Teşekkürler Ünal Aysal

Bence bu konuları devamlı isitmanin anlami yok. Fatih hocanin gönderilmesi çok doğru bir karardi lakin bu adam bize en efsane yillarimizi yasatti zaten o donem akli selim olan bir insan fatih hocayi yerin dibine sokmaz vicdani el vermez.. Hasan büyük oyuncuydu lakin iyi bir hoca olamadi bakarsin ilerde düzelir yolu acil olsun.. Aciklamalari çok saçma sneijder listemizde 4. Siradaydi ladini barca hocasi bile demez sneijdr la boru mu.. hadi geçmişi birakalm öyle boyle terim 8. Takimi 2 sene şampiyon yapti . tabi burada aslan payi ünal basganindi ama kadroyu oynatan hocaydi

ya yazmıyım diyomda bi geçen seneki puan durumuda bakda boş boş konuşma galatasaray kaç puandaymış .ayrıca clde tur atladığın gruptan terim bu takımı çıkarırdı diyosan allahını seversen futbol izlemeyi bırak.

Gecen sene Puan´in ne önemi var ? Ilk sene 9 ikinci sene 10 puan fark yapmisiz zaten. Kasmaya hic gerek olmadi.Cünkü rakiplerimiz zaten ezildi karsimizda, o yüzden rakipler Terim´in gitmesini 4 gözle bekliyorlardi.

Bizi gruptan kim cikardi aceba ? sihirli bir el mi ?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=fylqrYMXjKo[/media]

Kemal Sunal´i cok severim,asiri komik bir sekilde sosyal icerikli mesajlar ile Türkiye´deki bazi zihniyetleri elestirmeyi cok iyi bilyiordu. Bazi seyler degismez.

Merak ettim simdi, bu Hasan hangi takimla anlasti önümüzdeki sezon icin.

Gecen sene Puan´in ne önemi var ? Ilk sene 9 ikinci sene 10 puan fark yapmisiz zaten. Kasamaya hic gerek olmadi.

Bizi gruptan kim cikardi aceba ? sihirli bir el mi ?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=fylqrYMXjKo[/media]

Kemal Sunal´i cok severim,asiri komik bir sekilde sosyal icerikli mesajlar ile Türkiye´deki bazi zihniyetleri elestirmeyi cok iyi bilyiordu. Bazi seyler degismez.

ne zırvalıyon? fenerbahce bu seneki gibi puan toplasaydı görürdüm ben kasmaya ne gerek varmış lafa bak.ayrıca terimin çıkardığı grupla şu gruba bi bak bakalım farkı anlayabilecen mi hemde 6-0 yenik aldı adam takımı grupta, kim yaptı bu 6-0 ı sihirli el mi? tvlerde heryerde aslolan galatasaray diye konuşup çok parayı görünce şikecilerin kucağına atlayanı savunan adam bana zihniyet anlatıyor, oldu görürsem söylerim

yukarda yazımı okumadın değilmi ? itiraf et. bak orda ne yazıyor

"bunların hepsinde imparatorun payı var, yönetiminde payı var orası ayrı."

ama Fatih Terim nefreti gözünüzü öyle bir kör etmişki okumuyorsunuz bile.

tabiki yönetiminde payı var, teknik ekibinde var, sporcununda var hatta taraftarında var.

muslerayı övmüyormuyuz ? semihi ? meloyu ? eski selçuku ? vs... demekki kimse kimsenin hakkını yemiyor, başarı varsa hepbirlikte var.

sana tavsiyem bundan sonra oku öyle alıntı yap.

Yukarıda yazdığın şu

imparator geldi 8. bitirdiğimiz ligde 2 sene üstüste şampiyon olduk, şl yi unutmuştuk geldi çeyrek final yaptık

Ben burada dediklerini göremedim...

ne zırvalıyon? fenerbahce bu seneki gibi puan toplasaydı görürdüm ben kasmaya ne gerek varmış lafa bak.ayrıca terimin çıkardığı grupla şu gruba bi bak bakalım farkı anlayabilecen mi hemde 6-0 yenik aldı adam takımı grupta, kim yaptı bu 6-0 ı sihirli el mi? tvlerde heryerde aslolan galatasaray diye konuşup çok parayı görünce şikecilerin kucağına atlayanı savunan adam bana zihniyet anlatıyor, oldu görürsem söylerim

toplasaydi, yapsaydi, etseydi, ama yapabildi mi ? Fenerbahce bu sezon sonunda da zaten 75 puandan yukari cikamayacak. O gecen seneki grupta Cluj bile Juventus´tan daha cok puan topladi.

Ben Fatih Terim olsaydim, ve bu vefasiz ve cahil taraftar profilini görseydim. Sadece giciklik olsun diye gidip, birak Milli Takimi, gider Fenerbahce´yi sampiyon yapardim.

Baslikta yazilanlari ben uydurmadim dun Hasan Sas cikip soyledi. Gecen seneki sampiyonlugu oven Cakar vs.ler ayni Hasan Sas gecen sene sampiyonluga inanmadiklarini ve sampiyon olamiyacaklarini cok dusunduklerini soyledi.

Onlar bile gormus rezil futbolumuzu ama siz hala bahane uretin

Beşiktaşlı oğuzhan önce Galatasaray'a önerildi oğuzhanla anlaşma bile yapıldı ama terim efendi transferi engelledi. Bunuda övüne övüne anlatsaymış tam olurmuş. Bozacının şahidi Hasan Şaş

toplasaydi, yapsaydi, etseydi, ama yapabildi mi ? Fenerbahce bu sezon sonunda da zaten 75 puandan yukari cikamayacak. O gecen seneki grupta Cluj bile Juventus´tan daha cok puan topladi.

Ben Fatih Terim olsaydim, ve bu vefasiz ve cahil taraftar profilini görseydim. Sadece giciklik olsun diye gidip, birak Milli Takimi, gider Fenerbahce´yi sampiyon yapardim.

o zaman naş aslanım biz galatasaraylıyız terim yalaması değil sen imparatorunun gittiği takımı tutabilirsin. vefayıda senin gibilerden öğrenecek değiliz terimden hiç değiliz

Hasan'ı "Genç oyuncuya 10 m euro verilir mi" diye eleştirdiler.Hasan'da "İnsanlar; neden genç oyuncuları Manu'dan Porto'dan önce almıyolar diye eleştiriyor" diye cevapladı.Bizde bunu yaptık dedi ve 18 yaşında 18 m euro'ya alınan Ronaldo örneğini gösterdi.

1-2 defa izledikten sonra ya biz genc oyuncu almiyoruz diyorlar hadi 1 tane alalim diyip gidip adama 12M verdirmisler. Bir plan program filan yok yani.

Kendi uyudurduklariniza kendiniz inaniyorsunuz. Nerede Fatih Terim Melo´yu istememis ? Aramislar ama Melo kadar iyisini bulamamislar... Ve Fatih Terim Melo´dan yana kullanmis tercihini.

Dun Hasan Sas soyledi madem bir sey bilmiyorsun sacmalama yada okudugunu anlamaya calis. Dinlediysende daha dinlediklerini bile anlamamissin!!! Hasan soyledi kendileri istememis Melo'yu wellington u alacaklarmis sakatligi olunca vazgecmisler melo'yu almislar!!! Burada aylarca salladiniz yonetime melo yu almiyorlar filan diye, aldirmayan kimmis ogrenin!!

Bana göre esas bu Forum´da bu durum mecvut. Herkez kendini inandirmaya calisiyor Fatih Terim ve yardimcilarinin capsizligina, okadar kapilmislar ki bu hirstan nefret dogmaya baslamis artik.

Neden ?

Fatih Terim varken biz zaten nerdeyse hep Liderlik, Fatih Terim ile grupplardan ciktik Sampiyonlar Ligi ceyrek Final´i oynadik. Su an Mancini ile ikinci siradayiz, ve bir mac fazla ile 3 Puan fark var lider ile aramizda.

Simdi Dünya Stari diye aldigimiz Teknik Direktör (Muhtemelen sadece isimine bakarak) neden ayni basariyi yakaliyamiyor, diye cirpiniyorsunuz burada. Eger Mancini Fatih Terim´den bukadar üstün bir Teknik Direktör olsaydi, su an coktan Liderlik koltuguna oturmustuk bile. Su an takimin basinda Fatih Terim olsaydi, muhtemelen Lider olabilecegimizi sindiremiyorsunuz iciniz cünkü...

He, tamam Mancini bu takimi sampiyon yapabilir. Ama Fatih Terim zaten nerdeyse her sezon sampiyon yapti takimi.

Fatih Terim ve iki yardimcisinin capsizliginin kanati;

Amrabat'i aldirmalari, sezon basi Eskisehir'den Zengin'i transfer etmek gibi bir sacmaliga girismeleri, 0 program ve planla hareket etmeleri, Sneijder yerine onun tirnagi etmeyecek 4 oyuncuyu istemeleri ve Sneijder'i o listede 4. siraya koymalari. Hepsini gectim Sneijder'in daha 2 senede kac mac oynadigini bile bilmiyor adamlar!!! Akillarina kim gelirse yaziyorlar herhalde o kagida!!

o zaman naş aslanım biz galatasaraylıyız terim yalaması değil sen imparatorunun gittiği takımı tutabilirsin.

Sen Fatih Terim´in yerinde olsan, ve basarilarina ragmen, sana böyle bir muamele gösterselerdi, belki gider gercekten Galatasaray´i sabote etmeye calisirdin.

Dun Hasan Sas soyledi madem bir sey bilmiyorsun sacmalama yada okudugunu anlamaya calis. Dinlediysende daha dinlediklerini bile anlamamissin!!! Hasan soyledi kendileri istememis Melo'yu wellington u alacaklarmis sakatligi olunca vazgecmisler melo'yu almislar!!! Burada aylarca salladiniz yonetime melo yu almiyorlar filan diye, aldirmayan kimmis ogrenin!!

Umutsu kime ne anlatıyorsun adamlar Terim haklı çıksın da ne olursa olsun derdindeler...

Bruma transferi;

u21'de gorduk, yetenekliydi iste, ee bizide herkes elestiriyordu genc yok diye, gittik aldik geldik.

GALATASARAY'I 2 SENE YONETEN DUSUNCE YAPISI!!!

Sercan Yigit Chedjou Crislerin tesaduf olmadiginin kaniti!!!

Chedjou'yuda hasan sas izlemis begenmis.

Haa bu arada u21 degil u20. Daha ondan haberleri yok.

Bana göre esas bu Forum´da bu durum mecvut. Herkez kendini inandirmaya calisiyor Fatih Terim ve yardimcilarinin capsizligina, okadar kapilmislar ki bu hirstan nefret dogmaya baslamis artik.

Neden ?

Fatih Terim varken biz zaten nerdeyse hep Liderlik, Fatih Terim ile grupplardan ciktik Sampiyonlar Ligi ceyrek Final´i oynadik. Su an Mancini ile ikinci siradayiz, ve bir mac fazla ile 3 Puan fark var lider ile aramizda.

Simdi Dünya Stari diye aldigimiz Teknik Direktör (Muhtemelen sadece isimine bakarak) neden ayni basariyi yakaliyamiyor, diye cirpiniyorsunuz burada. Eger Mancini Fatih Terim´den bukadar üstün bir Teknik Direktör olsaydi, su an coktan Liderlik koltuguna oturmustuk bile. Su an takimin basinda Fatih Terim olsaydi, muhtemelen Lider olabilecegimizi sindiremiyorsunuz iciniz cünkü...

He, tamam Mancini bu takimi sampiyon yapabilir. Ama Fatih Terim zaten nerdeyse her sezon sampiyon yapti takimi.

Sen hangi kafadasin? Mancini geldiginde ligde 5. sirada, 6 haftada 4 beraberlik almis, CL'de kendi sahasinda 6 yemis bir takimdi Terim'in takimi. O halden sezon ortasinda geldi, buraya kadar getirdi.

Ayni basariyi yakaliyamiyormus, hangi basari?

Yukarıda yazdığın şu

Ben burada dediklerini göremedim...

ben okumadığını düşünmüştüm ama sen yukarda benim dediklerimi yine görmediysen problem farklı demektir neyse.

Fatih Terim geldi 2 şampiyonluk aldık. yalan mı ? Ünal Aysal geldi 2 şampiyonluk aldık buda doğru dimi ? yada muslera geldi 2 şampiyonluk aldık =) bu böyle uzar gider

Fatih Terimin eleştirilmesine cevap verirken başarıda payı olanları tek tek saymama gerek yok çünkü ben Fatih Terimi konuşuyorum.

1. Hasan Sas istemedik demedi, alternatif aradik ama bulamadik dedi. Wellington´dan kariyerinde iki tane capraz bagi sakatligi gecirdigi icin vazgecmisler. Sakat oldugundan degil.

2. Genc oyuncu almak ile, Bruma gibi Ronaldo´nun velihati olarak gösterilen bir oyuncuyu almak arasinda büyük bir fark var, anlayana tabiki. Yoksa Baris Özbek´te genc oyuncu olarak geldi...

3. Erkani ´sadece bir alternatif olarak düsünmüsler kadro derinligi icin, 11 Milyon istenmis, saskin kalmislar.

4. 4 mac lafini mecazi anlamda söyledigi asikardir, büyük bir mac eksigi oldugu da dogrudur. Bir Alman Takimi hayatta sezon ortasinda böyle bir durumda olan oyuncuyu almazdi. Illaki "Cilek" alicaz diye bir kaydi olmaz profesyonel bir takimin.

Geri
Üst Alt