Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.988
- 36.469
- 2.773
Terim büyük takım futbolu oynatmaya çalışıyor, zaten hep böyle oynattı yıllarca. İlerde basan topa sürekli hakim olan kanat ve göbekten varyasyonlar deneyen, top kaybedince şok pres deneyen. Hocayı 96 dan beri takip ederim hiç bir zaman bu felsefesinden vazgeçmedi. Teknik taktikten anlamaz diyen futbol cahillerini çok dikkate almamak gerekir. Ama özellikle bugünlerde yaşadığı sorun büyük takım oyununu küçük oyuncularla oynamak zorunda kalması ya da tercih etmesi. netice de olmuyor. Büyük takım oyunu Aytaç gibi, Ömer gibi, Sekidika gibi vasat topçularla oynanmaz. Orta saha 3lüsü Aytaç, Berkan ve taylan gibi 6-8 arası 3 oyuncu ile büyük takım futbolu olmaz. hoca bunun farkındamı değilmi bilmiyorum ama takviye yapılmazsa işimiz zor.
kendinizi komik duruma düşürmeyin
nzonzi seri belhanda feghouli babel falcao ile oynadığı oyun çok mu iyiydi
geldiğinden bu yana çalıştığı santraforlar gomis diagne falcao mohammed ki yedek için gelenleri saymıyorum
iki stoper 13 milyon gömdük
yönetimle çatışa çatışa ardayı aldırttı babeli çaktı
insanın kör olması lazım olanları görmemek için
ligi alanyanın sivasın önünde bitirmek için st john diye bir takımı elemek için daha kaç oyuncu alalım siz söyleyin
daha 2 ay önce başlamış olsa neyse de 5. sezonuna giriyor adım adım bitirdi takımı da tek tek oyuncuları da