Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.607
- 3.922
- 458
Sende benim nazarımda kebabın yanında servis edilen közlenmiş bibersin
tAp@tALk xD
N1 :encouragement:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sende benim nazarımda kebabın yanında servis edilen közlenmiş bibersin
tAp@tALk xD
İşte GSC'deki aile ortamı budur. Şaka kaldırılır, hep beraber gülünür. Asla hakaret ve küfüre başvurulmaz.
SİZE GÖRE FORUM BİZE GÖRE 1 AYLEEEEE.
hahahahah
kozde patlicanin mesaja bak![]()
Hemşehrim coşmuş. Bunun üstüne ne gider?
ne lan
Bir şey yok
Galatasaray Terim yokken sürekli başarısız olsun da Terim büyük hoca deyişlerinin haklılığı ortaya çıksın diye bekleyenler var ve bunlar diğerlerinin Galatasaraylılığını sorguluyor.
Yahu 6 şampiyonluğa kimsenin laf ettiği yok. Aldatılmanın kızgınlığı var... Terim ikidir aynı şeyi yapıyor. GS de başarılı oldumu gelen ilk teklifte kaçıp gidiyor. İsterse dünyanın en iyisi olsun. Kimse aldatılmaktan hoşlanmaz. Adam aldatıldımı 40 yıllık karısını boşar.
Yahu 6 şampiyonluğa kimsenin laf ettiği yok. Aldatılmanın kızgınlığı var... Terim ikidir aynı şeyi yapıyor. GS de başarılı oldumu gelen ilk teklifte kaçıp gidiyor. İsterse dünyanın en iyisi olsun. Kimse aldatılmaktan hoşlanmaz. Adam aldatıldımı 40 yıllık karısını boşar.
Ünal Babiş de gözüyle hoca değiştiriyor. Nasıl bastı tekmeyi? :d
Sadece gücün yanında olan adamdan kimseye hayır gelmez, Terim yaptı etti eyvallah, ama çoğu dediğide yapıldı şu kulüpte alınan oyuncular felan ortada yani(Burak,Selçuk,Muslera,Melo,Eboue,Engin,Ujfa,Elmander) şu kadroyu kurmak kolay değildi ama yaptı yönetim ve hepside verimli oldular, biraz susmasını bilecekti beceremedi.
Terim diyince hep sneijderi 4.sıraya yazmaları ve alındığı zaman bile trip yapmaları geliyo aklıma, Mustafa Sarpımı aldı bu adam sanada beğenmiyorsun ? Ben Kakayı istemiştim diyorsun birde basına, ayıp yahu.
Hasan Şaş: Sneijder Ve Listemizdeki Oyuncular Şunlardı; | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu
Alınıyor bide arkasından Hasan efendi, "benim kondisyonum daha iyiydi" diye aklınca laf sokuyor hala. Hakkaten şu 2000 tayfasının artık zararı var bize bi daha hiç biri kulüpten içeri girmemeli, bi kaçı hariç..
Halen aldatmak diyen Insanlar var 2014 yilinda...
Tek tarafli sözlesme yapip Yönetime güvenen Fatih Hoca... (Mancini kan alir, istedigimiz halde gönderemiyoruz)
Milli Takima Ünal Aysal´in izini ile giden Fatih Hoca...
Ona yakin yöneticileri silip, kuyusa arkadan kazinan yine Fatih Hoca...
O sözlesmeyi elleri ile fesh eden, ve buna güya bir gecede karar veren Ünal Aysal...
Ama kacip giden Fatih Terim...
Hadi sözlesmeyi Terim fesh etseydi hak verirdim cidden, ama bu yazdiklarinizi ben yazsam utanirdim ciddi anlamda. Kovulan adama, kacti demenin cehaletini ilk defa burada görüyorum...