Terim: "Tüm transferler Denizli maçının haftasına geldi ve yaşları da belli seviyede. UEFA ceza verse daha iyi"

Boyle devam ederse yakinda alisik olmadigin cok sey olacak. Yahu Cibona Zagreb bile 7 8 gol atti.

konuşmadan komik 1 detay
herkesin performansına göre biz gereğini yaparız

Hocanın her maç öncesi rakibin piyasa değerinden girip aradaki kalite farkından çıkmasını kabullenemiyorum. Başka hoca olsa dediklerini haklı bulurum belki ama Fatih Hoca bunları bahane etmeyip çatır çatır oynattığı için diğerlerinden farklıydı zaten.

Tam beklediğim bir açıklama. Çok boş/üzücü bir açıklama olmuş.

Her şeyi geçtim, 1-0 öne geçsek maçın çok farklı olacağını, kazanacağımızı düşünen bir kişi var mı?

olmaz mi, hardcore terimciler imparatorun agzindan cikan lafa bakar aga, maclari baska bi organlariyla izliyorlar

Canli yayinda aciklamalar devam ediyor, ilk mesaj guncelleniyor.

Gelen çakıyor giden çakıyor yeter artık.

PSG ve Real Madrid deplasmanlarında hiçbir şey beklemiyorum. Yenileceğimizi biliyorum ve saygıyla karşılıyorum. Ama Club Brugge maçında bu takım bir kaza yaşarsa bunu affedemeyiz. UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmesi lazım böyle bütçeli bir takımın. Artık bahane değil icraat görelim lütfen!

Oyundan düşmeseydi (Belhanda), yuhalanmalar başlamasaydı çıkarmazdım da

al artık evinde besle ya

Kendisine olan tüm saygım, sevgimi yerle yeksan etti hoca vallahi bravo hiç bir şey diyemiyorum ya. Bir çok taraftar sırf bu yüzden inanılmaz sinirli Fatih Terim'e. Başkan falan olsun istiyorduk ama bu adama bir şeyler olmuş ben cidden anlam veremiyorum. Hoca dedik, bildiği var dedik. Daha iyi mi bileceğiz dedik ama yok yok yok. Savunulacak hiç bir yanı yok, 15 yaşında futbol izleyen çoluk çocuk bile daha mantıklı kararlar, hareketler sergiler.

Başkan ol diyen ağzıma otursunlar Fatih Terim'in cidden futbol ile ilişiğini kesmesi, Aziz Yıldırım gibi birden bitmesi gerekiyor.

Belhanda'da kesin kasedi var. Baba oğlunu bu kadar savunmaz.

Hocanın her maç öncesi rakibin piyasa değerinden girip aradaki kalite farkından çıkmasını kabullenemiyorum. Başka hoca olsa dediklerini haklı bulurum belki ama Fatih Hoca bunları bahane etmeyip çatır çatır oynattığı için diğerlerinden farklıydı zaten.
Realmadrid 1.2 milyar
Galatasaray 120 milyon
Gennçlerbirliği 13 milyon

Galatasaray taraftarina kufur eden her kim olursa olsun bu kulüpte yeri yoktur FATİH.

Neymis Belhanda oyundan düşmeseydi nekadar tepki olursa olsun oyundan çıkarmazdımmış.

Senden cok düşünüyoruz biz Galatasaray'ı merak etme kimin ne oynadığını hepimiz çok iyi görüyoruz

Verstuurd vanaf mijn GM1913 met Tapatalk

Sanki transferleri taraftar yapti. Suc da hep baskasinda.

“Kaçmak için yer arıyor” demiştim son 1-2 aydır.

Bunu ispatlayan bir açıklama. Sen ısrarla Belhanda’yı oynat yuhalanacağını bile bile berbat oynayan adamını oynat. Sonra ıslıkladılar diye “üzüldüm”

Hadi canım oradan kandırmayalım birbirimizi Terim’cim 2 haftadır bu adamı yuhalatmak için oynuyorsun. Oynatıyorsun ve tepki gösterileceğini adın gibi biliyorsun.

Formsuz olabilirsin, kafan futbolda olmayabilir, futbol oynatmayabilirsin ama aptal bir insan değilsin...

Belhanda’yı kötü olmasına rağmen oynatıyorsan planladığın farklı hinlikler vardır...

Geri
Üst Alt