- 10 Mart 2013
- 120.726
- 152.596
- 4.938
Fatih Terim: "Galatasaray'ın lider olduğu, yarın kazanmamız halinde Lazio'nun galibiyeti dışındaki sonuçlarda direkt çıkacağımız bir ortamda bu illüzyonlarla kaybedecek vakit yok. Şu an Marsilya maçının öneminin önüne herhangi bir şeyi geçirmek istemiyorum."
Terim: "Galatasaray-Fenerbahçe 100 küsur yıldır oynuyor. Hangisi önemli diye sorarsanız, Marsilya maçı derim. Feghouli zaten gerekeni söyledi."
Terim: "En az pozisyon veren, en fazla gol beklentisi olan takımız. Oyuncularım gol kaçırıyor. Onlara çok kızıyorum ama geliştiklerini görüyorum. Takımın ileri doğru gittiğini görüyorum. Onların potansiyellerinin farkındayım. Hepsi benim evladım. Tüm hatalarının sorumluluğu benim"
Terim: "Şampiyon olmak isteriz ama kaybedince nasıl kaybettiğimizi de görüyorsunuz. Çok çabuk unutuldu 1-2 golden kaybettiğimiz. Bu dönemde, şampiyonluktan çok daha büyük bir hedefim var. Sayın başkanın vizyonu, bu hedefte çalışmak için beni motive etmiştir"
Terim: "Sayın Başkanın gelmesiyle birlikte başladığı dönemde plan, proje, strateji uygulamaya başladığımız bu dönemde şampiyonluklardan daha önemli bir misyonum var."
Terim: "Diagne de Mostafa da Halil de bizim gol beklediğimiz oyuncular. Atmaya başlarlarsa devamı gelecek diye düşünüyorum. Ben de farklı bir tercihte bulunabilirdim. Mostafa kararı için daha zamanımız var. Niyetimiz, onunla devam etmek yönünde."
Terim: "Marsilya zor bir rakip. Sert geçecek bir maç olacağını söyleyebilirim. Kura çekimi öncesi bu kupanın favorilerinden biri olarak gösterilen Marsilya ile oynayacağız. Dikkat etmemiz gerek çünkü berabere kalırsak, Lokomotiv de Lazio'yu yenerse yine gidiyoruz."
Terim: "1. gitmenin önemini söyleyeyim. Biz, bu gruptan birinci gidersek çok önemli rakipleri atlıyoruz ve direkt olarak son 16 turunda oynuyoruz. Ocak ayı için düşüncelerimizi de uygulayıp o dönemde daha farklı bir tarzda çıkalım istiyoruz."
Son düzenleme: