Terim: "Önce yumruk attım sonra tokatladım"

Bunu can havliyle de söylediğinde dikkate alırım...Ne garip adamsın be can dayak yerken taş atmanın ahlaki devalüasyonunu mu ölçeceksin...
Asıl garip adamın sen olduğunu düşünüyorum ben.

Karşındaki adamda silah veya seni yaralayacak birşey falan yoksa taş atmak çocuk hareketidir.

sent via GSC

kişisel değil genel yazdım.

fatih terim dayak yedi diye ağzından salyalar akanlara yazdım.

sen forumda o zamanlar yoksan neden üstüne alınıyorsun ki ?
Yok üstüme alınmadım destek verdim beni de fatih terimi savunduğum için linç edenler olmuştu anlam verememiştim şimdi aydınlandım dedim diyorsun ya geçen sene böyle tipler vardı forumda diye demek ki aynı kişiler olabilirler...Hürmetler...

Asıl garip adamın sen olduğunu düşünüyorum ben.

Karşındaki adamda silah veya seni yaralayacak birşey falan yoksa taş atmak çocuk hareketidir.

sent via GSC
Dedim ya kelebek, muşta? Bunlar cmuka göre silah...Birine muştayla saldırsan sillah kullanımından yargılanırsın...Hatta muşta yumruk atmak için kullanıldığından bel üstüne çalışılır dolayısıyla cinayete teşebbüs bile sayanlar var yaralama dışında bu yüzden ceza avukatlarının likayeti var türk ceza kanununda değişiklik isterler...

Yok üstüme alınmadım destek verdim beni de fatih terimi savunduğum için linç edenler olmuştu anlam verememiştim şimdi aydınlandım dedim diyorsun ya geçen sene böyle tipler vardı forumda diye demek ki aynı kişiler olabilirler...Hürmetler...
pardon yanlış anlamışım.

aynen aynı kişilerdir, takımı şampiyon yapamasaydı hakaretler havada uçuşurdu.

Hadi kelebeğe karşı can havli ile taş atılır bunu anlarım,

Anlamadıklarım
1 . Faça konusundan yola çıkarak) herkes kelebek taşıyor o aman bende bulundurayım diye kelebek v.s. tip de şeyleri barındırmak ve/veya taşımak.
2 . Bir insan sürekli bu tip kavgaların içinde kendini bulması normal bir durummudur.

Kelebeğe, muştaya gül mü atacağım???

Hadi kelebeğe karşı can havli ile taş atılır bunu anlarım,

Anlamadıklarım
1 . Faça konusundan yola çıkarak) herkes kelebek taşıyor o aman bende bulundurayım diye kelebek v.s. tip de şeyleri barındırmak ve/veya taşımak.
2 . Bir insan sürekli bu tip kavgaların içinde kendini bulması normal bir durummudur.
Façayı bir çeşit bıçak filan mı sanıyorsun??? Faça demek yüzdeki yaradır...İlla bir aletle yüzde yaraya sebebiyet vermezsin...Ayrıca ben uzatmıyorum sürekli ki konuyu da ben açmadım fatih hocayı tebrik edip çıktım bana soruldu söyledim...Bu kadar basit...

Façayı bıçak sanmıyorum, faça dersen sırf taş değil (kelebek gibi) ucu açık bir çok yöne gider ve bu tip örnekler gençlerin şiddete karşı eğilimi açısından sıkıntılı konulardır.

Façayı bir çeşit bıçak filan mı sanıyorsun??? Faça demek yüzdeki yaradır...İlla bir aletle yüzde yaraya sebebiyet vermezsin...Ayrıca ben uzatmıyorum sürekli ki konuyu da ben açmadım fatih hocayı tebrik edip çıktım bana soruldu söyledim...Bu kadar basit...

şu olayın terim'in milli takımda değilde galatasaray'ın basında oldugunda yasandığını düşünsenize. kebapçıyı yıkardı taraftar.

O ara zaten bizim başımızda olsa bu açıklamaları yapamazdı bu sıfatsız herif. Şimdi de tırsıyordur muhtemelen.

Az önce aklımdan geçiyordu konu birazdan ama soruyorlar moduna doğru yaklaşıyor diye.

Sorulduğu doğru eyvallah, yalan söylememek de doğru ona da eyvallah ama cevap verirken de başka sorular getirecek kadar ayrıntılı cevaplar başka soruları da getiriyor.

Burada soruyorlar da cevaplıyorum durumu bence mazeret değil, önemli olan verilen cevaba da dikkat etmek.

Sormayın o zaman...Yalan mı söyleyim?

Az önce aklımdan geçiyordu konu birazdan ama soruyorlar moduna doğru yaklaşıyor diye.

Sorulduğu doğru eyvallah, yalan söylememek de doğru ona da eyvallah ama cevap verirken de başka sorular getirecek kadar ayrıntılı cevaplar başka soruları da getiriyor.

Burada soruyorlar da cevaplıyorum durumu bence mazeret değil, önemli olan verilen cevaba da dikkat etmek.
Valla anladığım neden ayrıntılı cevap veriyorsun dediğin olduğu...

Geri
Üst Alt