- 26 Kasım 2012
- 179.045
- 241.021
- 5.688
bu beyefendi iyi gibi ama monaco'da oyunculara gelişim sağlayamadığı iddia edilmiş sanırım. tam da bizim kendi teknik ekibimize eleştiri getirdiğimiz nokta
hoca kalmadı motz. projeye devam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu beyefendi iyi gibi ama monaco'da oyunculara gelişim sağlayamadığı iddia edilmiş sanırım. tam da bizim kendi teknik ekibimize eleştiri getirdiğimiz nokta
hoca gittiği an okan gelecek gibi üstathoca kalmadı motz. projeye devam
hoca gittiği an okan gelecek gibi üstat
ama benim kriterlere uymuyor![]()
ben de okan die düşünüom ama bi yandan guardiolanın adamlarını fln almağa çalışıolar farklı bi sitüasyon da olabilir bakalım hoca bi gitsin de hele
seneye champ olmamız lazım. 3 sene ara verdik. 14 senelik hasretten sonra 89-90-91-92'den beri hiç 4 yıl ara vermedikben de okan die düşünüom ama bi yandan guardiolanın adamlarını fln almağa çalışıolar farklı bi sitüasyon da olabilir bakalım hoca bi gitsin de hele
seneye champ olmamız lazım. 3 sene ara verdik. 14 senelik hasretten sonra 89-90-91-92'den beri hiç 4 yıl ara vermedik
bir şey olmaz, düzeliriz derken fener gibi 7-8 sene geçmiş şekilde buluruz kendimizi bir anda
o yüzden kim gelirse iyi yatırım yapılıp şampiyon olacak bir kadro kurulmalı.
iyi kadro olursa hoca çok iyi olmasa bile takım yürür kanaatimce.
en büyük korkularımdan biri .seneye champ olmamız lazım. 3 sene ara verdik. 14 senelik hasretten sonra 89-90-91-92'den beri hiç 4 yıl ara vermedik
bir şey olmaz, düzeliriz derken fener gibi 7-8 sene geçmiş şekilde buluruz kendimizi bir anda
o yüzden kim gelirse iyi yatırım yapılıp şampiyon olacak bir kadro kurulmalı.
iyi kadro olursa hoca çok iyi olmasa bile takım yürür kanaatimce.
yönetim bulmalı bir şekildehani para
biz çok fena dağılırız çünkü camia hiç alışık değil. kötü zamanları hatırlayan nesil minimum 60 yaşında. yöneticilerimiz bile çocuktu 14 sene zamanında.en büyük korkularımdan biri .
fbleştiğimizi düşünüyorum bazı olaylar özelinde ztn bu gidişle fb looserlığını da alcaz gibi gozukuyor
Bizde zengin de yokbiz çok fena dağılırız çünkü camia hiç alışık değil. kötü zamanları hatırlayan nesil minimum 60 yaşında. yöneticilerimiz bile çocuktu 14 sene zamanında.
böyle bir şeye izin vermeden gerekirse mali külfetin altına girerek ligi alacak kadro kurulmalı
Löw’ü Ali Koç elinden kaçıralımACİLEN FUTBOLU BİLEN ALMAN HOCA
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi