terim'in senelik 20 milyon TL kazanması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmet Arslaner

Tablet Kılıfları Uzmanı
GalataSarayı Efendileri
Terimin maaşını ilk duyduğumda da garipsemiştim lakin o dönem Terim rüzgarı estiğinden çıkıntılık yapmak istememiştim, Terimin maddi yokluk çeken Galatasaray'dan senelik 3 milyon euro kazanması bana doğru gelmiyor.

Terimin başarıları ortada bize kazandırdığı kupalar da ortada helali hoş olsun denebilir mi ? Evet denebilir lakin burada sorguladığım konu bu değil. Belki piyasa şartlarında bu fiyatlar da normal olabilir lakin konu bu değil. Galatasaraylı olduğunu söyleyen (sorgulamıyorum öyledir tabiki) Galatasarayın menfaatini yedirmem diyen bir insan maddi yokluk içindeki kulübünden 3 milyon euro maaş alır mı burada bir tuhaflık yok mu sizce de ?

Keşke 1905 tl maaş olayı tiyatro değil de gerçekten olsaydı.

Niyetim hocaya laf ettirmek değil bu konuda sizlerin görüşünü de merak ediyorum konuyu bu sebeple açtım.

Bildigim kadariyla yeni kontratinda Maas yazmiyor halen

Miktar olarak hak etmedigini düsünmüyorum ama kulübün durumu sebebi ile fazla olduguna katiliyorum.

Bunu diyen tudorun 1.4 milyon euro net riekerinkin net 1 milyon euro (bonuslar hariç) almasına ses çıkarmaz.Aşırı vizyoncu olmak bunu gerektirir.

Terim herzaman para gos olmustur, bana gore bir Galatasaray efsanesi degildir. Asla bir Metin Oktay, Hakan Sukur, Hagi sirasina gelemez.

Son derece asiri egolu, gecimsiz, kendine herzaman herkesden en buyuk goren kendine buyuk zanan bir teknik adamdir.

Eyy Terim, madem sen Galatasaraya yasiyorsun, aklina hic mi gelmedi maddi yonden kulup kotu durumda ben maasima senelik 1,5m euro yada 3M TL degistirim?

Illa senin derdin para mi? sen galatasaraya satmadin mi gitmedin mi topcuyle el ele kameralara gulmedinmi?

Emre Utkucan, Yasin Kucuk senin torpilerinle gelmedilermi?

Senede 3M net maas takimda 1 koca senede takimda 14 haftada 3 tane organize atak var, hic mi utanmiyorsun be adam?

Galatasaray yedi sulaleni doyurdu hala 3M euro maas pesinde.

belhanda hayırsızı, feghouli faydasızı, eren çapsızı ve daha niceleri milyonlar götürürken bunların hepsiyle ilgilenen fatih terim için 3 milyon euro çok değil.

belhanda hayırsızı, feghouli faydasızı, eren çapsızı ve daha niceleri milyonlar götürürken bunların hepsiyle ilgilenen fatih terim için 3 milyon euro çok değil.

şunu da ekleyeyim. hanginiz müdürünüzden, şefinizden daha fazla maaş alıyor?

Sözleşmeyi yaptığında Euro 7 liraydı 20.000.000 TL diye yapıldı herhalde.

Şimdi 5.9’a indi. Hocam para konusundan şanslı yıllardır. Bu gidişle 4 olur o 3 Milyon.

Bunu diyen tudorun 1.4 milyon euro net riekerinkin net 1 milyon euro (bonuslar hariç) almasına ses çıkarmaz.Aşırı vizyoncu olmak bunu gerektirir.
Aşağıdaki istatistiklerden sonra aglamak sızlamak, farklı argümanları işin içine katmak yok.

1-)
Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor yönetiminde ligin ilk yarısındaki 11 maçta 26 puan toplarken, Fatih Terim'le ikinci yarının aynı döneminde 22 puanda kaldı.

2-)Geçen sezon zirvenin 1 puan gerisindeyken gönderilen Hırvat hoca 14 haftada 29 puan almıştı.Terimli Galatasaray ise 14 maçta 25 puan toplayabildi.

Buda riekerink
Galatasaray'ın başında çıktığı 41 karşılaşmada 22 galibiyet, 9 beraberlik ve 10 yenilgi alan Jan Olde Riekerink'in maç başına puan ortalamada 1.83

şunu da ekleyeyim. hanginiz müdürünüzden, şefinizden daha fazla maaş alıyor?
konuya dahil olmak istemedim ama bu kiyaslama uygun bir ornek degil futbolda. cunku bu sektorun bas aktorleri futbolcular, onlar ballon d'or kazaniyorlar onlar 100 milyon eurolara transfer oluyorlar. mantiken de futbolcularin hocalardan daha cok kazanmasi gerekir, maci alan da kurtaran da onlardir ilk once.

okadar kazanıyormu cidden yav

Adam galatasaray yuzunden en az hayati boyunca 40-50M kazanmistir, hala para para.

Bu konu karışır birazdan diye yazacaktım da fedailerden biri damlamış bile Tudor saçmalığı ile.

sent via GSC

Burada ana tema kulübe aidiyet ve kulübün menfaatlerini korumak. Ha siz hocayı sıradan bir X hoca olarak değerlendiriyorsanız tabiki aldığı ücret fazla değil, o kariyerde birisi 3 aşağı 5 yukarı o paraları alır. Ama işte sıradan X bir hocanın da bu kadar kredisi olmaz... Ya tartışmalarda '' bu adam kulübe şu kadar kupa kazandırdı, bu adam şöyle müthiş Galatasaraylı '' demeyeceksiniz, ya da diğer hocalar ile maaş bazında kıyaslamayacaksınız, ikisi aynı anda olmuyor.

Velev ki bunu söyleyen vizyoncu olsun, velev ki tudorun aldığı maaşa ses etmemiş olsun. Galatasaraylı Terimin maddi açıdan zor günlerden geçen kulübünden 3 milyon euro almasını nasıl veya neden normalleştiriyor çözemedim.

3 degil 2.25 alsa o da olumlu. Kalan farki gomise verirdik su anda ligde de kupada da liderdik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt