GSC Haber Terim'e 4 Maç Ceza Verildi!

birisi bela okur hakaret eder 1 mac ceza alir
ya bela okumak lazim yani biraz

demin konusunu açtım, tekrardan burada paylaşmak istiyorum.

sinirden uyuyamıyorum.. gsc olarak bişeyler yapalım lütfen, en basitinden bir hashtag calışması misal. bu videoyu yayalım.. bizim hakkımızı yiyenler, kul hakkı yemekten korkmayanlar’da zarar görsün artık.

Bunda ne var ki?

Ya beyler olay çok belli değil mi? Bizi provake ediyorlar olasi bir derbide madde yağmurunda veya oyuncular arasi kavgada bunlarin seçilmiş hakemleri maci tatil edip bize hükmen yenilgi verecek. Tuzağa düşmemeliyiz

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu sefer gerçekten erken başladılar.
Geçen sezon derbi sonrası ciddi boyutta cezalarla zarar vermişlerdi.
Eminin şimdi de derbi öncesi ortalık karıştırılmak isteniyor ve olası bir derbi hakem faciasıyla ciddi yaralar açılmak isteniyor.

Fatih hocanın cezaya konu olan konuşmalarında düşündüğüm durum,
Hocanın maç sonu görüşlerini seçe seçe beyan etmesine rağmen, "bakalım bunları söylersem bile neler olacak" diye düşünmüş olabileceğini sanıyorum. (Tabi ki körü körüne ceza almak istemez.)

Sanki hoca bunların biraz niyetini iyice belli etmelerini istedi.
Tabi ki bu denli abartılı bir cezayı o da beklememiştir.

Hocanın ara ara ciddi şekilde vermek istediği 'camia olarak kenetlenmek,birlik olmak mesajı' artık iyice kendini gösterdi.

Olayın saha içi kısmında teknik ekibimizin yeni gelen futbolcularla birlikte tüm oyuncu grubuna,neden bu tarz cezalar verildiğini ve yıpratma kampanyasında hedef alındığımız hepsine teker teker aktarılmalı ve sahada nasıl davranmaları gerektiğini, nasıl cevap vermeleri gerektiğininin anlatılması gerektiğini düşünüyorum.

Çünkü gerçekten Tff,Mhk, medyasına, algıcısına, herkese vereceğimiz cevap saha içinde vazgeçmeyen, pes etmeyen, dik duruş sergileyen tavrımız olacak.

İnşallah bu yaşananlar bizleri çok daha iyi bir takım havasına sokar.
Buna fazlasıyla ihtiyacımız var.

amaçları tahrik edip fb maçını başka yere aldırmak.. bu yüzden kasımpaşa maçında taraftarlar çok dikkatli olmalı.

dönemin fb 2. baskani nihat özdemir acik acik fetö sike sürecinde sucsuzdur diyor, yani ben öyle anliyorum. ve cemaat hakkinda olumlu konusmus. suanki durum ise fb taraftarlari sike sürecinin fetö tarafindan yapildigini söylüyor ve „kumpas“ oldugunu iddaa ediyorlar.
#xxxİstifa diye acilan hashtagler bugüne dek ne fayda ettiki? normal bir tepki olarak karsilaniyor artik. sence TT olan #nihatözdemiristifa hashtaginden sonra, bahsi gecen kisi istifayi düsünmüsmüdür? bence hayir. o yüzden gecmislerini hatirlatmak daha faydali olur diye düsünüyorum. belki yüzleri kizarir :)

Hoca’nin takim üstünde etkisi cok buyuk beyler

Gecen sezon hoca’nin olmadigi 5 macta 1 galibiyet aldik

Saha ici liderimiz yoktu,umarim falcao’dan sonra bu durum degisir

Geri
Üst Alt