Terim Yerine Gelecek Hoca Nasıl Bir Yapıda Olmalı?

Tam aksi; MT da boşluk oluşmadığı, başka talibi de çıkmadığı için ''Sonuna kadar'' diye diretiyor...Yoksa otu b.ku bahane edip yönetimle çoktan papaz olmuştu şimdiye kadar...
Onu diyorum zaten daha iyi alternatif çıkmadığı sürece gitmez. Dolayısıyla yeni hoca tartışmanın anlamı yok. Ha bu rahatlığı da kendisine taraftarımız verdi. 2013'te gözlerimizin önünde yaptığı rezaletten bile mağdur olarak çıktı.

yabancı başarıya aç dedim ama açayım

ne tam yeni yetme be de ununu elemiş eleğini asmış biri olmalı

bizim sevitede veya biraz altımızda seviyede takım ya da takımlarda son dönemde iyi işler yapmış,bir süredir çıkışta olan biri lazım bize

mesela monacoya giden clement iyi bir örnektir buna

iş işten geçmeden önce brighton hocası böyleydi

yabancı - kendini kanıtlamış dedim. Terim sonrası koskoca Mancini bile ne biçim baskı yedi, zorluk çekti

lucescu tarzı bir nevi kaşar hoca lazım. Medyaya gerektiğinde ayar verecek, baskıyı kaldıracak biri

genç başarıya aç tudor geldi de ne oldu? forumda adamı savunuyorum diye her gün linç yedim. Şimdi bakıyorum herkes tudor'cu olmuş. O gün burada benim dışında belki 1-2 kişi daha savunuyordu o kadar

Rudi Garcia

Onu diyorum zaten daha iyi alternatif çıkmadığı sürece gitmez. Dolayısıyla yeni hoca tartışmanın anlamı yok. Ha bu rahatlığı da kendisine taraftarımız verdi. 2013'te gözlerimizin önünde yaptığı rezaletten bile mağdur olarak çıktı.
O konuda Ünal Aysal' ın yatacak yeri yok. O zaman da yazmıştım; Terim' i kovması doğru hareketti ama devamında sıçıp sıvadı resmen. Detaylarını sayfalarca yazdık, tekrara lüzum yok..

Hep bir Alman isteği var dünyada bu mod da gerçi en iyileri Premier ligde genç potansiyellileri de Bundesliga takımları kendi aralarında paylaşıyor zaten oradan ekmek çıkmaz. Oyun mantalitesi en büyük kriter tabi de böyle kendi ligini sürekli domine eden Avrupa'da da beklenenden daha ileri giden Slavia Prag, Dinamo Zagreb vs. takımların hocaları daha denenebilir gibi geliyor.

Hep bir Alman isteği var dünyada bu mod da gerçi en iyileri Premier ligde genç potansiyellileri de Bundesliga takımları kendi aralarında paylaşıyor zaten oradan ekmek çıkmaz. Oyun mantalitesi en büyük kriter tabi de böyle kendi ligini sürekli domine eden Avrupa'da da beklenenden daha ileri giden Slavia Prag, Dinamo Zagreb vs. takımların hocaları daha denenebilir gibi geliyor.

isviçre, belçika ve danimarka gibi ülkelere de bakılabilir

Para lazım para.Kadro çöplerle dolu.Revizyon için para lazım.başkan lazım..Transfer için futboldan değil futbolcudan anlayan yönetici lazım.Bu klübün haklarını çatır çatır ssavunacak adamlar lazım.
hangi teknik adamı getirirsen getir bunlar olmazsa bizden hiçbir halt olmaz.

Yahu skıbbe,rijkaard,mancini,tudor,prandelli,hamza,hagi geldide ne oldu..Hep aynı sorunlar yaşandı.

gençmiş projeymiş türkiye futbol ikliminde bunlar zor iş.Ne o genç oyuncuları getirebilecek scout var nede yönetici.Bunu geçtim o oyuncuların iyileri zaten türkiyeyi tercih etmez.Kırk yılda bir denk gelecekde tutacak.Paran varsa eyvallah kralını yaparsın o kadar parada bu klüpde yok.

Biz ekonomik olarak iyi seviyeye gelene kadar karma yapmak zorundayız.

Doğru planlamayı ve doğru kadroyu kim kuracaksa o gelsin.

Hay manunuzada fergusonunuzada

Takimin agzina sicildigi an hoop patlat hemen bi manu ferguson,sanki herkese sabir gosterilince ferguson gibi oluyo

David moyes ve solskjaere noldu agalar anlatin hele

Hızlı geri top kazanma , dikey ve uzun pas, pivot santrafor, orta yapabilen bekler , hızlı kanat oyuncuları, Kontra atak futbolu dikte eden teknik adam istiyorum.

Topla oynama oranı %35 olsa da şutla sonuçlanan atak oranı yüksek olmalı.maçbaşı gol oranı 2 üzerine çıkmalı.

Teknik adam maçbaşı puanı 2 ve üzeri olmalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben bu arada kadromuzun kötü olduğunu düşünmüyorum bariz taktiksel hata mevcut Avrupa’daki gibi oynasaydık şimdi ligin en az gol yiyen takımıydık yediğimiz goller hep kontra

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

son oyları atalım akşam sayın elmasa mail çekeceğim

Geri
Üst Alt