Terim'in Yeniden Takımın Başına Geçmesi Durumu Söz Konusu Olursa...

Riekerink gönderilip, Terim getirilirse ne yaparsınız ?

• Buyursun gelsin. Başım gözüm üstüne.

Oy: 14 14,9%
  • Ne işi var kardeşim ?

Oy: 25 26,6%
  • Yakarım buraları. Ateşe veririm. Sonuna kadar JOR !

Oy: 55 58,5%

• Kullanılan toplam oy
    94
terim'de uzun vade yok. bir süre sonra muhakkak takımın icine scyor.

hep kendi zevk ve arzularının gerceklesmesini istiyor. karsı gelen futbolcu ve yönetici ile iletisimi kesiyor.

milli takımdan kovulursa net emekliye ayrılmalı. daha fazla kurcalamanın manası yok. artık konustukca batıyor.

Tam tersine ft yi istemek lüks olur onun isteklerini karşılayacak bir durumda değil şu anda klüp.Yaptırdığı transfer harcamaları ile zaten bir çok hoca benzeri başarıları yakalayabilir.

Ft lükstür!

Maddi açıdan bakarsak tabiki lükstür.Ben sadece önceki yıllardaki katkıları açısından dedim onu

Eğer teknik direktör kaynaklı bir başarısızlık yaşanırsa şüphesiz akla gelecek ilk isim Terim' dir. Yine de böyle bir şeyin sezon içerisinde gerçekleşmesine ihtimal vermiyorum.

Sezon nasıl geçerse geçsin sonuna kadar bekleyip JOR ne yapacak görmek gerek diye düşünüyorum. Ha başarısız bir sezon geçirirse o da gider, kimler gitmedi.

Bir de anti parantez, bu benim hissiyatım tabi ama Fatih Terim' in Dursun Özbek gibi bir başkanla çalışmak isteyeceğini de sanmıyorum.

Ayrıca Muslera, Melo, Burak (ilk ve üçüncü sezon), Eboue, Riera, Drogba, Bruma gibi topçular onun döneminde gelmiş, ama bazı ergen cahiller Olcan ve Umuttan bahsediyor. Işin komik tarafı Olcan onun döneminde alınmadı bile. :D

İşin daha komik tarafı ise o kişi Hajrovic Ontivero Oğuzhan K, Endogan Adili gibi çöp oğlu çöpleri aldıran hocayı savunması.

Hayat ne kadar ilginç bazen

ya oyuncu kimin döneminde, ne için geldi önemi yok. Parasız başkan ile çalıştığında gördük ne olduğunu. Ben hala derim Bruma transferi başarı değil, para transferidir. 12 milyon euro'ya herkesin gözü önünde olan oyuncuyu almak scouting marifeti değil. Ha Japon bilmem kaçıncı liginden Hulk'u bul getir bak derim helal olsun buldular. Ayrıca Muslera transferi yerine biliyorsun ki Brezilya 2.liginden kaleci gelecekti, hatta A.Albayrak'ın açıklaması var, Melo'yu istemedi hatta ben Eboue'yi istedim dedi, Sneijder gelirken yok ben kaka'yı isterim dedi "sakat adamı o.O" , Drogba ile ilgili bir açıklaması yok. Riera'yı kendi istedi. Herneyse oyuncu bazından 2011 dönemi ve sonrası için tartışmanın çok anlamı yok, sonuçta bu isimler alındı ve güzel bir ivme yakalandı, benim ve benim gibi düşünenlerin yediremediği sürekli Aslolan Galatasaray diyerek bize zarar vermesi.

not: isim yapmış topçu dışında, futbolcudan çok fazla anladığını sanmıyorum ki zaten bizde o kadarını anlıyoruz. Ha anlıyorsa da belki tavrından kaybediyordur en basit örneği M.Özil'in milli takımda olmaması aralarında geçen bir kaç hüsümet vardı.

not2: Kazım Kanat'ın Fatih Terim'e adeta yalvarırcasına Gökhan İnler, Eren Derdiyok, Mesut özil demesine rağmen, kazım kazım, emre belözoğlu vs vs diye yırtındıydı

Son düzenleme:
Sabahın 7 sinde takımları çekip Demirörenin yanına gittiği günğ unutmadık

Sent from my iPhone using Tapatalk

fatih terim demek başarı demek fatih terim demek kupa demektir. ,

fatih terim Galatasarayı 8 sezon çalıştırmış 6 sezon şampiyon yapmıştır.

fatih terimin başarısız transferlerini öne atıyorsunuz peki başarısızların en az 2 katı kadar başarılı transferleri ne yapacaksınız ?

bugün Galatasarayın başına geçse yarın fenerliler beşiktaşlılar ağlamaya başlar.

yel kayadan ancak tozunu alır, bunu unutmayın fatih terim bir Galatasaray efsanesidir.

reikerink i kimse göndermez bu takımdan ama başarısız olursa sezon sonu yollar ayrılır.

Böyle bir durum söz konusu olursa özellikle sosyal medyadaki fanların tepkisi 2.planda kalır diye tahmin ediyorum.

kaçtığı sezonu saymıyorum 2 sezon için 75 milyon euro para harcatan son senesinde 25 milyon euro harcatıp takımdan kaçan galatasaray düşmanı bir alçağı burada tartışmak bile gereksiz.

Sevmemeyi anlarım, eleştirirsin anlarım, hatta nefret edersin onu da anlarım ama "Galatasaray düşmanı bir alçak" diyerek hakaret etmek nedir arkadaş? Dingonun ahırı mı bu forum?

Mevcut düzen Fatih Terim'i kovmaz. Kendisi isterse ayrılır milli takımdan. Ha belki Ünal Aysal'a yaptığı gibi kovdurabilir kendisini onu bilemem. Ben milli takımdan sonra emekli olması gerektiğini savunuyorum. İyi bir Galatasaraylıysa - ki yaşanan tatsızlıklardan bağımsız olarak öyle olduğunu düşünüyorum - yöneticilik haricinde Galatasaray'da görev almamalı artık.

kaçtığı sezonu saymıyorum 2 sezon için 75 milyon euro para harcatan son senesinde 25 milyon euro harcatıp takımdan kaçan galatasaray düşmanı bir alçağı burada tartışmak bile gereksiz.

Bu forumda Terim e boyle hakaret etmeye hakkın yok aslan.İncisözlük degil burası

Aldırıpta totomuzda patlattığı futbolcuların boy fotolarıyla süslenmiş bir odası olacaksa ,Riekering hocamızdan sonra gelebilir.

Geri
Üst Alt