- 3 Haziran 2015
- 57.160
- 66.353
- 4.143
Profesyonel dünyada böyle bir mantik yok. Bugün avrupanin büyük kulüplerinin hepsini arastirirsaniz bu insanlarin bulunduklari konuma pasta yedirerek veya hocalarina sarilarak gelmediklerini görürsünüz. Örnegin Bundesliga'nin 18 takiminin yardimci hocalarini arastirin. Bu yardimcilarin hepsinin ortak noktasi seminerler yapip ardindan kücük adimlarla (genc takim hocasi veya yardimcisi vs.) bulunduklari noktaya gelmis oldugunu göreceksiniz.
Mesela sen bugün 16-17 yasinda tecrübesiz, genc bir futbolcuyu buz gibi suya atarmisin? Özellikle Fatih Terim olarak atarmisin? Yok merak ettigimden soruyorum cünkü Selcuk, Necati, Riera, Hasan, Ümit de yaptiklarin tam anlamiyla bu.
Galatasaray kulübü bir hocanin ilk adimlari olamaz ve olmamali.
Yardimci Staff bir takim icin en az bas antrenör kadar önemli oldugunu yillardir görmemek af ederseniz tam anlamiyla aptalliktir. Kiyakla bulunduklari konuma gelen Hoca istemiyorum.
Tam bir sene sonra bu yazdiklarim Arda icin de gecerli olacagini hepimiz biliyoruz.
Üzücü!
Mesela sen bugün 16-17 yasinda tecrübesiz, genc bir futbolcuyu buz gibi suya atarmisin? Özellikle Fatih Terim olarak atarmisin? Yok merak ettigimden soruyorum cünkü Selcuk, Necati, Riera, Hasan, Ümit de yaptiklarin tam anlamiyla bu.
Galatasaray kulübü bir hocanin ilk adimlari olamaz ve olmamali.
Yardimci Staff bir takim icin en az bas antrenör kadar önemli oldugunu yillardir görmemek af ederseniz tam anlamiyla aptalliktir. Kiyakla bulunduklari konuma gelen Hoca istemiyorum.
Tam bir sene sonra bu yazdiklarim Arda icin de gecerli olacagini hepimiz biliyoruz.
Üzücü!