Alp Kırıkoğlu
Kırmızı Üye
- 5 Eylül 2010
- 1.477
- 0
- 286
İmparator gerekli ayarlamayı yapmış sadece anten gerekiyor çekemeyenlere 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O yüzden real 6 attı zaten kağıt mağıt işine girse 10 yeriz net!
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bu adamda bir gram Galatasaraylılık yok. Saygısı da yok. Kendine saygısı da yok. Bol bol ego var.
he onda yok sende var Galatasaraylılık
Bu adamı savunanlarla tartismiyorum. İyi forumlar.
tapa
"Taktigi güzüm ile degistiririm" lafi Mancini´ye bir hakaret degil tastir... Ve bunlar olur futbolun icinde. Ama o sözü "Mancini´ye hakaret etti" deyip dramatize edeni gördüm, ama bu sözü Galatasaray´a cekeni "Galatasaray´a satasti" diye ilk simdi görüyürum kardesim...
madrıdın her golunde sevındın heralde sende.
Yahu beyler bu olay da GSyi karıştırmaya yönelik. Fatih Terim'in Mancini ye söylediğini düşünmüyorum.
Saçma bir soruya dalga geçercisine cevap verdiğini düşünüyorum, tamamen abartılarak Galatasaray'a vurma fırsatı yakaladı medya aynı "orayı çekme burayı Çek" olayındaki gibi.
Bırakın birbirinizi yemeyi Fatih Terim bizim için değerli birisidir aynen şu andaki teknik direktörümüz Mancini gibi. Medyanın bizi kutuplaştırmasına izin vermeyelim.
Benim takımımı bir kez değil 2 kez sattı gitti terim.. Terimin geldiği dönemlerdeki para hiç bir hocaya sağlanmadı uykudan uyanın ... Terim tabiki tarihimizin en başarılı hocası ama en iyi bütcelerle yaptı bunu .. Gerets de 85 puanla şampiyon yaptı bizi kaç kez konuştun adamı?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
en ıyı butcelerle yaptı fılan deme..senın lıgde ki rakıbın fenev her sene senden fazla para harcayarak takım kurdu yıne gectı yıne gectı...2. donemınde ki basarıszlık kabuldur ama son donemıne laf soyleyen adam taş olur.geretsın neyını konusayım? 2.senesınde sampıyon olamadık dıye yolladılar o adamıda ne alaka gerets ıle?allahtan tulun becerıksızı ali durust sayesınde getıremedı de 2 sene ust uste sampıyon olduk sevınmen gerek Galatasaraylı isen tabi