Terim: "Şu an Marsilya maçının önüne herhangi bir şeyi geçirmek istemiyorum"

Sezon basi da avrupayi unutmusuk güya.ligi önemsiyoduk🤭

"Haksız davranışlarından dolayı özür dileyen görmedim. Ben de onları anlamaya çalışıyorum." Fatih Terim bizden mi özür bekliyor ne yapıyor ? Takımın bu durumda olmasının suçlusu kim ? Fatih Terim haricinde herkes sanırım

"Haksız davranışlarından dolayı özür dileyen görmedim. Ben de onları anlamaya çalışıyorum." Fatih Terim bizden mi özür bekliyor ne yapıyor ? Takımın bu durumda olmasının suçlusu kim ? Fatih Terim haricinde herkes sanırım
O ders almaz, ders verir.

Onun hatası olmaz, biz yanılmışızdır.

13. haftadan şampiyonluk yarışı bırakılmaz. Özellikle Fenerbahçe bile rezil oynadığı, hakemler tarafından kollandığı, şans eseri galip geldiği bir maçtan sonra havaya girmişken. Lider son 40 senedir şampiyonluk yaşamamış Trabzonspor iken. Beşiktaş çöküşe geçmişken.

Eleştirilecek onca yanı varken "oyuncuların tüm hatalarının sorumluluğu benim" diyen bir adamı başkalarını suçluyor diye eleştirmek...

Ocak ayında transferle sistem değişikliği sinyali verirken (muhtemelen Gedson) ve son 16 turundan bahsederken sanki "Ocağa kadar sabredin" demiş gibi davranmak...

Şampiyonluğu unutalım, başkanın projesi bilmem ne. Sen orada niye tutuyorlar hoca o zaman. Fenerbajxe maçı nasıl önemli değil dalga mi geçiyorsun sen bizimle. Yazıklar olsun.

Şampiyonluk yoksa terimde yok kusura bakmasın artık. Yeteri kadar zamanı vardı, artık birşeylerin değişmesi lazım, sabırda bir yere kadar. Destekçisi olmaya devam edeceğim ama sadece bu sezon için. Madem ortaya bir proje koyacak hazırlasın takımı yapsın transferleri sene sonu güzel bir emeklilik yapsın.

Terim: "Sayın Başkanın gelmesiyle birlikte başladığı dönemde plan, proje, strateji uygulamaya başladığımız bu dönemde şampiyonluklardan daha önemli bir misyonum var."

ikisi musallat oldu, geçmiş olsun

Geri
Üst Alt