Terim'den Mancini'ye: "Gözümle bile taktik değiştiririm"

aynen kardeşim çekemeyen anten tak-sın

kapakları takmış

bir de şey var, bir lafa bakarım laf mı diye

bir de dünya bir gündür o da bugündür var ama tam konuyla ilgili değil.

Bu adamda bir gram Galatasaraylılık yok. Saygısı da yok. Kendine saygısı da yok. Bol bol ego var.

O yüzden real 6 attı zaten kağıt mağıt işine girse 10 yeriz net!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

sizin gibilere fener sampıyon yazan kagıtlar mustehak napacaksınız adam 6 kere sampıyon yapmıs sızı onemlı mı 90. dk bı kagıt yollar hepınızın gonlunu alır cıkıp burada bazıları mancının vucudunu fılan paylasır tatmın edersınız kendınızı...

"Taktigi güzüm ile degistiririm" lafi Mancini´ye bir hakaret degil tastir... Ve bunlar olur futbolun icinde. Ama o sözü "Mancini´ye hakaret etti" deyip dramatize edeni gördüm, ama bu sözü Galatasaray´a cekeni "Galatasaray´a satasti" diye ilk simdi görüyürum kardesim...

Jürgen Klinsmann da ozaman Futbol nasil oynanir göstermis olur Fatih Kebabciya

madrıdın her golunde sevındın heralde sende.

Benim takımımı bir kez değil 2 kez sattı gitti terim.. Terimin geldiği dönemlerdeki para hiç bir hocaya sağlanmadı uykudan uyanın ... Terim tabiki tarihimizin en başarılı hocası ama en iyi bütcelerle yaptı bunu .. Gerets de 85 puanla şampiyon yaptı bizi kaç kez konuştun adamı?

Yahu beyler bu olay da GSyi karıştırmaya yönelik. Fatih Terim'in Mancini ye söylediğini düşünmüyorum.

Saçma bir soruya dalga geçercisine cevap verdiğini düşünüyorum, tamamen abartılarak Galatasaray'a vurma fırsatı yakaladı medya aynı "orayı çekme burayı Çek" olayındaki gibi.

Bırakın birbirinizi yemeyi Fatih Terim bizim için değerli birisidir aynen şu andaki teknik direktörümüz Mancini gibi. Medyanın bizi kutuplaştırmasına izin vermeyelim.

Yok ya Fatih Terim cok tilki bir adam, konusacagi zamani da 2 hafta sonra anca tam fener maci öncesi bulmustu, evet cok cok cok büyük bir Galatasarayli, egosu icin herkesin üstüne basar gecer.

Bunu unutmayin Fatih Terimi Galatasaray i yapmadi, Galatasaray Fatih Terim i yapti

Sen Biri Bizi Gözetliyor izler iken yerine gelen Ancelotti şimdi 3. şampiyonlar ligini aldı be hoca.

Benim takımımı bir kez değil 2 kez sattı gitti terim.. Terimin geldiği dönemlerdeki para hiç bir hocaya sağlanmadı uykudan uyanın ... Terim tabiki tarihimizin en başarılı hocası ama en iyi bütcelerle yaptı bunu .. Gerets de 85 puanla şampiyon yaptı bizi kaç kez konuştun adamı?

en ıyı butcelerle yaptı fılan deme..senın lıgde ki rakıbın fenev her sene senden fazla para harcayarak takım kurdu yıne gectı yıne gectı...2. donemınde ki basarıszlık kabuldur ama son donemıne laf soyleyen adam taş olur.geretsın neyını konusayım? 2.senesınde sampıyon olamadık dıye yolladılar o adamıda ne alaka gerets ıle?allahtan tulun becerıksızı ali durust sayesınde getıremedı de 2 sene ust uste sampıyon olduk sevınmen gerek Galatasaraylı isen tabi

bırı twitterdan bısey yazıyor ne oldugu belli olan seten medyası haber yapıyor burda bazı ergenler cıkıyor 6 sampıyonluk kazandırmıs hocasına laf soyluyor gram faydanız dokunsun takımınıza da sonra cıkın laf soyleme cesaretını gosterın...terım bu sene sampıyon olamasa asıp kesecektınız mancını olamayınca her sene sampıyon mu olacaz canım lafını urettınız..bakalım gelecek sene bahanenız ne olacak...

Galatasaray Terim yokken sürekli başarısız olsun da Terim büyük hoca deyişlerinin haklılığı ortaya çıksın diye bekleyenler var ve bunlar diğerlerinin Galatasaraylılığını sorguluyor.

en ıyı butcelerle yaptı fılan deme..senın lıgde ki rakıbın fenev her sene senden fazla para harcayarak takım kurdu yıne gectı yıne gectı...2. donemınde ki basarıszlık kabuldur ama son donemıne laf soyleyen adam taş olur.geretsın neyını konusayım? 2.senesınde sampıyon olamadık dıye yolladılar o adamıda ne alaka gerets ıle?allahtan tulun becerıksızı ali durust sayesınde getıremedı de 2 sene ust uste sampıyon olduk sevınmen gerek Galatasaraylı isen tabi

Ben iyi galatasaraylıyım merak etme .. Ben bu takımı 26 senedir takip ediyorum ben terim sporlu değilim ben Galatasaraylıyım terimin bize kattıklarını onun öz galatasaylılığını tartışmıyoruz burda terimi terim yapan da biziz bizden büyük kimse yok kişilerle kurumları karıştırmayalım.. Ben 2000 yılında o gittiğinde ağlayacak kadar Galatasaylıyım ...

Terim in başarısını inkar eden yok. Ama bu başarıyı sadece Galatasarayda yakaladı. İtalydan kovuldu geldi yine GS. Gerets ve Mancini birkaç ülkede şampiyonluk yaşamış adamlar. Uluslararası world-class adamlar... Terim mahalli.

Fatih Terim eleştriliyor diye insanların Galatasaraylılığının seviyesi sorgulanır olmuş. Güldüğümüz aziz=fener düşüncesinin Galatasaray benzerine sahip olan taraftarlarımızın olması üzücü.

Geri
Üst Alt