Terim: "Tüm transferler Denizli maçının haftasına geldi ve yaşları da belli seviyede. UEFA ceza verse daha iyi"

"Real Madrid gibi takımlara bir plan hazırlarsınız ve o plana göre oynamaya çalışırsınız".
Bırak allah aşkına hocam ya yukatel denizlispor a karşı bile bir planımız yok ki r madrid e olsun...

Sen bu adamı oynatmaya devam ettikçe ıslıklar, yuhalamalar devam edecektir.

evet belhandayı ıslıklayanlar gerçek Galatasaraylı değilmiş bizim çakma sinyora göre. Anlaşılan maçı izlemiyor dedektörle taraftarlık ölçüyor kendisi.

Birde şu hayalim var muhabbetini bırak millete rezil rüsva ediyosun bizi. Hayali varmış 3 maçta daha gol atamadı takım. 10 kişilik Sivas'ı zor yeniyoruz hala hayalim var muhabbeti yapıyor.
Hayalim var diyip diyip, büyük maçlar öncesi R yapması daha da komik. Yok efendim işte bu seviyeler şöyle, büyük takımların kadro değeri bir milyar dolar bizimki 100 milyon dolar vs. Hikaye anlatıyor herkesi de salak zannediyor.

bu hamzanın son senesi gibi suçu taraftara yıkmaya başladın, sonun yakın hoca

Hayal görmeyelim o zaman. Kapasitemizin Avrupa Ligi olduğu çok açık. Bir Ajax modeli inşa edemediğimiz sürece, büyük devlerle mücadeleye giremeyiz. Tek tesellimiz fark yememek olur.

belhandayı neden sevdiğini biliyorum. onun taraftar gözünde üvey evlat olduğunu bilip kullanıyorsun.

sen belhandayı kendine kalkan ettin, tepkiler hep ona gidiyor sana maçası söken taraftar yok ne de olsa. oysa ıslıklanması gereken ilk kişi sensin. belhanda bana da kalkan olsa ben de severdim

Hayali olan 3'lü oynamaz nerede o eski Fatih Terim gol bile atamadık 2 yarı hiç değilse normal sisteme döndükte derli toplu oynadık hiç değilse

Evet hoca o aciklama ile bizide büyük beklentiye soktun. Cok sacma bir aciklamaydi. Sampiyonlar liginde kariyerin yok öyle aciklama yapiyorsun

Ufaktan yolunu yapmış

İtalya amerika ya da bosna milli takımı seç beğen al hocam

Ben bu fatih terimi istemiyorum arkadaş bari konuşurken cesur ol yapamadım benim hatam de hala zırvalıyorsun

Korkaklık bütün bedenini sarmış malesef

Tam beklediğim bir açıklama. Çok boş/üzücü bir açıklama olmuş.

Her şeyi geçtim, 1-0 öne geçsek maçın çok farklı olacağını, kazanacağımızı düşünen bir kişi var mı?

Hayalinin içine eden adamı savundukça daha da kötü oluyor. Anla artık Hocam bu Belhanda'dan bir halt olmaz.

Beşiktaş maçını kazanamazsak Fatih Terim daha şiddetli bir şekilde eleştirilmeye başlanacaktır.

evet hoca

genelde hoca böyle durumlarda alma zo admaı ıslıklanmasın diye ama burda olacaklar belliyken ve aslında seri de çok kötüyken belhandayı bir anda attı taraftarın önüne müthişti :asd: :asd:
Hanzonun kendine gelmesi icin yapilmis bir hamle olabilir. Hanzo fedakarlik yapti ama kötü oynuyodu, terim bu yüzden bi sey de diyemiyo adama simdi isliklandigi icin hem kötü oyunu icin uyaracak hem de motive edecek. Takim kazanacak çünkü bu zor dönemlerde normal topculari gazlayip bi sey elde edemezsin takimda etkili olan biri takimi ayaga kaldirir bu da belhanzo.
😂

Geri
Üst Alt