Tetikçi PFDK, Eyyama Hız Kesmeden Devam Ediyor

Arkadaslar bizim hic Mi adami iz kalmadi nedense bizi kesip biciyorlar sadece

Bunları doğuran ana diyerek konuyu kapatmak lazım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burak Elmas: "Galatasaray, Fenerbahçe ve diğer kulüpleri Nihat Bey ile kavga ettirerek birtakım operasyonlarla Nihat Bey'i de zor durumda bırakmak isteyen birkaç grup var. Nihat Özdemir'in altını oyuyorlar. Bunu Nihat Bey'e de söyledim."
Su sozleri soyleyebilmis baskanimiz var ne diyebilirim ki.Konusmaya gidecekti guya; Nihatla gulumseyerek roportaj verdiler, sonra dalga gecer gibi kazanilmis bir Avrupa macinin ardindan hocaya 6 mac ceza aciklandi.

Uzuluyorum ya bizim hic mi agirligimiz yok, Turkiye'nin en buyuk markasi olan Gsye reva mi bu?Hakkimizi arayin dedikce sistemi degistirecegiz, turk futbolunu kurtaracagiz cart curt diyorlar.Belki ben cahilimdir, gercekten de devrim yapmaya calisiyorlardir da gunun sonunda hep benim canim yaniyorsa batsin sizin ugraslariniz ya.Her derbide dayak yememizden, puanlarimizin alenen calinmasindan, her turlu emsali olmayan agir cezalari yiyip millete boyle kiyak gecilmesinden biktim usandim.

Suc Nihat beyde degildir. Sistemi devamlılığıyla kendi devamlılığını garanti eden 40-50 kisinin sucudur.

Bosverin yav , biz ne top oynuyoruz ki zaten!

Şartlar güzel güzel hazırlanıyor. Her sene rakipler yokuş aşağı koşarken , biz yokuş yukarı koşmak zorundayız.

Aşağılık insanlar gün yüzü görmezsiniz inşallah. Acı içinde geberirsiniz.

Saman altından su yuruturlerken bu karaları ile aleni sekilde fbli olduklarını gösterdiler. O koltukta bundan gayri 1 gün dahi oturmaları diger klupler adina zuldur, utanc vericidir. Istifa etmezlerse ettirilmelidirler, nasil ve ne sekilde olursa olsun bir yolunu bulmalı kulüpler.
Burak başkan hadi bakalım görelim delikanliligini, bunlara karsi yapabilecegin ne varsa yapma zamanı, ya simdi yap ya da yapamiyorsan bırak git. Proje mroje gelecekteki basarilar falan , bunlar o koltuktayken her seferinde pacadan tutup cekerler bizi. Once bunlarin basini ez sonra diğer planlar. Baskan olmak sadece plan program yapmak degil turkiyede maalesef. Birisi 2 alirken marcao'ya 8 , terim'e 6 macı verdirtmeyeceksin, bunun yolunu bul projelerinden önce.

Ülkenin her alanında en adaletsiz dönemi yaşıyoruz. Bu kadar olmaz denen ne varsa yapılıyor yakında canım öyle istiyor o yüzden kupayı c takıma veriyorum açıklaması bile gelebilir artık şaşırmam.

Geçen seneki jk-Karagümrük koridor kavgasını emsal almışlardır. Ben Göztepe'li oyuncu tahrik etti diye ona ceza vermelerini bile bekliyordum şahsen.

Bu boklu kuruma abi ayakları sökmez.
Ama görünen o ki Burak beyin asıl derdi biz değiliz, Nihat abisinin kazılan kuyuları. Yersen.......

İkinci yarı Kadıköy'de

İsmail Çipe önce sövsün

Sonra da koridorda Mesut'u duvara yapıştırıp dirseğini boynuna dayasın

Sonra da itiş kakış diye açıklama yapalım.

Adaleti yok edenlerin isminde adalet geçiyor diyorlar ya Türkiye'nin özeti bundan ibaret.

şaşıracak birşey yok ki bu kararları verenler kendi adamları hatta sevk eden kişiyi görevden kovmuslar

Bunlar sanıyorlar ki Galatasaray'a kötülük yapıyoruz ama Galatasaray'a kötülük yapalım derken Türk futbolundaki adaleti bitiriyorlar ve futbolun altına dinamiti yerleştiriyorlar. Türk futbolu dipleri görüyor artık.

İki maç vermeleri bile mucize.
Ben,her ikisinin de adları aynı diye olayın İrfancan Eğribayat’a patlayayacağını düşünüyordum.
Sonuçta,şike sahaya yansımadığı gibi yumrukta sahaya yansımadı.

Muz Cumhuriyeti Süpersikko liginde sıradan bir gün.

Alt limiti 5 maç olan sevk için hiç ceza vermesen daha adil bir yaklaşım olurdu.2 maç men vermek "ben eyyamciyim;bu şekilde kazandığım para haram, çoluk çocuğuma haram lokma yediriyorum demek".

Geri
Üst Alt