa kalktı. Mücadele analiz ve taktik oyun muazzamdı. Önümüzde barça maçı var daha etkisiz oynamayı 2.yarı kabullenirim ama o........ Hakem kırmızıları vermedi bjkyi oyuna zorla ortak etmeye çalıştı. Mohammedde barça maçından dolayı çıktı sanırım. 10 numara oynadı. Fizik felaket. Aynı geldiği zaman gibi. Terimin metodlarından çok daha fazlasını verdiği kesin Torrent hocanın

baya cekemeyen var medyada :)

seversin veya sevmezsin

ilklerin hocasi, tam bir efsane ve netflix'te belgeseli cekilen ilk türk

ayni avrupa kupasi kazanan ilk türk oldugu gibi

daha büyük görevler yapabilecek, ülkeyi temsil edebilecek bir yapisi var

cumhurbaskanligina adayligini koysa kazanabilir

Sevdim mi? sevdim duygulandım.
Yaşımdan dolayı onun sayın Terimin yaşadığı tüm futbol geçmişini bizzat taraftar olarak ben de yaşadım. Hatta tribünden de maçlarını dahil seyrettim canlı olarak.
Belgesel yapılması iyi hoş amma velakin yeterli olmamış , çok daha büyük duygular yaşadık biz. Bu belgesel yaşanan duygularımızın yansıtılması adına çok kısa bir özet ve yaşananların tamamı o günlericanlı yaşamayanlar için yeterince çarpıcı olamamış. Ayrıca Hocamın etrafında sadece okan buruk davala müfit erkasap bülent timurlenkten başka kimse yokmuş gibi çoğunlukla bunlara yer verilmiş. Çok daha uzun bir dizi şeklinde 3 4 sezon sürebilecek bir yapım olabilirmiş. Devamı mutlaka detaylandırılarak ve daha çok kişiye söz hakkı verilerek çekilmeye devam etmeli.
Tekrar ediyorum benim yaşadıklarımın yüzde 10 u değil bu belgesel.

Hemen hemen her ayrılışında olay yaşamış. Fiorentina'da kulüp sahibiyle takışması, Aysal'ın telefonlarını açmaması, Burak Elmas ile papaz oluşu. Yalnızca rahmetli Canaydın ile sorun yaşamamış ki mekanı cennet olsun, rahmetli mülayim, beyefendi bir adamdı zaten.

Geri
Üst Alt