- 5 Eylül 2014
- 80.360
- 63.082
- 4.393
sorun mu var dostumbos yapma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sorun mu var dostumbos yapma
Onlar bildigin geri zekali olduklarından öyle düşünüyorlarButun fener basininin,butun fenerli taraftarlarin herkesi bu 19:05 olayinin tesaduf oldugunu inandirmaya calismalari ve tff yi savunma durumu nekadar organize olduklarinin acik gostergesi.Sizene abi o zaman neyini savunuyorsunuz?
Alla alla? Emir mi veriyorsun adama?
Sabahtan beri forumda yazılan bir ton mesajı Fenerliler EGM tagı ile şikayet ediyorlar, adamda gelmiş iyilik yapmaya çalışıyor verdiğin cevaba bak, nasıl bir zihniyetiniz var akıl erdirmek zor.
Darisi basimiza bu ulkede hicbirsey duzelmez uretmeyen dusunmeyen toplum hurriyetini kaybetmeye mahkumdur.Toplumumuz cikarci yalanci uckagitciBiz bu kötülük ile nasıl başa çıkacağız?
Ulan bu kötü insanlar yüzünden ülkeyi terk ettim, Türkiye ile olan sadece annem babam ve Galatasaray.. Dünyanın öbür ucuna gitsem de bu kötülük bir şekilde canımızı sıkıyor. Ne bu ya!
Ne diyor?Mehmet Emin Uluç denilen orul orul çocuğunu izliyor musunuz.?
izledim biraz midem bulandı tam o.c adamMehmet Emin Uluç denilen orul orul çocuğunu izliyor musunuz.?
Neden bukadar tepki gösterildi. Saat konusunda tesadüf olmuş diye aklamaya çalışıyor.Ne diyor?
Emir cümlesi yok burada.. Moderatörün görevi üyelerle kavga edip onlara ceza vermek mi?
Tamam mesaj okuyup okumamasına benim karışma yetkim yok. Ok. Ama GS tarafatarı ispiyoncu değildir.
Ne diyo demicem heralde klasik fbli gibi konuşuyor. Hatta terim futboldan men edilmeli falan diyordurMehmet Emin Uluç denilen orul orul çocuğunu izliyor musunuz.?
Aynen.. kotunun iyi yani Fener sampiyon olursa, BJK resmen baticak. Veya BJK sampiyon olursa, Fener resmen baticak. Her hallukarda bunlardan birisinden kurtulucaz bu sezon sonunda. Ama biz olursak, ikiside baticak.
17 tane Süperlig kulübünden bir tanesi bile sizin kadar olamadi. Tesekkürler ADS.
Adanaliyik Allahin adamiyik !