GSC Haber Terim'e 4 Maç Ceza Verildi!

Bu olay ancak Terim'in cezasının kaldırılması ve tffnin camiamızdan özür dilemesi ile ancak hafifler.. Ama sadece hafifler.. taraftar , camia sakinleşir falan..
Önemli ve esas olan bu işte kimlerin parmağı varsa net tespiti ve yönetim tarafından ya da dışarıdan hiç farketmez gerekenlerin her platformda yapılması gerekmektedir.

bu hareketle bize 3 ihtimal sundular:
1) Ergen seviyesizliğine gülüp geçeceğiz ve 5 eylülü futbolda fair play ve adaletsizlikle mücadele günü olarak her sene anıp tarihe not düşeceğiz.
2)Kulüp bu olaylar zinciriyle ilgili yasal itirazlarını yapıp sonuçlandığında ulusal ve uluslararası hukuk, ceza, spor mahkemelerinde açılabilecek tüm davaları açacak
3)6222lik hareketler yapacağız.
elbette 3. ihtimal bize yakışmaz ve olmaması gereken. 2. hareket düşmanca davrananlara bedel ödetecek hareket. ilk ihtimal ise motivasyon sağlanabilirse bizi başka sorunlarla meşgul edip asıl hedeflerimizden uzaklaştırma amaçlı tuzaklara düşmeyip amaca ulaşma ihtimalini sürdürecek hareket. sosyal medyada ulusal ve uluslararası basında bu ergenlikle yaygın ve uzun süreli dalga geçilmesini sağlamak çok mantıklı olur. yasal itirazlardan sonra açılacak davalar olursa da bunları mümkün mertebe arka planda asıl amaca konsantrasyonu düşürmeyip artıracak şekilde yapmalıyız. Bence birileri bu sefer profesyonel lafına kızmış amatörlüklerini ispatlamaya çalışmışlar. O açıklamalara ceza verilmesinin saçmalığını geçtim de 19.05te açıklamak nedir yahu?

taraftarlarımızı galeyana getirip fb maçının başka bir yere alınması ya da seyircsiz oynanmasını istiyorlar

Boku cikti noluyoz amk alışkanlık oldu hoca futbolcu taraftar sapıttık iyice

Bu olay ancak Terim'in cezasının kaldırılması ve tffnin camiamızdan özür dilemesi ile ancak hafifler.. Ama sadece hafifler.. taraftar , camia sakinleşir falan..
Önemli ve esas olan bu işte kimlerin parmağı varsa net tespiti ve yönetim tarafından ya da dışarıdan hiç farketmez gerekenlerin her platformda yapılması gerekmektedir.
federasyonun Galatasaraya bir özür borcu var ... haldun domaç

Ben oldum olası çok tutkulu bir taraftar değilimdir. Çok derin bir Galatasaray sevgim var lakin realist bir tarafım da olduğundan fazla tutkulu olamıyorum. Çoğu zaman lehimize yapılan hatalarla puan aldığımızda içime sinmiyor. Rakibin bir futbolcusu saha kenarında tedavi olurken, yahut tartışmalı bir pozisyonda attığımız gole tam anlamıyla sevinemiyorum. Ama bu saatten sonra zafere giden yolda her türlü galibiyete gole hayvan gibi sevinirim. Alenen 6222lik yapıyorlar

Bunlar allahsiz kitapsiz yaw

Adamin cezasiz tamamladigi sezon yok sonra da Terim korunuyor derler

Bu nasil korunma ki her sezon cezali duruma dusuyor abuk subuk seylerden dolayi
beyinleri ayıptır söylemesi şapılmış kadın şeyine dönmüş

fiko ve aliyi bjkliler ve fenerliler yer zaten,bu iki karı kılıklıyla ugrasmaya gerek yok

Bunlar allahsiz kitapsiz yaw

Adamin cezasiz tamamladigi sezon yok sonra da Terim korunuyor derler

Bu nasil korunma ki her sezon cezali duruma dusuyor abuk subuk seylerden dolayi
kendi pisliklerini örtmek ve okları bizim üstümüze yöneltmek için yine her pisliği deneyip bok çukurunda debeleniyorlar.

Bir zahmet açıklama yapar artık fenerin uşakları
herkesten destek geliyor

bu işte burda bitmez birader. dünyayı ayağa kaldırdık. benden 1500 twit gitti . gündüzde başkalarından gidecek. bu iş uzar. tff tayyip vs altından kalkamaz benden demesi. iyisimi adam olun elimizi öpün, yine cezanızı verir en fazla siqmeyiz. bilesiniz.

öyle savcı terörist çıktı falan ile de geçmez bunlar.aynı savcının diğer kararları duruyor sizler hariç.devran kısa zamanda dönecek.yani sizler için son geliyor bilesiniz.

asıl bilmeniz gerekende NKFVACS.

Üzerlerine forma giyip yapsalar bu açıklamayı anca bu kadar olurdu.

Bundan sonra toplantılarında da hak geçmesin diye bi hafta Kadıköy de bi hafta Vodafone da yapsınlar.

Cezanın kalkması falan kesmezzz agaaa, bu tff komple istifa edecektir, basit bir hata değil bu. 19:05 te cezayı açıklıyon haaa, tastas mı geciyonuz lan bizimle?
Cezanın sebebi ne? Ulan şerefsiz haysiyetsizler adam silahla vururum dedi uyarı verdiniz, aldığı ceza da o 11 günlük ceza başka seydenmiş ? Neyin hırsı vardı da bukadar ağır konuştunuz, ilk defa mı bize kaybettiniz ? Ne vaat etmişlerdi size ?
Bu federasyon seçilirken bizimkiler napıyordu kardeşim? Kabak gibi ortadaydı zaten bu haysiyet yoksunlarının böyle yapacağı.
Kesinlikle ama kesinlikle komple temizlik şartoğluşartttttt.
Tarihimizde ilk defa bu kadar çok futbolcu ihraç ettik, canavar gibi bi nesil geliyor hayla daha yabancı sınırı zart zurt sanki bilmiyoruz niye gündemde bu sınır işi.

Geri
Üst Alt