GSC Haber Terim'e 4 Maç Ceza Verildi!

Butun fener basininin,butun fenerli taraftarlarin herkesi bu 19:05 olayinin tesaduf oldugunu inandirmaya calismalari ve tff yi savunma durumu nekadar organize olduklarinin acik gostergesi.Sizene abi o zaman neyini savunuyorsunuz?
Onlar bildigin geri zekali olduklarından öyle düşünüyorlar

Alla alla? Emir mi veriyorsun adama?

Sabahtan beri forumda yazılan bir ton mesajı Fenerliler EGM tagı ile şikayet ediyorlar, adamda gelmiş iyilik yapmaya çalışıyor verdiğin cevaba bak, nasıl bir zihniyetiniz var akıl erdirmek zor.

Emir cümlesi yok burada.. Moderatörün görevi üyelerle kavga edip onlara ceza vermek mi?

Tamam mesaj okuyup okumamasına benim karışma yetkim yok. Ok. Ama GS tarafatarı ispiyoncu değildir.

Biz bu kötülük ile nasıl başa çıkacağız?

Ulan bu kötü insanlar yüzünden ülkeyi terk ettim, Türkiye ile olan sadece annem babam ve Galatasaray.. Dünyanın öbür ucuna gitsem de bu kötülük bir şekilde canımızı sıkıyor. Ne bu ya!
Darisi basimiza bu ulkede hicbirsey duzelmez uretmeyen dusunmeyen toplum hurriyetini kaybetmeye mahkumdur.Toplumumuz cikarci yalanci uckagitci

Devre arasinda soyunma odasina inebiliyormu peki? Bir de telefonla takimi yonetemezmi .tabi kenardaki gibi olmaz ama onemli kararlari telefonla soyleyebilir sonucta

Gençler küfür hakaret ispatsız şeyler falan yazmayın. Bu kuş familyası kudurmuş. Herşeyi egmye şikayet ediyorlar :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Emir cümlesi yok burada.. Moderatörün görevi üyelerle kavga edip onlara ceza vermek mi?

Tamam mesaj okuyup okumamasına benim karışma yetkim yok. Ok. Ama GS tarafatarı ispiyoncu değildir.

Geçmişte raporladığın mesajları paylaşmamı ister misin? GS taraftarı ispiyoncu değilse niye ispiyonculuk yapıp raporladın?

Moderatöre gelip de "senin görevin, yap" minvalinde konuşamazsın, adam gönüllü olarak iş yapıyor, saygı duyacağına tavrına bak.

merak ettigim bisey var bizim kulüpte hic avukat yokmu yada varsa ne ise yarıyor ? medyadaki şebeklerı agzından salya akanları neden dava etmiyorlar

Aynen.. kotunun iyi yani Fener sampiyon olursa, BJK resmen baticak. Veya BJK sampiyon olursa, Fener resmen baticak. Her hallukarda bunlardan birisinden kurtulucaz bu sezon sonunda. Ama biz olursak, ikiside baticak.

İkisine de bir bok olmaz yardım alırlar şike yapınca bile el atılmış kulüp bunlar para yüzünden hiç batmazlar zerre ihtimal vermiyorum.

Geri
Üst Alt