Terim'den Mancini'ye: "Gözümle bile taktik değiştiririm"

İşte GSC'deki aile ortamı budur. Şaka kaldırılır, hep beraber gülünür. Asla hakaret ve küfüre başvurulmaz.

SİZE GÖRE FORUM BİZE GÖRE 1 AYLEEEEE.

Hemşehrim coşmuş. Bunun üstüne ne gider?

Saçma sapan muhabbetler... Bence bu kolpacıyı ciddiye bile almamak lazım. Önce gitsin de yabancı sorununu çözsün. GS'ın başındayken savaş açmıştı ya tff'nin bu kararına? Şimdi neden ses çıkarmıyor? Çünkü Mancini'nin ve GS'ın başarısız olmasını istiyor!

Şu başlığı uplamayın Allah aşkına.

Gereksiz tartışmalar bunlar bize bir şey katmaz. Yazılacak şeyler belli sonuçta.

Galatasaray Terim yokken sürekli başarısız olsun da Terim büyük hoca deyişlerinin haklılığı ortaya çıksın diye bekleyenler var ve bunlar diğerlerinin Galatasaraylılığını sorguluyor.

Bana gre bu yanlistir... Cünkü Fatih Terim ne kadar büyük hoca oldugunu zaten kanitlamistir, bunu bugün kabul etmeyen, yarin Dünya Kupasi gelse dahi kabul etmez. Bence daha dogrusu Terim varken, Galatasaray basarisiz olsun da, ne kadar kötü bir hoca oldugunu görelim diyen Insanlar burda esas. Bunu Milli takim´dan da görüyoruz. 4 göz ile Milli Takim´in mac kaybetmesini bekleyen sirtlanlar var, satasmaya zemin yaratmasi icin...

Yahu 6 şampiyonluğa kimsenin laf ettiği yok. Aldatılmanın kızgınlığı var... Terim ikidir aynı şeyi yapıyor. GS de başarılı oldumu gelen ilk teklifte kaçıp gidiyor. İsterse dünyanın en iyisi olsun. Kimse aldatılmaktan hoşlanmaz. Adam aldatıldımı 40 yıllık karısını boşar.

Halen aldatmak diyen Insanlar var 2014 yilinda...

Tek tarafli sözlesme yapip Yönetime güvenen Fatih Hoca... (Mancini kan alir, istedigimiz halde gönderemiyoruz)

Milli Takima Ünal Aysal´in izini ile giden Fatih Hoca...

Ona yakin yöneticileri silip, kuyusa arkadan kazinan yine Fatih Hoca...

O sözlesmeyi elleri ile fesh eden, ve buna güya bir gecede karar veren Ünal Aysal...

Ama kacip giden Fatih Terim... :D

Hadi sözlesmeyi Terim fesh etseydi hak verirdim cidden, ama bu yazdiklarinizi ben yazsam utanirdim ciddi anlamda. Kovulan adama, kacti demenin cehaletini ilk defa burada görüyorum...

Yahu 6 şampiyonluğa kimsenin laf ettiği yok. Aldatılmanın kızgınlığı var... Terim ikidir aynı şeyi yapıyor. GS de başarılı oldumu gelen ilk teklifte kaçıp gidiyor. İsterse dünyanın en iyisi olsun. Kimse aldatılmaktan hoşlanmaz. Adam aldatıldımı 40 yıllık karısını boşar.

Önce bunu yaz...

Ünal Babiş de gözüyle hoca değiştiriyor. Nasıl bastı tekmeyi? :d

Iki dakika sonra buna "like" ver.. Iki yüzlülük at his best... Hadi bakalim simdi 9 Milyon avro´yu verip bassin bakayim tekmeyi Mancini´ye...

Sadece gücün yanında olan adamdan kimseye hayır gelmez, Terim yaptı etti eyvallah, ama çoğu dediğide yapıldı şu kulüpte alınan oyuncular felan ortada yani(Burak,Selçuk,Muslera,Melo,Eboue,Engin,Ujfa,Elmander) şu kadroyu kurmak kolay değildi ama yaptı yönetim ve hepside verimli oldular, biraz susmasını bilecekti beceremedi.

Terim diyince hep sneijderi 4.sıraya yazmaları ve alındığı zaman bile trip yapmaları geliyo aklıma, Mustafa Sarpımı aldı bu adam sanada beğenmiyorsun ? Ben Kakayı istemiştim diyorsun birde basına, ayıp yahu.

Hasan Şaş: Sneijder Ve Listemizdeki Oyuncular Şunlardı; | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

Alınıyor bide arkasından Hasan efendi, "benim kondisyonum daha iyiydi" diye aklınca laf sokuyor hala. Hakkaten şu 2000 tayfasının artık zararı var bize bi daha hiç biri kulüpten içeri girmemeli, bi kaçı hariç..

Ulan Mancini geldi bu Forum takimin 90%´ni cöp ilan etti... Mesele kadro degil, mesele takim kurmak... Gereksirse Ayhan, Mustafa sarp ve baris ile bile takim kurarsin... Bakiniz Topal, Baris, Ayhan Feldkamp döneminde...Bench´ten Serkan Calik gibi 3. Lig futbolcusu gelip bile mac ceviriyordu...

Ne oldu yeni gelen Hoca Terim´in 10 puan fark attigi takimdan, 9 puan fark yedirmedi mi ? O Hoca´ya yüklü bir tazminat ile sözlesme yapilmadi mi ?

O 2000 yil tayfasi bu külpten iceri girerde, ama senin gibi taraftarlar lütfen bu kulüpten uzak dursun. O 2000 tayfasinin verdigini, daha kimse bu kulübe veremedi...

Halen aldatmak diyen Insanlar var 2014 yilinda...

Tek tarafli sözlesme yapip Yönetime güvenen Fatih Hoca... (Mancini kan alir, istedigimiz halde gönderemiyoruz)

Milli Takima Ünal Aysal´in izini ile giden Fatih Hoca...

Ona yakin yöneticileri silip, kuyusa arkadan kazinan yine Fatih Hoca...

O sözlesmeyi elleri ile fesh eden, ve buna güya bir gecede karar veren Ünal Aysal...

Ama kacip giden Fatih Terim... :D

Hadi sözlesmeyi Terim fesh etseydi hak verirdim cidden, ama bu yazdiklarinizi ben yazsam utanirdim ciddi anlamda. Kovulan adama, kacti demenin cehaletini ilk defa burada görüyorum...

Sen kimsin yahu ? Terim in maaşlı elemanımısın ? Her lafa atlıyosun....Saçmalıklarını kendine sakla. Herkes gördü neyin ne olduğunu. Eskiden toz kondurulmayan adama nefret yağıyor. Bu kazığı kimse unutmaz, merak etme.

Geri
Üst Alt