Terim'ın Zaman Hakkı Yok mu?

Tudor tek sezonluk takım kurdu bence, Terim'in bizim geçen dönemde olduğu gibi. Terim'de o kadronun kaymağını 2 sene yedi ama daha sonra gönderildi. Bu bonservisle maaşlara çok daha iyi kadro kurulurdu, bence kaliteli değil ama bu Terim'i aklamıyor. Başlığı açan arkadaşa tek bi sorum var, taktiği sistemi herşeyi geçtim bir takımda neden bu kadar sakatlık oluyor ve neden 60'da oyundan düşüyoruz? Stajyer kondisyoneri kötüyse acilen yeni kondisyoner alması gerekmiyor mu sence? Bence sırf bu bile yeterli bir sebep. Ben başkan olsam yemin ederim böyle bir sebepten hocayı kovarım. Şeyinin keyfine göre kondisyoner getiriyorsun, takımın yarısının anasını belliyor, kalanlarda tek devreden sonra çöküyorlar. Kulüp senin oyuncağın değil.
Zaten günümüzde böyle oluyor hazır oyuncuları alıyoruz adamların 1 2 senelik ömrü kalıyor genc yapılanma yapma riskine girmıyorlar hazır futbolcu bizim kuluplerin isine geliyor. Kovma mevzusuna gelirsek hocayı suan kovamaz kimse hoca baskanı kovarsa sasırma derim. Ünalla sırf bu büyüklük mücadelesi yüzünden ters düşmüşlerdi. Fatih hoca oldugu yerde kendinden büyük ona biat etmeyen kimseyi ne yazık ki istemiyor. Tudor gittikten sonra arkasından galatasaray defans yapmaz diye sacma sapan acıklama yapıyordu suan takımın hali ortada onu bile yapamıyor.

Yav yazık utanma olur biraz insanda.Adam 8 sezon gelmiş 7 sezonda şampiyonluk yaşamış sayısız kupaları var.Hala diyolar ki teknik taktik bilmiyor falan filan.Bunu kuşlar dese anlarımda bizim taraftar neyin peşinde?

Selçuk belhanda eren sinan vb asalakları oynatan hocaya sabır falan gösterilmez bu terim olsa bile saygım sonsuz ama bi cacık olacağı yok çok net ortada alternatif yok hikayelerini birakalim ben terim kadar kredili biri olsam alternatif sunmadilar diye sırf yönetimi eleştirmek için bile sahaya alt yapıdan çocukları sürerim su leş heriflerden daha karakterli oynarlar en azından kaç aydır bu isimler ne oynuyorda terim neyin değişmesini bekliyor önce bunu açıklasın yemişim sabrini

kesinlikle var zaten hocayla bu sene şampiyon olamasak dahi devam edilecektir... her sene şampiyon olacağız diye bir kaide yok. buradaki gerizekalı futbol fukaraları yönetmiyor klübü neyse ki...

kesinlikle var zaten hocayla bu sene şampiyon olamasak dahi devam edilecektir... her sene şampiyon olacağız diye bir kaide yok. buradaki gerizekalı futbol fukaraları yönetmiyor klübü neyse ki...
takımı sizin gibi akıllılar yönettıgı icin suan cok iyi durumda. bakalım sene sonu burda olacakmısınız baskan kulup ve hocanız dahil

tabiki var ama bu zamanı ona verecek futboldan anlayan bir yönetim olması lazım...geçen sezon şampiyon olmuş kadroyu korusaydı bu dangalak yönetim üstünede 2 veya 3 iyi kiralık oyuncular alsalardı bu sezon kolaylıkla şampiyon olabilirdik ve şu anda en azından hâlâ guruptan çıkma şansımız vardı...ne yazıkki biz 2001-02 sezonundan sonra ne zaman Şampiyon olsak illâ bir yönetim tersliği yaşamak zorunda kalıyoruz....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Fatih Terim'i tartışmak gerçekten komik. Mustafa Cengiz, Abdurahim Albayrak dahi tartışılır Fatih Terim tartışılmaz. Kaldı ki onlar da iyi niyetli kulübü iyi yönetmeye çalışıyorlar. Bence tüm bu kötü oyunun en büyük sorumlusu oyuncular. Fatih Terim'in tek en büyük hatası bu oyunculara fazla güvenmesi olabilir. Eren, Selçuk İnan, Sinan Gümüş bu oyuncuları oynatacağı yerde Ali Yavuz Kol, Celil Yüksel, Yunus Akgün'ü oynatmalıydı.

burası galatasaray forumu. fatih terim hakkında söylediklerinize dikkat edin. saygılı olun!

Saygi bence de sart , hem terime hem de yonetime . Hatta her insana karsi , bunu basta forumu yonetenlere de soyledim kac kez , saygi sart fakat saygisizlik yapanlara mueyyide uygulanmadigi icin azitanlar oluyor , bence bunun da sorumlulugu forumu yonetenlerde , bu konuda ilk gunden beri ne soylediysem aynen arkasindayim

Terim ile ilgili soylenen , her sene sampiyon olunacak da degil lafina da katiliyorum , gecen sezon basinda 4 senelik bir rotada 2 sampiyonluk ve kalan 2 sampiyonlugun da fbjk den birinin 2 tane almamasi yeterli , kaldi ki basaksehir olursa bu daha da isimize gelir

Bunlarin disinda terim in de mevcut kadronun dip yapmasinda payinin oldugu kesin , madde madde yazalim

-terim in zaman zaman herkese zarar veren agresifliginin oyunculara yansidigi ve cezalarda payi oldugu net , kulubun baskani teknik direktoru oyunculari uzun sureli cezalar aldiysa bu 3 birim de kabahatlidir

-kondusyon ve dayaniklilik problemini kime fatura edecegiz ? Hele hele de cogu bu yonetim zamaninda alinmayan adamlar , hadi birazini gecmis yonetime edelim , ama gecen sene son 10 hafta bu takim tas gibi top oynadi eksikleri olsa da , bu sezon ise 20 mactir rezaletiz tum kulvarlarda , simdi bunu kime fatura edecegiz

-hepimiz tudor a 7/8 yaptiginda iyi derken 3-5 mac sonra "futbol skor oyunudur" demeye baslamadik mi , peki terim li takimin skorlari sizi tatmin ediyor mu , moskova 0 cekmese avrupa ligi de hayaldi , 3-0 lik maca dua edelim

-en onemlisi , gerek ilk 11 gerekse de degisikliklerde herkesin gordugu adamlardan bir sey cikmayacagini bir tek terimin gorememesi ve aglak senolun aldigi genc oyuncu riskini alamamasi kimin kabahati

En cok konusulan forvet mevzusuna deginip kapatiyorum , bjk de eger negredo satiliyor , uzerine larin deneniyor , love a sans veriliyor ve hatta pektemekten medet umuluyorsa ve oranin antrenoru bu 4 unun yerine gidip bir genc adam koyup herkese alkislatiyorsa , bir zahmet terim de bu riski alacak , koyacak oraya genclerden birini , biz de diyecegiz ki "yonetimin transfer beceriksizligini iste buyuk hocalar boyle giderir , cunku o fatih terim"

Bu maddelerin hepsinde faul olursa nasil olur da teknik direktore fatura cikarilmaz

Yahu bırakın Allah aşkına 2 tane ergen yazı yazıyor, ortamı germeye çalışıyorlar.
Fatih Terim alayınızdan daha çok Galatasaray'lıdır.

Hocanın bu sene hataları var mı var eyvallah ama bu kadar seviyesiz yorumlar yapılması enteresan. Demek ki bize Prandelli, Riekerink ve Tudor gibi çapsızlar müstehak. Adamın en iyi adamı satılıp yerine söz verdikleri halde oyuncu alınmamış, miadını doldurmuş Selçuk'la, kafalarında başarıdan ziyade sadece para olan Belhanda, Feghouli gibi futbolcu müsveddeleri ile ve en önemlisi takımın forveti diye takımda olan Eren'le ne bekliyorsunuz ki ?

Takımın CL’de en az koşan takım olması, sık sık sakatlanan futbolcular takımın sezon öncesi iyi çalışmadığın gösterir, hoca bu konuda eleştirilebilir. Ya da Eren gibi adamlara sabredilip yerine alt yapıdan bir oyuncu denenmemesi gibi konularda.

Ama FFP şartları ve bu iş bilmez yönetimle(isimlerden bağımsız olarak dandik yönetimlere sahip olmamız bir gelenek oldu artık)Terim’den daha iyi iş çıkartacak bir hoca bulmamız İMKANSIZ. Gidip Klopp’u getireceksek tamam yollar ayrılsın hocayla.

O yüzden eksiklerini söyleyip desteğe devam etmeliyiz.

Orta sahada 1 tane ince iş yapacak adam, 1 tane de adam gibi forvetimiz olsa herşey farklı olurdu bütün olumsuzluklara rağmen.

Orta saha yana geriye oynamaktan başka bir şey yapmıyor. Takımın ileri en çok top taşıyan oyuncusu Dmc’si Fernando. Eren yeteneksiz kazmanın teki. Garry ile Henry beyinsiz, son tercihleri rezalet.

Forvetini sattiran yerinin dolmamasına itiraz etmeyen adamın zamani yoktur. Demekki çok güvenmis Evladı Erene. Gördük.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
la olm deli manyak konusmayın. sakat olmadığı halde sakatım diyen eren'i kaç defa itin götüne soktu çıkardı basın toplantılarında.
adamın eli mahkum kim oynayacak elinde tecrube ve profesyonellik olarak tek oyuncu o.
ha bana kalsa gene oynatmam orası ayrı.

Bilmiyorum ama bir şekilde Maicon, Feghouli üzerini çizmiş.

Selçuk’un ne vereceğini bildiği halde bu adamları ancak mecbur kalırsa oynatıyor.

Bana kalırsa hepsini gönderecek en az %50 yenilenecek takım 2 transfer döneminde.

Muslera
Nagatomo
Linnes
Ozan
Serdar
Ömer(yedek)
Fernando
Celil (yedek)
Donk (yedek)
Emre Akbaba
Belhanda
Yunus (rotasyon)
Atalay (rotasyon)
Sinan (yedek)

Dışında kimsenin kalacağını düşünmüyorum.

Devre arası 1 stoper, 2 tane hucüm oyuncusu alırız.

Sene sonu (devre arası)

Mariano -> Brezilya
Rodrigues -> (EPL para veren olursa)
Onyekuru
Ndiaye
Eren
Maicon-> Arabistan (devre arası)
Feghouli -> ? (Devre arası)
Selçuk
Tarık

2 tane kanat
1 sağ bek
2 tane orta saha

Toplam 8 transfer yapılır iki dönemde. Alt yapıdan gelenler biraz gelişirse onlar daha fazla süre alır Ozan gibi.

Geri
Üst Alt