Bana ne Terim'in Galatasaray'da Mancini'den once kac kupa aldigindan? Benim cevap verdigim kisi, Terim'in performansini Mancini'yle kiyasliyor. Mancini daha once bu takimi calistirmadigina gore, nasil kiyaslar?
Ben bu sezona bakarim, takimin basinda 2.5 senedir olan, istedigi sistemi oturtma, istedigi futbolculari alma sansini bulmus olan, kulubu, ulkeyi, ligi yillardir taniyan adamin bu sene verdigi performansa bakarim. Sezon ortasinda gelmis olan adam, takimi bulundugu berbat noktadan 3 kulvarda hala yoluna devam eden, liderle arasinda 3 puan fark olan, ve gecen senenin sampiyon olan takimindan daha fazla puani olan bir duruma getirmisse, sen nasil buna "Terim'in basarisina ulasamadi" dersin?
Ha, eger ikisinin kariyerlerini kiyaslayacaksak, biri oynattigi her takimla kupa kaldirmis, Italya ligi dunyanin en iyi ligi kabul edilirken Italya'da, EPL en iyisi kabul edilirken EPL'de sampiyon olmus, digeri Galatasaray disinda her gittigi takimdan sezon ortasinda sutlanmis, Galatasaray disinda hicbir takimla basarili olamamis, tek bir kupa kazanamamis iki adami kiyaslamis oluruz.