Terim’in Cezalı Olduğu Maçlarda Galatasaray Zorlanıyor

o istatistik hoca da olsa farkli olmazdi, sonucta o da digerleri gibi maci izliyor, yetmiyormus gibi bir de durmadan futbolculara firca cekiyor rahat olamiyorlar, bügün puan kaybederiz kazaniriz bilmem ama bence terimsiz daha iyi oyniyacagimiz kesin.
Hele bu gün çok iyi top oynarsa takım hoca için tehlike çanları çalacağinin herkes farkında.

Tamam cezalar üst sınırdan veriliyor. Terime ayrı bir standart uygulanıyor malum bir karın ağrıları var ama hocamın da bu tuzaklara düşmemesi gerekiyor
Hocan bilerek atıldı desem, acaba inanırmısın bana?
Bu kaç oldu bizi yarı yolda bırakalı, 10 sene 25 sene önceki başarılarla yaşıyor desem, acaba inanırmısın bana?

O son iki şampiyonluğu da hoca felan almadı, kadro kaliten aldı.
Her maçta biri çıktı hayatının maçını oynadı. Mesela Soso Başak maçında, Fernando Bjk maçında.
Kadro iskeletini zaten Tudor kurdu.

Gscimbom mobil

Bu kaç oldu bizi yarı yolda bırakalı, 10 sene 25 sene önceki başarılarla yaşıyor desem, acaba inanırmısın bana?

Her maçta biri çıktı hayatının maçını oynadı. Mesela Soso Başak maçında, Fernando Bjk maçında.

Gscimbom mobil

baştan aşağı saçmalık

Gscimbom mobil
Hocanın isteyerek kendini attirmasi konusunda haklısın.

Diğer paragraf Barcelona teknik direktörsüz de kazanır demek gibi bir şey olmuş.

baştan aşağı saçmalık
Yani bilerek atılmadı öyle mi ?
Kaostan beslenmiyor öyle mi ?
Yani son şampiyonluğu mesela kendi ve evlat sevgisi vermedi öyle mi ?
Arda kaç maç oynayıp ne kadar gol katkısı yaptı.
O Arda için hasta başkanına yapmadığını bırakmadı.
Emre yürüyerek oynayıp penaltı kaçırmadı mı?
Mohamedi harcamadı mı?

Fatih hocam iyi hoş da artık teknik direktörlük onun için değil.
Sportif direktör, başkan, TFF başkanı gibi pozisyonlar onun için daha uygun.

Gscimbom mobil

olduğu maçlarda da bi değişiklik yok

Yani bilerek atılmadı öyle mi ?
Kaostan beslenmiyor öyle mi ?
Yani son şampiyonluğu mesela kendi ve evlat sevgisi vermedi öyle mi ?
Arda kaç maç oynayıp ne kadar gol katkısı yaptı.
O Arda için hasta başkanına yapmadığını bırakmadı.
Emre yürüyerek oynayıp penaltı kaçırmadı mı?
Mohamedi harcamadı mı?

Fatih hocam iyi hoş da artık teknik direktörlük onun için değil.
Sportif direktör, başkan, TFF başkanı gibi pozisyonlar onun için daha uygun.

Gscimbom mobil

sadece bilerek atılmış olabilir orda da bariz şaibeli bir var operasyonu varken hocaya odaklanmak enteresan olur. ardanın 11 çıkması eleştirisine de katılırım ama sanki evlat diye oynatılmış gibi lanse edilmesi de saçmalık, arda ondan önceki 3 maçta oyuna girip daha iyi oynamamızı sağlamıştı net şekilde, göztepe ve antalya deplasmanlarını ve bjk maçını control edebilirsin bunun için. mohamedi harcamadı bu yalan. sadece tudorun kurduğu iskeletle şamp oldu lafı da yalan. ndiayenin gidişi ile donku takıma monte etti ve tudorun harcadığı (bunu söylemion misal) garrynin katkılarıyla şamp olduk. mevzu kaliteyse başakta da kaliteli adamlar vardı.

sadece bilerek atılmış olabilir orda da bariz şaibeli bir var operasyonu varken hocaya odaklanmak enteresan olur. ardanın 11 çıkması eleştirisine de katılırım ama sanki evlat diye oynatılmış gibi lanse edilmesi de saçmalık, arda ondan önceki 3 maçta oyuna girip daha iyi oynamamızı sağlamıştı net şekilde, göztepe ve antalya deplasmanlarını ve bjk maçını control edebilirsin bunun için. mohamedi harcamadı bu yalan. sadece tudorun kurduğu iskeletle şamp oldu lafı da yalan. ndiayenin gidişi ile donku takıma monte etti ve tudorun harcadığı (bunu söylemion misal) garrynin katkılarıyla şamp olduk. mevzu kaliteyse başakta da kaliteli adamlar vardı.
Bariz evlatçılık yaptı.
Bir düzine gol lazım ken Arda Halil Emre onbir çıkıyorsa, bunların ikisi yürüyüp birisi gol vuruşlarında eksikse, yedek kulübesinde Kerem Babel Mohamed oturuyorsa, ben buna evlatçılık derim.

Beşiktaş'ı 3:1'e yakalamış ve ne futbolcular ne teknik ekip ikili averajı almaya gitmiyor sa, buna da bilgisizlik ve amatörlük derim.

Hepsini alt alta yazdığım da, FT hocamın bu işi yapmamasını yeğlerim.
Dediğim gibi başkan olsun, TFF başkanı olsun, hatta UEFA da görev alsın artık.

Gscimbom mobil

Aynen aynen evlatçılık yaptı . Kerem oynamıyorken başkası evlattı kerem oynuyor şimdi de başkasını evlat olarak kabul ettiniz onun yerine ileride başkası oynamaya başlar bu sefer o evlat olur sizde bahane bitmez her türlü bir evlat bulursunuz.

Fatih hocasiz seri yapiyormusuz birde buyuk usta Selçuk liderliginde.

Fatih hocam direkt kovar he

Selçuk İnan her türlü Fatih Terim’den iyidir.
En azından saha kenarından abuk subuk el kol hareketleri yapmaz diye umuyorum.

Ne bitmez nefretiniz varmış Fatih Terime’e …. ya şu nankörlüğü bırakın artık yemin ederim şu foruma giresim gelmiyor artık … dolu forum. Avrupa’da kazanınca 1-2 gün kaybolup sonra gene hortluyorsunuz.

Ne bitmez nefretiniz varmış Fatih Terime’ .....a şu nankörlüğü bırakın artık yemin ederim şu foruma giresim gelmiyor artık dal. dolu forum. Avrupa’da kazanınca 1-2 gün kaybolup sonra gene hortluyorsunuz.
Küfürü editle değmez bunlar için banlanmaya

Son düzenleme:
Kenarda her pozisyona kızan biri olmayınca belki takım daha rahat eder

Ne bitmez nefretiniz varmış Fatih Terime’e a. koyayım ya şu nankörlüğü bırakın artık yemin ederim şu foruma giresim gelmiyor artık dal. dolu forum. Avrupa’da kazanınca 1-2 gün kaybolup sonra gene hortluyorsunuz.
Girme hatta küfür edeceksen hiç girme.
Ne nefreti kardeşim.
Arda olayına kadar en büyük destekçisi bendim.
Aç bak hocanın geldiği günü ne yazmışım.
Niye nefret ediyim.
Olmuyor işte artık, hizmet etmek istiyorsa başka mecralarda olsun.

Gitsin TFF başkanı olsun.

Gscimbom mobil

Aynen aynen evlatçılık yaptı . Kerem oynamıyorken başkası evlattı kerem oynuyor şimdi de başkasını evlat olarak kabul ettiniz onun yerine ileride başkası oynamaya başlar bu sefer o evlat olur sizde bahane bitmez her türlü bir evlat bulursunuz.
Şimdi evlatçı kelimesine mi takıldın renktaş. Iyi tamam evlatçılık yapmadı, forma adaleti yok diyelim.

Iyi olan oynar, el öpen 20 metre depar atamayan adam oynamaz.
2013'te Burak leblebi gibi gol atarken prese gelmiyor diye 3 maç yedek bekledi.
Arda yürüdü ayağına top bekledi ama en kritik maçlarda 11 oynadı.

Gscimbom mobil

Maksat o zaten, en ufak fırsatta ayağımızı nasıl kaydırırlar. MAA/Tüpçü federasyonları bile böyle şerefsiz değildi

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Geri
Üst Alt