Terim: "Şu an Marsilya maçının önüne herhangi bir şeyi geçirmek istemiyorum"

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
1637760931702.png

Fatih Terim: "Galatasaray'ın lider olduğu, yarın kazanmamız halinde Lazio'nun galibiyeti dışındaki sonuçlarda direkt çıkacağımız bir ortamda bu illüzyonlarla kaybedecek vakit yok. Şu an Marsilya maçının öneminin önüne herhangi bir şeyi geçirmek istemiyorum."

Terim: "Galatasaray-Fenerbahçe 100 küsur yıldır oynuyor. Hangisi önemli diye sorarsanız, Marsilya maçı derim. Feghouli zaten gerekeni söyledi."

Terim: "En az pozisyon veren, en fazla gol beklentisi olan takımız. Oyuncularım gol kaçırıyor. Onlara çok kızıyorum ama geliştiklerini görüyorum. Takımın ileri doğru gittiğini görüyorum. Onların potansiyellerinin farkındayım. Hepsi benim evladım. Tüm hatalarının sorumluluğu benim"

Terim: "Şampiyon olmak isteriz ama kaybedince nasıl kaybettiğimizi de görüyorsunuz. Çok çabuk unutuldu 1-2 golden kaybettiğimiz. Bu dönemde, şampiyonluktan çok daha büyük bir hedefim var. Sayın başkanın vizyonu, bu hedefte çalışmak için beni motive etmiştir"

Terim: "Sayın Başkanın gelmesiyle birlikte başladığı dönemde plan, proje, strateji uygulamaya başladığımız bu dönemde şampiyonluklardan daha önemli bir misyonum var."

Terim: "Diagne de Mostafa da Halil de bizim gol beklediğimiz oyuncular. Atmaya başlarlarsa devamı gelecek diye düşünüyorum. Ben de farklı bir tercihte bulunabilirdim. Mostafa kararı için daha zamanımız var. Niyetimiz, onunla devam etmek yönünde."

Terim: "Marsilya zor bir rakip. Sert geçecek bir maç olacağını söyleyebilirim. Kura çekimi öncesi bu kupanın favorilerinden biri olarak gösterilen Marsilya ile oynayacağız. Dikkat etmemiz gerek çünkü berabere kalırsak, Lokomotiv de Lazio'yu yenerse yine gidiyoruz."

Terim: "1. gitmenin önemini söyleyeyim. Biz, bu gruptan birinci gidersek çok önemli rakipleri atlıyoruz ve direkt olarak son 16 turunda oynuyoruz. Ocak ayı için düşüncelerimizi de uygulayıp o dönemde daha farklı bir tarzda çıkalım istiyoruz."

Son düzenleme:
Olumsuz bi sonuçta konusursun hojam maca odaklanalim simdilik.

Fatih Terim: "Mostafa Mohamed için daha zamanımız var. Sözleşmesini uzatacağız. Niyetimiz o yönde. Herhangi bir değişiklik olmazsa."

Keşke kırmızı kart görüp o basın toplantısından tüymeseydi de şimdi bunları cevaplamak zorunda kalmasaydı.

Ayrıca başkandan da Necati'den de daha vurucu şekilde özetleyebilirdi hakem rezaletini.

Ne olursa olsun onun da oyuncuların da taraftarın da aklında FB maçı olacak, bu kaçınılmaz bir durum. Bence esas mesele bunu kabullenip buna rağmen pozitif performans gösterebilmekte. Genç ve deneyimsiz takımımız için zor olacak.

Fatih Terim: "Oyuncularıma kaçan pozisyonları izlettiğimde üzülüyorlar. Ama üzülmelerini de istedim. Bu kulübün ne kadar büyük olduğu onlara sürekli hatırlatılıyor. Bunun altından kalkmak çok kolay değil ama bu problemleri çözüp onları mutlu etmeye çalışıyoruz."

:asd:

Konuşacağı bişey olmayınca hiçbirşeyin marsilya maçının önüne geçmesini istemiyomuş :)

Şampiyonluğuda salmış göründüğü gibi şimdide şampiyonluklardan daha önemli misyonumuz vara geçmiş :)

Ocağa vurgu yapacak ama korkuyo tepki çekecek diye cümleleri dolaştırdı transfer dememek için

Kendisinin ruh halini ve psikolojisini hiç iyi bulmadım

İyice köşeye sıkışmış,allah sonumuzu hayır etsin

Terim: "Sayın Başkanın gelmesiyle birlikte başladığı dönemde plan, proje, strateji uygulamaya başladığımız bu dönemde şampiyonluklardan daha önemli bir misyonum var."

Unutun şampiyonluğu falan.

Unutun şampiyonluğu falan.
Ne şampiyonluğu zaten, daha gol atmayı beceremiyor Fatih Terim 'in takımı

Ya Yemişim Şampiyonluğu ulan 4 senedir bok gibi oynuyoruz bunu düzelt, iyi futbol oynasak hersene 20 puan farkla Şampiyon oluruz, işin kötüsü sen hiçbirzaman kötü oynadigimizi kabul etmiyorsun...

Geri
Üst Alt