Terim: "Tüm transferler Denizli maçının haftasına geldi ve yaşları da belli seviyede. UEFA ceza verse daha iyi"

40 tane transfer yapsak yine belhandayı oynatacaksın ki alabileceğimiz en iyi futbolcuları ffp olmasına rağmen aldık ne yani ffp olmasa modric falan mı gelecekti ağır saçmalıyor ya inanılır gibi değil

Taraftar değilmiş seyirciymiş ulan sen kimsin ki bu seyircinin sayesinde adam oldunuz şimdi onu bunu beğenmezsiniz

Yılda 4-5 milyon euroları alacaksınız sonra kimse eleştirmeyecek,aleyhte tezhürat etmeyecek oh ne ala dünya be

Bu ülkede insanlar parayı ne zor şartlar da kazanıyor haberin yok sanırım.Bu kulüpte efsane sayılıyorsan o seyirci dediğin atar gider yaptığın insanlar sayesindedir unutma

Maçların başlaması ile sanki Fatih terim kovulmak için çabalıyor gibi. Kendi gibi davranmıyor. Saha kenarında o hırsı yok. Maç sonraları hep hikaye ve güven vermeyen açıklamalar yapıyor.

Uefa ceza verse daha iyi ne demek? yaşları belli seviyede ne demek kim istemişki bu oyuncuları* sen ne anlatıyon ne yapmaya çalışıyon hoca?
yönetim yaşı yıldız aldı ben genç gelecek vadeden istedim.. Ben para harcamayalım dedim yönetim yıldız isim için para harcadı demek istiyon sanırım yani yönetim suçlu ben değil .. oldu anladık tamam o zaman hocam

Bu konuda Fatih Terim'e hak vermiyor değilim. Bizim asıl çıkışımız, şu UEFA ile imzaladığımız 4 yıllık Finansal Fair Play anlaşmasının bitiminden sonraki sezon olacaktır. 2 sezon daha böyle sattığın kadar al dayatması ile satamazsak sıfır bonservisli oyuncularla son dakikalarda gelen kamp yapmayan 4-5 ay futbol oynamamış yaşlı kiralık oyuncularla idare edeceğiz anlayacağınız. Asıl Galatasaray'ı şu UEFA zilletinden kurtulduktan sonra izleyeceğiz yani. O zamana kadar fazla bir başarı beklemeyin, en az zararla devam etsek iyidir. Ligde şampiyon olup, Şampiyonlar Liginde de Club Brugge'yi evimizde yenip 3. olarak UEFA Kupasına devam etsek öpüp de başınıza koyun derim.

Adam yönetim suçlu demiyor bütün demeçleri birbiri ile bağlantılı hep aynı şeyi söylüyor. Bizim bütçe imkanımız kısıtlı diyor da kibarcası.. Yok arkadaş yok diyor ya anlaması bu kadar mı zor? Elin kovmak istediği formsuz oynamayan yaşlı adamlarını almak zorunda kaldık diyor. Futbolcu satamamışız tercihimizdeki oyuncuyu alamamışız diyor.

yahu kardeşim haftalardır oynanan oyun
takımın bir oyun planının olmaması

futbolcuların hazır olmaması

anlamsız 3 lig seviyesimde top kayıpları yapması
dikine oynaması gerekirken hızlı hucum etmesi gerekirken anlamsız bir şekilde geri ye dönmesi felan fişman

Yav tamamda. Hani dün sosyal medyada herkesin paylaştığı real maçı vardı ya 3-2 kazandığımız Drogba-Sneijder attı,o maçtada 4 pozisyona girdik toplamda hatta Ebouenin golü saymazsak 3 pozisyona girdik neredeyse hepsini attık. Dünde 4 pozisyona girdik 1 tane bile atamadık. O günkü Galatasaray müthişti evet ama dün ilk yarıda 3-0 öne geçme şansımız vardı daha onlarda girse yine müthiş olup ona göre oynayacaktık belki

Pas hataları konusunda haklısın ben onu geçen sene başından beri diyorum Nagatomo-Mariano-Belhanda-Feghouli-Onyekuru-Badou geçen sene çok ani toplar kaptırıyordu atak yiyorduk şimdide değişen bişey yok Babelle-Seri yapmaya başladı.

Takımın oyun planı tabi olmaz sene başından beri yok cezasıydı yok sakatıydı saçma sapan bi 8 hafta geçirdik. İlk 3 maç takımın forveti hala Diagneydi. 3.maç bittiğinde Andone,Lemina isimleri medyada bile değildi ki. Hatta Andone daha ilk maç 4.hafta cezalıydı.

Taktikten falan hic haberi olmadı zaten de en azından cesur, hırslı bir adamdı şimdi o da gitti. Mızmız, adaletsiz, sürekli başkalarını suçlayan bir adam oldu

5 senelik sözleşme imzaladıktan sonra tek hedefi o 5 senelik tazminatı almak haline geldi belli ki, sonuçta 75 yaşına kadar çalışamayacağını kendi de biliyor.

Bu konuda Fatih Terim'e hak vermiyor değilim. Bizim asıl çıkışımız, şu UEFA ile imzaladığımız 4 yıllık Finansal Fair Play anlaşmasının bitiminden sonraki sezon olacaktır. 2 sezon daha böyle sattığın kadar al dayatması ile satamazsak sıfır bonservisli oyuncularla son dakikalarda gelen kamp yapmayan 4-5 ay futbol oynamamış yaşlı kiralık oyuncularla idare edeceğiz anlayacağınız. Asıl Galatasaray'ı şu UEFA zilletinden kurtulduktan sonra izleyeceğiz yani. O zamana kadar fazla bir başarı beklemeyin, en az zararla devam etsek iyidir. Ligde şampiyon olup, Şampiyonlar Liginde de Club Brugge'yi evimizde yenip 3. olarak UEFA Kupasına devam etsek öpüp de başınıza koyun derim.
Tamam da, Galatasaray'ın tam kadro kampa girdiğini hatırlayanınız var mı ? Belki 2012 kısmen.

Hala sirf CL deki kotu gidisattan dolayi hocanin elestirildigini zannedenler var, saka gibi. Bu kafalara ne anlatsan bos. Almiyor cunku.

Ozet geceyim de:
- suana kadar 8 lig macinda 9 gol atabilen ve 8 gol yemis bir takim ve teknik direktoru
- ligin acik ara en kotu futbol oynayan takimi (Super lig seviyesinde bile degil)
- ligin kagit uzerinde en iyi kadrosu ama bizde
- CL de 3 macta 0 gol. (Zaten yaklasik 30 kusur mactir 2 galibiyet mi ne almisik ama onu hadi saymayalim)

Daha neyi tartisiyoruz?

Ligden bahsediyorsan hangi takım hazır ? hepsini seyrediyoruz sadece istek farkı olanlar var. Puanlar da yerlerde zaten. Takıma zaman tanınmalı destek olunmalı.

Ahahahaha Dinamo zagreb kızılyıldız slavia pragın hocası falan bu kadar ağlıyor mu ya her maç şöyle fark var böyle fark var diye

Bahaneler bahaneler....ulan paramiz yok uefa elimizi kolumuzu bagladi falan ne bos soylemler bunlar. .ligde bizim belkide 10da 1 degerimizdeki alanya ya bir bak derim hocam. .

Şampiyonlar Liginde 3. maçlar sonunda tek gol atamayan takım biziz.

PSG ---------- 3 maç ---------- 9 gol
Real Madrid-- 3 maç --------- 3 gol
Club Brugge - 3 maç --------- 2 gol
Bayern Munich - 3 maç ------ 13 gol
Totenham ------ 3 maç ------ 9 gol
Crvena Zvezda - 3 maç ------ 3 gol
Olimpiyakos --- 3 maç ------- 5 gol
Man. City ------ 3 maç ------- 10 gol
Dinamo Zagreb - 3 maç ----- 6 gol
Shaktar ---------- 3 maç ----- 4 gol
Atalanta --------- 3 maç ------ 2 gol
Juventus --------- 3 maç ------ 7 gol
Atletico Madrid --3 maç ------ 5 gol
Lokomotif Moskova - 3 maç --- 3 gol
Leverkusen ----------3 maç ---- 1 gol

Her sene yeni takım kurdurmaktan bıkmadı. Ama son 2 senedir oyun namına bir şey yok sahada. Hoca önce kendine bakmalı aynada. Ayrıca o Belhanda denilen müsvetteyi koruyacaksa bu ıslıklar, yuhalanmalar 2-3 maç sonra ona döner.

Şampiyonlar Liginde 3. maçlar sonunda tek gol atamayan takım biziz.

PSG ---------- 3 maç ---------- 9 gol
Real Madrid-- 3 maç --------- 3 gol
Club Brugge - 3 maç --------- 2 gol
Bayern Munich - 3 maç ------ 13 gol
Totenham ------ 3 maç ------ 9 gol
Crvena Zvezda - 3 maç ------ 3 gol
Olimpiyakos --- 3 maç ------- 5 gol
Man. City ------ 3 maç ------- 10 gol
Dinamo Zagreb - 3 maç ----- 6 gol
Shaktar ---------- 3 maç ----- 4 gol
Atalanta --------- 3 maç ------ 2 gol
Juventus --------- 3 maç ------ 7 gol
Atletico Madrid --3 maç ------ 5 gol
Lokomotif Moskova - 3 maç --- 3 gol
Leverkusen ----------3 maç ---- 1 gol
Salzburg 2 mac 9 gol 😃 en dikkat cekeni eklememissin, adamlar liverpoola bile 3 atti deplasmanda.izlemesi inanilmaz keyifli.keske oyle bir takima sahip olsak. Yenileceksek oyle skorlarla yenilsek

Yalnız şöyle de bir şey var, böyle giderse hoca zaten sezonu tamamlayamaz, hoca giderse yönetim de tutunamaz. Bu yönetim giderse ne olacağı belli yani en başa döneriz muhtemelen. O yüzden bence her şeyi salıp kendi hayatımıza bakmamız en mantıklısı, çünkü her 5 - 6 yılda bir aynı şeyler tekrar edip duruyo.

Yönetimin buna cevap vermesi gerek yalnız bu transferleri kim nasıl yaptı hoca madem sen burun kıvırıyorsun. Kankan Abdurrahim gece gündüz çalıştık dedi transferler için madem ceza daha iyi yapmasaydınız. Allah allah ya iyice salak yerine koyuyorlar bizi.

Ligde üst üste 2 maç kazanamıyoruz, CL’de 3 maçta gol atamadık ama hocanın “hayali var..”

Hocanın hayali dibe çökmemiz herhalde. Ne hayalmiş, şaka gibi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt