Terim, St. Johnstone Maçı Öncesi Basın Toplantısı Düzenledi

Hoca, formda ve yönetimle arası iyi olunca güzel konuşuyor. Kendisinin de ifade ettiği gibi, 'yaşayarak öğrenmiş' bir insan...

Sıklıkla eleştiren biri olsam da, başka birisi yerine Hocamızın başarılı olmasını her daim tercih edeceğimi hep söyleyegelmişimdir. O da değilse kim ''Bizim adamımız'' olabilir ki?..Hadi hocam, sana muhteşem bir 'kariyer finali' yakışır...

Berkan' ı zaten çok beğeniyordum; bugünkü konuşmalarıyla ve vücut diliyle ayrıca kalbimi kazandı. Naifliğinin yanısıra gerçekçi ve özgüveni yüksek bir imaj verdi. Dönem dönem böyle kişisel sempati beslediğim futbolcular olur; Tugay-Ergün ü çok severdim de Bülent-Hakan Ünsal dan pek hazzetmezdim mesela. Bu yılki favorim şimdiden Berkan oldu, umarım yanıltmaz; yürüyedur çocuk!..

Hocayı 2 senedir dış faktörler bitirdi sadece geçen sene kendi hataları da yüzde 30dur.

Göreceğiz renktaş, umarım son 2 sezonda bizi bezdiren topun tam tersini izleriz. Ben sürekli hocadan umut kesmeyenlerdenim, 96-2000 takımı çocukluk takımım, ama artık değişiklik olması şart

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Şu stoperler arası paslaşıp kaptırmayla gol yediğimiz müthiş pas oyununu görmeyelim yeter
Bu maç için buna bakacağım, bu oyun terkedilmişse gelişme var deyip eleştirmeyeceğim

Morutanın bende çok abartıldığını düşünüyorum.Ama mevki olarak bakarsak nasıl öncelik olmuyor.Hocanın daha önce halletmemiz gereken transfer var derken neyi kastediyor onu anlamadım.orta sahada oynatacak adamları belli..Ondan bahsetmediğine göre hangi mevkiden bahsediyor.

Bu takımın en elzem olan mevkisi kanat mevkisinde fark yaratacak oyunculardır.Hala buna öncelik değil diyor.
Her sene olduğu gibi hep aynı hataları yapacaklar.inşallah gmz göre göre şampiyonluğu kaptırmayız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt