- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Kimse benden izinsiz ve habersiz forumda birbirine sövemez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam burasi forum dimi ben kimseyi def edebilrmiyim yada kimse kimseye fikirleri konusunda eleştiri dışında birsey yapabilirmi bi oku bakalım kim ne yazmış neden bu hale gelmiş adam kendi gibi dusunmeyenleri def edecekmis ya buna neden müdahale edilemiyor da ben itiraz edince suçlu oluyorumözgür aruti ömer kahraman
beyler, guzel tartismalar icin tesekkurler ama bu kadari bugunluk yeter, bidaha tekrarlamam.
Tabiki kimse kimseyi def edemez sirf bu laflari ciddiye alip olayi tatsiz boyuta getirmeyin. Ben tum mesajlarinizi okumadim, ama iyi niyetimle soyluyorum daha da birbirinizi alintilayip cirkin tartismalar icine girmeyin. Eger diger kisiden rahatsizsaniz onu ''engelleyebilirsiniz'' ve uygunsuz mesajlari direk raporlayin.Hocam burasi forum dimi ben kimseyi def edebilrmiyim yada kimse kimseye fikirleri konusunda eleştiri dışında birsey yapabilirmi bi oku bakalım kim ne yazmış neden bu hale gelmiş adam kendi gibi dusunmeyenleri def edecekmis ya buna neden müdahale edilemiyor da ben itiraz edince suçlu oluyorum
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nankörlüge gerek yok bununda önünü kesenler belli..
3 sene başarı gördün şimdi 6 sene sürünürüz bu yüzden mali açıdan bittik.ulan burada aysala sövenler ft başlığında ft yi övüyorlar yok geldi takımı şu hale getirdi diye ft döneminde ünal aysal olmasaydı babayı kurardı o kadroyu ve babayı görürdük o başarıları.
Ft'yi kovdu ya ondan bu kuyruk acıları renkdaşulan burada aysala sövenler ft başlığında ft yi övüyorlar yok geldi takımı şu hale getirdi diye ft döneminde ünal aysal olmasaydı babayı kurardı o kadroyu ve babayı görürdük o başarıları.
ulan burada aysala sövenler ft başlığında ft yi övüyorlar yok geldi takımı şu hale getirdi diye ft döneminde ünal aysal olmasaydı babayı kurardı o kadroyu ve babayı görürdük o başarıları.
Ft'yi kovdu ya ondan bu kuyruk acıları renkdaşOndan önce sesleri çıkmazken şimdi 2012 senesindeki bir olayı bile eleştiriyorlar. Samimi değiller. Yoksa Aysal falan bahane bunlar FTsporlu. Hatta Mancini varken yenilelim de gitsin diyen zihniyetler.
Çünkü onlar için bir kişi > 111 yıllık kulüp.
Fatih Terim mi Galatasaray'in baskaniydi? Hayir. Fatih Terim TD'di, onun en önemli görevi sportif anlamda basari elde etmek ve bunu fazlasiyla yapti.
Sportif anlamda rezil olsaydi en sorumlu kisilerden birisi Fatih Terim olurdu.
Aysal Fatih Terimi gönderdikten sonra verdigi kararlarin neredeyse hepsi dogru degildi. Sadece Telles ve Yasin dogru hamlelerdi. O kadar bos yere para harcattirdi ki maddi durumuzun anasini aglatti. Bu durumun en büyük sebebi Aysal ve Aysalin güvendigi kisiler.
Bunu göremezseniz diyecek sey yok.