Terim'den Mancini'ye: "Gözümle bile taktik değiştiririm"

bırı twitterdan bısey yazıyor ne oldugu belli olan seten medyası haber yapıyor burda bazı ergenler cıkıyor 6 sampıyonluk kazandırmıs hocasına laf soyluyor gram faydanız dokunsun takımınıza da sonra cıkın laf soyleme cesaretını gosterın...terım bu sene sampıyon olamasa asıp kesecektınız mancını olamayınca her sene sampıyon mu olacaz canım lafını urettınız..bakalım gelecek sene bahanenız ne olacak...

Yahu 6 şampiyonluğa kimsenin laf ettiği yok. Aldatılmanın kızgınlığı var... Terim ikidir aynı şeyi yapıyor. GS de başarılı oldumu gelen ilk teklifte kaçıp gidiyor. İsterse dünyanın en iyisi olsun. Kimse aldatılmaktan hoşlanmaz. Adam aldatıldımı 40 yıllık karısını boşar.

Ben iyi galatasaraylıyım merak etme .. Ben bu takımı 26 senedir takip ediyorum ben terim sporlu değilim ben Galatasaraylıyım terimin bize kattıklarını onun öz galatasaylılığını tartışmıyoruz burda terimi terim yapan da biziz bizden büyük kimse yok kişilerle kurumları karıştırmayalım.. Ben 2000 yılında o gittiğinde ağlayacak kadar Galatasaylıyım ...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

katkılarını galatasaraylılıgını tartısanlar var acıp bakabılırsın onceki sayfalara..kımse Galatasaraydan buyuk degıldır tabı ki terımı terım yapan bızız o da dogrudur ancak Galatasarayı da bı level yukarı cıkardıgı bı gercektır..benım lafım bı tek bu adamın harcadıgı parayı gorenlere kazandırdıgı her sampıyonlukta delıler gıbı sevınen belkıde bu adam sayesınde Galatasaraylı olmus ama suan arkasından atıp tutanlara..

Terim in başarısını inkar eden yok. Ama bu başarıyı sadece Galatasarayda yakaladı. İtalydan kovuldu geldi yine GS. Gerets ve Mancini birkaç ülkede şampiyonluk yaşamış adamlar. Uluslararası world-class adamlar... Terim mahalli.

geretsı ayrı noktaya koyuyorum ama burda fener sıke surecındeydı ft ole sampıyon oldu dıyıp mancını zamanında juvenın olmadıgını cıty de ne paralar harcadıgını ve cıty kotu gıderken alın gorun mancını farkı oyle kolay degıl ıngılterede sampıyon olmak dıyıp pellegrini sampıyon olunca sut dokmus kedıye donenlerı de gorduk...

Deli misiniz yav Fatih Terim'in başarılarını fenerliler bile tartışmıyor, susup hak veriyorlar, sizle mi tartışıcaz burada :) Terim olmasa Galatasaray'lı olmayacak insanlar şimdi laf atıyor komik.. :)

katkılarını galatasaraylılıgını tartısanlar var acıp bakabılırsın onceki sayfalara..kımse Galatasaraydan buyuk degıldır tabı ki terımı terım yapan bızız o da dogrudur ancak Galatasarayı da bı level yukarı cıkardıgı bı gercektır..benım lafım bı tek bu adamın harcadıgı parayı gorenlere kazandırdıgı her sampıyonlukta delıler gıbı sevınen belkıde bu adam sayesınde Galatasaraylı olmus ama suan arkasından atıp tutanlara..

Biz bu takımı 2000 den sonra sevmedik ben 3-0 dan 4-3 yenildiğimiz maçta Bu takıma aşık oldum bu takım 14 sene şampiyonluk bekledi dile kolay 14 sene yine büyüklüğünden bişey kaybetmedi .. Terim elbette çok şey kattı ama kendine de kattı egosu tavan yaptı .. Ben şimdi gitmesine kızmıyorum ki bizi o efsane kadroyla bırakıp gitmese CL yi alacak gücümüz vardı ben ta o zaman soğudum ... Kalıp ferguson wenger gibi efsane olabilirdi..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yahu 6 şampiyonluğa kimsenin laf ettiği yok. Aldatılmanın kızgınlığı var... Terim ikidir aynı şeyi yapıyor. GS de başarılı oldumu gelen ilk teklifte kaçıp gidiyor. İsterse dünyanın en iyisi olsun. Kimse aldatılmaktan hoşlanmaz. Adam aldatıldımı 40 yıllık karısını boşar.

yahu adam mutlu olsa kacıp gıder mı? terımın de hataları var ama baskanın hıc mı hatası yok? en basıtınden ali durust albayrak hamlesı bıle bunun gostergesı degıl mı? Allah bılır aralarında ne oldu...neden bu adamı hain ılan edıyorsunuz da baskana toz kondurmuyorsunuz bı hata varsa ıkı taraftada var benımde soyledıgım bu..adam ıkı sozlesme arasında ki 1 trılyona mı kaldı yanı para ıcın mı gıttı boyle dusunuyorsanız vah ki ne vah...

Terim in başarısını inkar eden yok. Ama bu başarıyı sadece Galatasarayda yakaladı. İtalydan kovuldu geldi yine GS. Gerets ve Mancini birkaç ülkede şampiyonluk yaşamış adamlar. Uluslararası world-class adamlar... Terim mahalli.

Terimi sevmem de uefanın elit kategorisinde toplantıya çağırdığı adama mahalli dersen gülerler adama tabi şampiyonluk olarak bakıyorsan olaya başka

Ünal Babiş de gözüyle hoca değiştiriyor. Nasıl bastı tekmeyi? :d

terim olmasa GSLİ olmazmişiz. lan öyleyse hagi olmasa sen terimi hatiralarda görürdün ozaman. ne terimmiş be. GS dan fazla terimsprlu var burda. gidin tüpçüyle birbirlerini yalyorlardir şimdi. halini hatrini sorun bendende selam söyleyin.

verdigi cevaba gelirsem karakter diye bişeye sahip olmadigi için normal görüyorum.

Terimi sevmem de uefanın elit kategorisinde toplantıya çağırdığı adama mahalli dersen gülerler adama tabi şampiyonluk olarak bakıyorsan olaya başka

Elit kategorisine kimler çağrılmadıki ?

yahu adam mutlu olsa kacıp gıder mı? terımın de hataları var ama baskanın hıc mı hatası yok? en basıtınden ali durust albayrak hamlesı bıle bunun gostergesı degıl mı? Allah bılır aralarında ne oldu...neden bu adamı hain ılan edıyorsunuz da baskana toz kondurmuyorsunuz bı hata varsa ıkı taraftada var benımde soyledıgım bu..adam ıkı sozlesme arasında ki 1 trılyona mı kaldı yanı para ıcın mı gıttı boyle dusunuyorsanız vah ki ne vah...

Mutsuzmuymuş ? Haha. Hiç güleceğim yoktu valla. Herkes mutlu birtek omu mutsuzmuş. :) Yahu adam Galatasarayı atlama tahtası yapmış. Bu o kadar belliki, sen hala olmayan mazeretler üretmeye çalışıyorsun. Ona ne Ali Dürst vs. yöneticilerden ? Profesyonel adam. Çok ciddi paralar dönüyor ortada. İşine bakacak. Bu kadar basit.

Ama o çalıştırdığı bir takım varken, üstelik canından çok sevdiği bir takım varken :) gidip tüpçüyle pazarlık yapıyor. Yazık valla.

Terim sattı gitti tamam..

hain kabul..

sadece saygısı kaldı sevgisini öldürdü eyvallah..

ama bizim mancini..!

4-0 geride olduğumuz maçta sen adamın eline kağıt verirsen

herkes bi tarafıyla güler..

sonuna kadar hakediyor bu dalga geçmeleri..

dünyada bunu yapan tek adamsan

katlanacaksın kardeşim..

savunması, tasası bize düşmez..

koca GSARAY teknik adamı elalemi kendine güldürmez..

Fatih terimin emekleri inkar edilemez bu bir gerçek evet yaptığı yanlışa hepimiz kızıyoruz. Benim asıl kızdıgım nokta millli takıma gitmesi değildir. Milli takımımızı da bir yerlere getirsin gurur duyarız. Amaaa sen tutupta sana ve canından çok sevdiğin takımına düşmanlık eden adamla pazarlık ediyorsan buna taraftar da kızar.Başkanda dur der başkanında hataları yok mu vardır illaki kim olursa olsun kafası karışmış Galatasaray ı seçenek olarak gören bir hocayla çalışmaz.

Sadece gücün yanında olan adamdan kimseye hayır gelmez, Terim yaptı etti eyvallah, ama çoğu dediğide yapıldı şu kulüpte alınan oyuncular felan ortada yani(Burak,Selçuk,Muslera,Melo,Eboue,Engin,Ujfa,Elmander) şu kadroyu kurmak kolay değildi ama yaptı yönetim ve hepside verimli oldular, biraz susmasını bilecekti beceremedi.

Terim diyince hep sneijderi 4.sıraya yazmaları ve alındığı zaman bile trip yapmaları geliyo aklıma, Mustafa Sarpımı aldı bu adam sanada beğenmiyorsun ? Ben Kakayı istemiştim diyorsun birde basına, ayıp yahu.

Hasan Şaş: Sneijder Ve Listemizdeki Oyuncular Şunlardı; | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

Alınıyor bide arkasından Hasan efendi, "benim kondisyonum daha iyiydi" diye aklınca laf sokuyor hala. Hakkaten şu 2000 tayfasının artık zararı var bize bi daha hiç biri kulüpten içeri girmemeli, bi kaçı hariç..

Geri
Üst Alt