GSC Haber Terim'e 4 Maç Ceza Verildi!

Erhan telli çok ciddi şeyler söylüyor şuan.
Eğer bunlar doğruysa bu yönetime yazıklar olsun.

Sadece o değil bence. İç karışıklık çıkarmaya uğraştılar başaramadılar

Tff bildigin ihanet şebekesi. Stadlarda kan dokulsun diye uğraşıyorlar.

Galatasaray'a savaş açtılar.. bedelini derin Galatasaray ödetir..

Milyonlarca taraftar olarak bizim hepimiz Galatasarayın askeriyiz.. ebelerine atlarız

Ulan ceza bi de 19.05'te açıklanmış.Sanayideydim saati farkettim şerefsiz evlatlarına bak hele

bu kansızların böyle şeyleri kollayacağını biliyoruz da hocam sen yapma ya. bırak konuşma boşver. biz her şeyi biliyoruz. bu sene en çok ihtiyacımız olan şey birlik beraberlik.

Kayserispor maçında galatasarayın tüm yöneticileri teknik heyetini dövmüşler. + Denizlispor maçında tff yetkilileri soyunma odasına girmiş denetleyeceğim diye. Muslera atmış dışarı. Bir tane yönetici yokmuş orada.

havuzdan cikabiliyormuyuz? beingspora ciddi bir darbe vurmamiz lazim.

açıklamanın saatini yeni gördüm, isterlerse 10 maç ceza versinler ama o açıklama saatini 19:05 yapmak çok çok çok büyük bir

Beş Büyük Ligden Birinde Böyle Bir Skandal Olacak Federasyon Görevinde Bir Saniye Duramaz.

Yavşak herifler sizi güya taraftarı galayena getirip kasımpaşa maçında ceza verdircekler fb maçını seyircisiz oynatmak için. Az şerefsiz değiller varya

bu kansızların böyle şeyleri kollayacağını biliyoruz da hocam sen yapma ya. bırak konuşma boşver. biz her şeyi biliyoruz. bu sene en çok ihtiyacımız olan şey birlik beraberlik.
Kardeşim konuşsa da konuşmasa da bahane arıyorlar..

Cezası bitsin yine konuşsun..Hak bildiği Yolda Yalnız da kalsa yürüsün..

Hocamız bizim canımız ciğerimiz savaş açtılar savaşacaz...

Alayını bağırta bağırta şampiyon olacaz yalı sıpası oyunlarına erken başladı

Durup durup sinirleniyorum ya. Ultraslan daha cok aciklama yapmali hergun tepki koymaliyiz o kararin kaldirilmasi lazim

Fanatik fenerli çocuğu (oç) Nihat’ın toplumun huzurunu bozmaktan hapse girmesi gerekir

Geri
Üst Alt