Terim Sert Çıktı: "Kendinize gelin!"

Fatih terim sampiyonluk yuzdesini yapabilecek biri varsa gelsin. Yarin klopp gelsin 10 senede 5 i gecemez. Sonuna kadar hocanin arkasinda olmaliyiz. Hatalarindan ders cikaracak umarim geride kalan haftalarda. Her seye ragmen 3 4 seri galibiyet takimi havaya sokacaktir..

Asıl gerçek haber: bu akşam 20:30 basın toplantısı 21:00 antreman.

Kalanı masa başından gscimbomforum yorumlarını sentezleyerek yapılan uydurma haber.

Cunku alman hocalar suan dunyada damgasina vuran kisiler mi acaba?

Nagelsmann
Klopp
Tuchel
Marco Rose
Adi Hutter
Hasenhuttel
Daniel Farke
Klopp hariç diğerleri hepsi iyi ama damga vurmak başka konu.

Klopp damga vuruyor bir tek dünya futbolunda. Diğerlerin henüz başarılı yok. Tuchel da dahil buna. Paris ile teyzem de şampiyon olur Fransa'da. Dortmund ile gördük onuda. İspatlanması gerekir kendisini gerçek Winner mı diye.

Büyük takımda Winner olmak önemli. Sadece İyi oyun oynatmak yetmiyor. Piskokijik baskıyı kandırmak da önemli finali getirmek istiyor ise birisi.

bence hocamızın kendine gelmesi lazım. hoca canımız ciğerimiz ama kendiside çok formsuz anlamsız oyuncu değişiklikleri vs. belli ki takım bu şekilde oynayamıyor. artık formsuz olanları yedeğemi çeker çift forvete mi döner bilmiyorum ama hocanında kendine gelmesi şart

Babel: Selam arkideşler, kanalıma hoş geldiniz. Hoca bize kızdı, toparlanmamız lazım.

Donk: hoja kızdı bize imparator bum bum. Heştek donkça.

Bütün hepsinin telefonlarını alıp Bi taraflarına sokup florya ya kitleyerek karanlık odada çiğ etle besleyip sabah akşam antrenman yaptırmak suretiyle kendilerine getirmek lazım da işte neyse.

En son hangi yabancı hoca Türkiye'de başarılı oldu peki? Olduysa bile sayısı kaç? Almanya ile Türkiye aynı değil maalesef.

Gerets gayet başarılıydı.

Mancini zamanında savunmamız çok iyiydi. Ligde 2. olduk ve Türkiye kupasını kazandık.

Bu 2 hoca da gayet başarılıydı.

Tudor büyük maçlarda çuvallıyordu. Tek sorunu bu. Ama o varken takım fizik ve kondisyon olarak asla düşmüyordu. Rakiplere göre farklı taktikler deniyordu. Çoğunda maçları çevirmiş ve geriye düştüğümüzde de kazanmayı biliyorduk.

Başakşehir deplasmanına çift forvetle çıkıp 5 yediğimiz maç hariç.

Fatih hocaya kredi mi veriliyor? Adam şampiyon yaptığı halde camianın yarısı gitsin diye takla atıyor.. yabancı hoca 1 sene şampiyon olsa 2-3 sene kredi verir herkes..

Hangi yabanci hoca sampiyon oldugunda 2-3 sene kredi verilmis? GS'yi gectim, dunya capinda hangi klup yerli ya da yabanci herhangi bir hocaya o kadar sabretmis? Fatih Terim ayni klube gibi gidip gelen kac hoca var futbol tarihinde?

Hoca 70 yaşına geliyor biz nekadar elestirsekte degismeyecek 20 yıl öncede böyleydi şimdide böyle bazı yönleri hiç degismiyor misal hiç eleştiri almıyor hoca o yüzden yanına pasif adamları yardımcı alıyor
Ben hocaya güveniyorum çünkü onun sahadaki varlığı bile yetiyor
Lakin son yılların en iyi kadrosu böyle oynamaya devam ederse hoca kadro dışı tarzı şeylere girisebilir

Cunku alman hocalar suan dunyada damgasina vuran kisiler mi acaba?

Nagelsmann
Klopp
Tuchel
Marco Rose
Adi Hutter
Hasenhuttel
Daniel Farke
Ne demek istediğini anladım da üstat bunların zaten yarısı gerçekten alman değil. Adolf ve Ralph avusturyalı. Marco da doğu alman. Nagelsmann, Tuchel ve Farke ise çakma alman. Hakiki alman futbolda federatif almandır. Yani Völler, Rehhagel, Beckenbauer, Derwall, Schön, Heynckes, Seppherberger, Klinsmann, Augunthaler, Seeler ve tabii ki Hitzfeld'dir...

Bu saydığın isimlerden bir tek Klopp tam bir alman nedir o? Dikey futbol, boşuna panzer denmiyor. Bilmeyenler için panzerler güç atfedilmez sadece dikine ilerler manevra yapmadan alman futbolu da bu demektir. Pas oyunu oynayan alman olarak değerlendirilemez. Sonuca gitmeyip top dolaştıranlara liboş diyoruz üstat Tuchel filan ayrıca fenotip olarak da fransızdır. Hem tipi hem de taktiksel anlayışı futbola fransız. Alman her devrin adamı olmaz nasyonalist olur olursa da schweini olur lütfen bu topları bize hoca olarak önerme bizim adana kabadayımız var kadirlili, gavurdağlı fatih terim imparatore tüm bu almanımsılara sokup sokup çıkarır hürmetler üstat...

Hoca 70 yaşına geliyor biz nekadar elestirsekte degismeyecek 20 yıl öncede böyleydi şimdide böyle bazı yönleri hiç degismiyor misal hiç eleştiri almıyor hoca o yüzden yanına pasif adamları yardımcı alıyor
Ben hocaya güveniyorum çünkü onun sahadaki varlığı bile yetiyor
Lakin son yılların en iyi kadrosu böyle oynamaya devam ederse hoca kadro dışı tarzı şeylere girisebilir
Hoca eleştiri almıyor ama sahadaki futbola karşı özeleştirisi kuvvetli biri.zaten bugüne kadar aldığı başarılarda bunun büyük önemi var. Şimdi yine özeleştiriyi yapıp farklı bişeyler yapması gerekiyor

Turk medyasının masa başı haberlerinden. Gerçekte oyuncularla ne konuştu bilemeyiz. Sadece tahmin yürütebiliriz. Benim tahminim kebap partisi vererek oyuncuların kaynaşmasını sağlamıştır. Sonra Selçuk'a pasta kestirip oyunculara gaz vermiştir.

Bazı arkadaşların takım falan umurunda değil. Egosal boşluklarını futbolu bahane ederek doldurmaya çalışıyorlar bu forumda. Bu taraftarlık da değil. Başka bir adı olmalı.

Hangi yabanci hoca sampiyon oldugunda 2-3 sene kredi verilmis? GS'yi gectim, dunya capinda hangi klup yerli ya da yabanci herhangi bir hocaya o kadar sabretmis? Fatih Terim ayni klube gibi gidip gelen kac hoca var futbol tarihinde?
Dünyada 1. Lig düzeyinde 9 yılda 8 şampiyonluk aşan hoca olsa kıyaslama yapabilirdim.. Fatih hocanın emsali olmadığı için örnek veremiyorum ; )

Geri
Üst Alt