Terim Yerine Gelecek Hoca Nasıl Bir Yapıda Olmalı?

ben de okan die düşünüom ama bi yandan guardiolanın adamlarını fln almağa çalışıolar farklı bi sitüasyon da olabilir bakalım hoca bi gitsin de hele
seneye champ olmamız lazım. 3 sene ara verdik. 14 senelik hasretten sonra 89-90-91-92'den beri hiç 4 yıl ara vermedik
bir şey olmaz, düzeliriz derken fener gibi 7-8 sene geçmiş şekilde buluruz kendimizi bir anda
o yüzden kim gelirse iyi yatırım yapılıp şampiyon olacak bir kadro kurulmalı.
iyi kadro olursa hoca çok iyi olmasa bile takım yürür kanaatimce.

seneye champ olmamız lazım. 3 sene ara verdik. 14 senelik hasretten sonra 89-90-91-92'den beri hiç 4 yıl ara vermedik
bir şey olmaz, düzeliriz derken fener gibi 7-8 sene geçmiş şekilde buluruz kendimizi bir anda

hani para

en büyük korkularımdan biri .
fbleştiğimizi düşünüyorum bazı olaylar özelinde ztn bu gidişle fb looserlığını da alcaz gibi gozukuyor

en büyük korkularımdan biri .
fbleştiğimizi düşünüyorum bazı olaylar özelinde ztn bu gidişle fb looserlığını da alcaz gibi gozukuyor
biz çok fena dağılırız çünkü camia hiç alışık değil. kötü zamanları hatırlayan nesil minimum 60 yaşında. yöneticilerimiz bile çocuktu 14 sene zamanında.
böyle bir şeye izin vermeden gerekirse mali külfetin altına girerek ligi alacak kadro kurulmalı

Portekizli birisi gelsin. Takima da alabilecegimiz Portekizli - Brezilyali teknik direktorleri alalim.
Sportingin teknik direktoru olabilir mi yoksa o da mi imkansiz isimlerden birisi oldu?

biz çok fena dağılırız çünkü camia hiç alışık değil. kötü zamanları hatırlayan nesil minimum 60 yaşında. yöneticilerimiz bile çocuktu 14 sene zamanında.
böyle bir şeye izin vermeden gerekirse mali külfetin altına girerek ligi alacak kadro kurulmalı
Bizde zengin de yok

Gelen hocaya ne kadar şans kredi verilecek, önemli olan o. Göreceğiz bakalım sabırları
Kurmadığı bir ekibi yönetecek sonuçta. Üstüne Terim tayfanın baskısı olacak, bir üstüne bir şeyler düzelmedikçe bizlerin eleştirisi belki. Allah yardımcısı olsun ondan. Umarım bizi kalkındıracak ve bunları umursamayacak bir profesyonel olur.

Yerli olmasını ekonomik şartlar ve bu senenin gitmesinden ötürü destekliyorum. Yarım dönem bir anlaşma bile olabilir. Saçma diyenler olacaktır belki buna ama iki tarafın da böyle bir ortamda ekonomik yönden bir cayma hakkı olmalı diye düşünüyorum. Bir deneyip görmeliyiz diyorum. O da olan oldu, diye...

Yabancı da isterdim lakin beni tazminat, istenilecek sözleşmeler düşündürüyor. Herkes Mancini hocamız gibi olmaz. Bunu da riske atacak bir durumda değiliz. Onun yerine takımın havasını solumuş isimlere varım ama. Drogba, Sneijder, Melo, Elmander gibi isimler ile gönül bağımız olduğundan yerli td ile ekip olarak harmanlanabilir. Eminim seve seve de katkı da bulunmak, yardımcı olmak isterler. Şu anki ekibe de bin basarlar. Pazar açısından da iyi olur. Düşüncem bu yönde.

Yabancı tecrübeli olsun zaten takım genç-tırt birde hoca genç olursa hoş geldin 1. lig

Terim gitsinde gerisi mühim değil eminim yabancı bir hoca gelince ucacaktir bu takım tazminatı ballı kaymaklı olsun ama yerli gelirsede yemesi kolay zaten vasıfsız diye iki haftada yersiniz ama o gün hocanın ismini söylemeyin Fatih hocam neredesin diye..

Adam nefes alsın yeter yazmış vizyon bu işte hoca gitsinde kim gelirse gelsin GS madara olmuş rezil olmuş cok önemli değil.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmişinde genç takım kurup başarılı olmuş her hoca bu rezaletten çıkar.

Fatih hocanın harcı değil bu işler, ver eline kaliteli yerli yabancı oyuncu karmasını winner lığını göstersin.

Ülkemizde zor durumda kalmadıkca alt yapıdan oyuncular A takıma alınmıyor, böyle olunca oyuncu yetiştiremiyorsunuz.

Genç olmak zorunda

Geri
Üst Alt