Teşekkürler Ünal Aysal

O meshur"biz sizi degistirecegiz" aciklamasi gösteriyorki bazi sözde GS kongre üyeleri Aysalin istifa edecegini önceden Aziz denen pezevenge ucurmus.Malumunuz,bizim kulüpte yüzlerce fener taraftari olup GS kongre üyesi olan hainler var,acaba bunlarin kac tanesi Azizenin köpegi allah bilir.Adnan Polat denen aziz yalakasi bile haber ucurmus olabilir bunlara,kendisi Azizenin totosunu zamaninda okadar cok yaladi ki her agzini acip konustugunda Azizenin boklari Adnanin agzindan dökülüyor.Sonrada biz sizi degistirecegiz dedik,ve degistirdik oluyor.Peh!

özgür aruti ömer kahraman

beyler, guzel tartismalar icin tesekkurler ama bu kadari bugunluk yeter, bidaha tekrarlamam.
Hocam burasi forum dimi ben kimseyi def edebilrmiyim yada kimse kimseye fikirleri konusunda eleştiri dışında birsey yapabilirmi bi oku bakalım kim ne yazmış neden bu hale gelmiş adam kendi gibi dusunmeyenleri def edecekmis ya buna neden müdahale edilemiyor da ben itiraz edince suçlu oluyorum

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam burasi forum dimi ben kimseyi def edebilrmiyim yada kimse kimseye fikirleri konusunda eleştiri dışında birsey yapabilirmi bi oku bakalım kim ne yazmış neden bu hale gelmiş adam kendi gibi dusunmeyenleri def edecekmis ya buna neden müdahale edilemiyor da ben itiraz edince suçlu oluyorum

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tabiki kimse kimseyi def edemez sirf bu laflari ciddiye alip olayi tatsiz boyuta getirmeyin. Ben tum mesajlarinizi okumadim, ama iyi niyetimle soyluyorum daha da birbirinizi alintilayip cirkin tartismalar icine girmeyin. Eger diger kisiden rahatsizsaniz onu ''engelleyebilirsiniz'' ve uygunsuz mesajlari direk raporlayin.

sapka cikarilacak isler yaptin.
Sapka cikariyorum sapka!!!
Tesekkürler!!

nankörlüge gerek yok bununda önünü kesenler belli..

nankörlüge gerek yok bununda önünü kesenler belli..

Abi bu adam futboldan AN-LA-MI-YOR !

Bu bir gerçek. İstediği kadar iyi niyetli olsun. İstediği kadar çaba göstersin. Futboldan anlamayan adamın orada işi yok. Adam zırıl zırıl futbol cahili. Ne futboldan, ne futbolcudan, ne de teknik direktörden anladığı ettiği yok. Üstüne üstlük çapsız.

Şu tarz bir başkan istemiyorum ben ayrıca.
CO5IU6qWcAEZbxo.jpg

son senesi hariç mükemmel başkanlık yaptı adam.

ulan burada aysala sövenler ft başlığında ft yi övüyorlar yok geldi takımı şu hale getirdi diye ft döneminde ünal aysal olmasaydı babayı kurardı o kadroyu ve babayı görürdük o başarıları.

ulan burada aysala sövenler ft başlığında ft yi övüyorlar yok geldi takımı şu hale getirdi diye ft döneminde ünal aysal olmasaydı babayı kurardı o kadroyu ve babayı görürdük o başarıları.
3 sene başarı gördün şimdi 6 sene sürünürüz bu yüzden mali açıdan bittik.

Unal Aysal a laf edenler gitsin umutun kramponunu yesin hani şu hiç top degmeyen

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Ft'yi kovdu ya ondan bu kuyruk acıları renkdaş :) Ondan önce sesleri çıkmazken şimdi 2012 senesindeki bir olayı bile eleştiriyorlar. Samimi değiller. Yoksa Aysal falan bahane bunlar FTsporlu. Hatta Mancini varken yenilelim de gitsin diyen zihniyetler.

Çünkü onlar için bir kişi > 111 yıllık kulüp.

Hic bir sucu yokmus gibi davrananlari anlamiyorum.

Fatih Terim mi Galatasaray'in baskaniydi? Hayir. Fatih Terim TD'di, onun en önemli görevi sportif anlamda basari elde etmek ve bunu fazlasiyla yapti.

Sportif anlamda rezil olsaydi en sorumlu kisilerden birisi Fatih Terim olurdu.

Aysal Fatih Terimi gönderdikten sonra verdigi kararlarin neredeyse hepsi dogru degildi. Sadece Telles ve Yasin dogru hamlelerdi. O kadar bos yere para harcattirdi ki maddi durumuzun anasini aglatti. Bu durumun en büyük sebebi Aysal ve Aysalin güvendigi kisiler.

Bunu göremezseniz diyecek sey yok.

Ft'yi kovdu ya ondan bu kuyruk acıları renkdaş :) Ondan önce sesleri çıkmazken şimdi 2012 senesindeki bir olayı bile eleştiriyorlar. Samimi değiller. Yoksa Aysal falan bahane bunlar FTsporlu. Hatta Mancini varken yenilelim de gitsin diyen zihniyetler.

Çünkü onlar için bir kişi > 111 yıllık kulüp.

Hayır kendileri ile çelişiyorlar her başarının bir maaliyeti ve bedeli vardır sneijder, drogba, melo ,eboue ,riera,elamander,muslera gelirken azının suyu akanlar şimdi adama bizi borç içinde bıraktın diyorlar.

Fatih Terim mi Galatasaray'in baskaniydi? Hayir. Fatih Terim TD'di, onun en önemli görevi sportif anlamda basari elde etmek ve bunu fazlasiyla yapti.

Sportif anlamda rezil olsaydi en sorumlu kisilerden birisi Fatih Terim olurdu.

Aysal Fatih Terimi gönderdikten sonra verdigi kararlarin neredeyse hepsi dogru degildi. Sadece Telles ve Yasin dogru hamlelerdi. O kadar bos yere para harcattirdi ki maddi durumuzun anasini aglatti. Bu durumun en büyük sebebi Aysal ve Aysalin güvendigi kisiler.

Bunu göremezseniz diyecek sey yok.

sportif anlamda başarı elde ederken transfer istemesin o zaman?İstediği transferlerin ekonomik gerçekliği ne olacak?İkisini birbirinden bağımsız göremezsin o dönem takımın bir maliyeti var ft konusuna hiç girme adam koca camiayı sattı ve kovularak gereken cevabı aldı.

FT siz Albayraksız adnan öztürksüz vede Ali dürüstsüz aysal sadece 6.haftada kacan bir kaçaktırr.bu sayıdıgım isimler olmayınca mobessa kameralara bile konuşamaz..şikeci aziz hapislerde yattı da bu adam gibi kaçmadı..

Geri
Üst Alt