Saygi bence de sart , hem terime hem de yonetime . Hatta her insana karsi , bunu basta forumu yonetenlere de soyledim kac kez , saygi sart fakat saygisizlik yapanlara mueyyide uygulanmadigi icin azitanlar oluyor , bence bunun da sorumlulugu forumu yonetenlerde , bu konuda ilk gunden beri ne soylediysem aynen arkasindayim
Terim ile ilgili soylenen , her sene sampiyon olunacak da degil lafina da katiliyorum , gecen sezon basinda 4 senelik bir rotada 2 sampiyonluk ve kalan 2 sampiyonlugun da fbjk den birinin 2 tane almamasi yeterli , kaldi ki basaksehir olursa bu daha da isimize gelir
Bunlarin disinda terim in de mevcut kadronun dip yapmasinda payinin oldugu kesin , madde madde yazalim
-terim in zaman zaman herkese zarar veren agresifliginin oyunculara yansidigi ve cezalarda payi oldugu net , kulubun baskani teknik direktoru oyunculari uzun sureli cezalar aldiysa bu 3 birim de kabahatlidir
-kondusyon ve dayaniklilik problemini kime fatura edecegiz ? Hele hele de cogu bu yonetim zamaninda alinmayan adamlar , hadi birazini gecmis yonetime edelim , ama gecen sene son 10 hafta bu takim tas gibi top oynadi eksikleri olsa da , bu sezon ise 20 mactir rezaletiz tum kulvarlarda , simdi bunu kime fatura edecegiz
-hepimiz tudor a 7/8 yaptiginda iyi derken 3-5 mac sonra "futbol skor oyunudur" demeye baslamadik mi , peki terim li takimin skorlari sizi tatmin ediyor mu , moskova 0 cekmese avrupa ligi de hayaldi , 3-0 lik maca dua edelim
-en onemlisi , gerek ilk 11 gerekse de degisikliklerde herkesin gordugu adamlardan bir sey cikmayacagini bir tek terimin gorememesi ve aglak senolun aldigi genc oyuncu riskini alamamasi kimin kabahati
En cok konusulan forvet mevzusuna deginip kapatiyorum , bjk de eger negredo satiliyor , uzerine larin deneniyor , love a sans veriliyor ve hatta pektemekten medet umuluyorsa ve oranin antrenoru bu 4 unun yerine gidip bir genc adam koyup herkese alkislatiyorsa , bir zahmet terim de bu riski alacak , koyacak oraya genclerden birini , biz de diyecegiz ki "yonetimin transfer beceriksizligini iste buyuk hocalar boyle giderir , cunku o fatih terim"
Bu maddelerin hepsinde faul olursa nasil olur da teknik direktore fatura cikarilmaz