Terim'den Mancini'ye: "Gözümle bile taktik değiştiririm"

ssa1.jpg

:hopelessness:

Bence herkes en iyi bildiği işi yapsın. Böyle boyutunu aşan işlere soyununca komik oluyorlar sonra.

haci_bey_iskender.jpg

aynı rte'ye benziyor.rte'ye de etrafındaki 3-5 yancı dünya liderisin şöylesin böylesin diyor ama edirne dışına çıkınca hiç bir ülkenin ..........ne taktığı yok adamı.fatih terim'de aynı hesap yanındaki 3-5 yancısı imparator, dünyaya gelmiş geçmiş en büyük t.direktörlerden biri diyorlar ama edirne dışında esamesi okunmuyor mancini bizden gittiğinde yine bir büyük takım çalıştırır ama çakma imPARAtor edirne dışında amatör takım bile çalıştıramaz.

Canım kebap çekti

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

O bir şey değilde sen gittiğinden beri elit teknik direktörler toplantısına hoca gönderemiyoruz İmparator! :(

bir dedigi digerini tutmuyor bu adamin

gecen sene ordu macindan sonra TFF ve tüpcüye ates püsküren göz(?) taktikcisi

bu sene o adamin en iyi kankasi oluyor...

para icin gecmisini satmak bu olsa gerek iste

benim gözümde bu adamin emre dollaroglundan bir farki yok...

Adama imparator diyerek olduğundan fazla liyakat verirsen, ego anlamında karakter zafiyeti de varsa

gözü ile de taktik verir g.tü ile de.

Bu adamın neyini çekemiyorsunuz anlamıyorum.Manciniden çok daha iyi bir t.direktör o kadar başarı kazandık birlikte ama habire çamur atıyorsunuz.

Buradaki göz görmek için kullanılan organ değil sanırım.

Dün ki maça bakınca başka bir organ kullandığını ,maçın içine edilmesinden tahmin ediyorum.

Ben Fatih Hoca'nın direkt böyle bir hedef ile böyle bir açıklama yapacağını düşünmüyorum. Video falan varsa izleyelim sonra konuşalım.

Dediğini var sayarsak, şuan ki Galatasaray hocasını hedef alıyorsa hepimiz karşısında oluruz.

bende baska bir yerimle taktik degistiririm. tövbe tövbe.

Bu adamın neyini çekemiyorsunuz anlamıyorum.Manciniden çok daha iyi bir t.direktör o kadar başarı kazandık birlikte ama habire çamur atıyorsunuz.

Fatih Terim'in Roberto Mancini'den çok daha iyi bir teknik direktör olduğunu istatistiksel olarak bize açıklayabilir misin?

F.Terim tüpçüyle kader ortağı olduğundan beri tüm sempatisini kaybetti.Hatta gittikçe antipatik olmaya başladı.Özellikle yabancı konusundan sonra hiç konuşmaya hakkı yok.

doğru söylemiş, imparatorun taktik değiştirmek için kalem kağıda ihtiyacı yok.

Kardesim bos bos yorumlar yazmayın. Ünal Aysal görevi bıraktıgı zaman Teknik Direktörlüge getirilecek isim gene Fatih Hoca olacak.

Terim Ünal Aysal ve ekibinden nefret ediyor. Cünkü hocayı dışladılar ve haketmediği şekilde gönderdiler.

Yüzsüz bir insansa gelir tabi ki neden gelmesin.

Geri
Üst Alt